Resultater: 2
Resultater: 2


loader

MSI Artymis – en fantastisk oplevelse for gamere

MSI er kendt for sin ekspertise inden for hardware, og deres MSI Artymis-serie af skærme er ingen undtagelse. Disse gaming skærme er specielt designet til at imødekomme behovene hos selv de mest krævende gamere og leverer en fantastisk  oplevelse, når du sidder og gamer på livet løs. Der er altså meget at se frem til, og vi foreslår især at du ser nærmere på:

  • Opdateringshastighed
  • Responstid
  • Opløsning
  • Tilslutningsmuligheder

Høje opdateringshastigheder

En af de mest markante egenskaber ved MSI Artymis er deres høje opdateringshastighed. Med opdateringshastigheder på op til 240 Hz kan disse skærme prale af en utrolig gnidningsfri og stærk ydeevne. Dette er afgørende for gamere, da det sikrer, at hvert eneste billede vises klart og skarpt uden forsinkelser eller lag. Uanset om du foretrækker hurtige skydespil eller turbaserede strategispil, kan du være sikker på, at MSI Artymis leverer en helt fantastisk oplevelse.

Responstid

Hvis du skal have en god oplevelse, når du sidder og gamer, så skal din gamer skærm have mindst 144Hz opdateringshastighed og en rigtig god responstid. Responstiden er trods alt med til at afgøre, hvor hurtigt dine indput vises på skærmen, så hvis den er for langsom, får du ikke en god oplevelse – især hvis du er til e-sport og konkurrenceprægede computerspil. Derfor har MSI Artymis også responstider på ned omkring 1 millisekund.

Opløsning og kurvatur

MSI Artymis byder også på imponerende opløsning. I sortimentet hos Føniks kan du finde MSI Artymis skærme fra full HD til quad HD opløsning. Så om du vil have en mere budgetvenlig model til lette computerspil, eller en quad HD version til de større spiltitler, så kan du sagtens finde det her på siden. Ud over den høje opløsning, så får du også lækre og levende farver med en MSI Artymis, da skærmene i denne serie har en bred farveskala.

Det er også værd at nævne, at MSI Artymis er buede skærme. Dette aktiverer dit perifere syn, når du sidder og bruger dem, og dette giver dig en bredere synsvinkel, hvilket fører til en mere indlevende oplevelse. Det er altså en stor fordel, fordi det gør det nemmere for dig at se, hvad der foregår i især kanterne og hjørnerne af skærmen, og det er rigtig fedt, fordi det skaber en mere realistisk oplevelse, når du sidder og ser film og serier eller spiller computerspil baseret om en historie.

Utroligt nemme at tilslutte

MSI har også sørget for, at MSI Artymis er udstyret med den nyeste teknologi inden for tilslutningsmuligheder. DisplayPort, HDMI og USB-C-porte lader dig tilslutte skærmen til forskellige enheder, herunder computere, spilkonsoller og bærbare computere, præcis som det passer dig bedst. Det bliver altså ikke meget nemmere, end når du køber en MSI Artymis.

Overvej hvad du ellers skal bruge

Du kommer langt med en MSI Artymis, men du kan ikke nøjes med den. For når du har tilsluttet din nye skærm til en stærk gamer computer, hvad er det hele så værd, hvis du ikke har noget mere lækkert gamer udstyr? Svaret er selvfølgelig ikke særlig meget, og derfor foreslår vi i den grad, at du også kigger på:

For uden gamer tastatur og gamer mus, så er der ingen måde at få indput ud til computer og MSI Artymis på. Det er derfor noget af det vigtigste perifere udstyr til gaming, du kan få fingrene på, og det er helt klart vigtigt, at du får fat i både et godt tastatur og en god mus. For at din mus kan køre ordentligt, så skal du selvfølgelig også have en god musemåtte, og uden krystalklar lyd fra et godt gamer headset, så er eventyrene heller ikke meget værd.

Der er altså mange ting at overveje, når du køber en MSI Artymis. Hvilken model? Har du alt det andet du skal bruge? Der er meget at overveje, og måske har du også meget at spørge om. Hvis du er i tvivl om noget som helst angående MSI Artymis eller nogen af vores andre produkter, så er du velkommen til at tage fat i vores kundeservice. De sidder klar på telefon og chatten her på siden, og vil gladeligt svare på dine spørgsmål. Hvis de allerede har fået fri, så kan du også overveje at sende en mail i stedet. Vi er her, så du kan finde det helt rigtige produkt.