Resultater: 8
Resultater: 8


loader

Til dig der er helten i eventyret – iiyama G-Master Black Hawk redder dagen

Elsker du at gå på eventyr, når du sætter dig ned foran din computer, og du er klar til at game? Så er det nødvendigt med en god gaming skærm, og her hos Føniks Computer kan vi i den grad foreslå iiyama G-Master Black Hawk. Disse monitors giver dig rigtig god ydeevne til en fordelagtig pris. De er stilrene, perfekt udstyret til dig der elsker at spille fede singleplayer eller co-op spil og de har også et hav af ekstra funktioner, der gør din spiloplevelse meget bedre. Alt i alt bliver dine singleplayer og co-op spiloplevelser til den perfekte form for leg, når iiyama G-Master Black Hawk kommer med på banen!

iiyama G-Master Black Hawk bruger nogle af de nyeste skærmteknologier på markedet og er testet af mange gamere og professionelle, som har hjulpet producenten med at opnå perfektion ved disse fantastiske monitors. Disse skærme er designet med et bredt spektrum af avancerede funktioner, der giver enestående billedkvalitet og bemærkelsesværdig farverigdom. Du får derfor et produkt, hvor kvaliteten er helt i top.

iiyama G-Master Black Hawk er 22 til 27 tommers skærme, der alle har et bredt udvalg af funktioner, så de kan præsenterer dig med enestående billedkvalitet. Skærmene har fra full HD til en quad HD opløsning og hurtige responstider på 1 millisekund. Dette, kombineret med VA-teknologi og en meget høj dynamisk kontrast på 3.000.000:1, giver enestående farveægthed og billedklarhed.

En anden vigtig funktion er iiyama G-Master Black Hawks AMD FreeSync-teknologi. AMD FreeSync gør det muligt for en gamer skærm at kommunikere direkte med dit grafikkort, så længe du har et AMD grafikkort, hvilket eliminerer billedhastighedsproblemer og sikrer et stabilt skærmbillede i høj kvalitet. Dette er yderligere understøttet af iiyama G-Master Black Hawks opdateringshastighed på 75Hz. Husk dog en god processor og en hårdfør strømforsyning, hvis du vil have tung hardware i din gamer computer!

iiyama G-Master Black Hawk er udstyret med en bred vifte af tilslutningsmuligheder. Skærmene har to HDMI-porte, en DisplayPort og en USB-hub, som gør det muligt for dig at forbinde flere enheder til skærmen samtidig. Iiyama G-Master Black Hawk har også indbyggede højtalere, som giver enestående lydkvalitet, der gør det muligt for brugeren at nyde alle deres yndlingsspil og videoer. Du kan dog med fordel også overveje, om du ikke også har brug for et headset.

iiyama G-Master Black Hawk er nogen af de mest avancerede skærme på markedet og er designede til at levere den bedst mulige visuelle oplevelse. Skærmene har en høj dynamisk kontrast og en hurtig responstid, hvilket giver fantastisk klarhed og farveægthed. Det er altså de perfekte skærme, hvis du gerne vil på eventyr i singleplayerspil eller lignende. Hvis du leder efter noget lidt andet, så kan du altid tjekke de andre iiyama G-Master skærme ud! Der er meget at vælge imellem, og de forskellige serier er lavet til forskellige formål, så du uden problemer kan finde lige det, du går og leder efter.