165HZ GAMER SKÆRME


På denne side finder du vores store udvalg af 165hz gamer skærme. Vi har 165hz skærme fra en lang række af markedets kendte mærker, herunder Samsung, ASUS, AOC, Acer, BenQ Zowie, Gigabyte, MSI og mange flere. Du kan vælge mellem masser af forskellige størrelser - både som buede skærme og traditionelle flade skærme. Se vores store udvalg af 165hz gamer skærme herunder og find den skærm, der passer til netop dit behov.

Resultater: 141
Resultater: 141


loader

Få en flydende gaming oplevelse med en 165hz gamer skærm

De moderne monitorer til gaming har for tiden én retning og det er – en højere refresh rate, som gør gaming oplevelsen mere flydende og lækker. De tal i Hz (refresh raten), som en skærm til gaming er navngivet med, udgør det antal billeder i sekundet, som monitoren kan vise. F.eks. kan en 165hz gamer skærm opdatere billedet 165 gange i sekundet. Til sammenligning ligger de fleste andre gaming skærme i området 30hz-60hz. En 165hz gamer skærm kan altså vise op til 450% flere billeder i sekundet, end mange andre skærme på markedet. Dette har en kæmpe effekt på gaming oplevelsen.

Når du går fra en 30-60hz skærm og op til en 165hz gaming skærm, vil du garanteret opleve en stor forskel. Billedet er simpelthen mere flydende og skarpt, hvilket giver en mere lækker gamer oplevelse, så du næppe har lyst til at gå tilbage til de ældre skærm modeller. Den højere refresh rate er bl.a. med til at reducere motion blur, så du undgår at billedet forvrænges, når billederne bevæger sig hurtigt som på en 165hz gaming skærm.

En 165hz gamer skærm giver dig:

  • Et lækkert og flydende billede
  • Mindre motion blur

En 165hz skærm til gaming fra førende producenter

Her på siden har vi samlet et udvalg fra nogle af de absolut bedste producenter af 165hz gaming skærme. Du kan altså være sikker på at kvaliteten er i orden, og at din 165hz skærm har alle de funktioner, som giver den optimale gaming oplevelse.

Du finder f.eks. følgende mærker hos os:

  • ASUS
  • AOC
  • Samsung
  • Acer
  • BenQ

ASUS har i lang tid været en af de store giganter i tech verdenen. De har en bred vifte af elektronik udstyr målrettet til gameren og er altså godt inde i, hvad det er, du har af krav som gamer. Og de kan deres kram, hvilket har resulteret i man ofte finder en 165hz gamer skærm fra ASUS, øverst på listen af anmeldernes foretrukne skærme til gaming.

BenQ er måske ikke så velkendt et mærke i Danmark, men i udlandet er de kendt for at levere nogle af forbrugernes foretrukne monitorer. Især når det kommer til gamer skærme, har de haft rigtig stor succes, hvilket er grunden til at de nu er at finde hos de fleste seriøse leverandører i Danmark. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde 165hz gamer skærme fra denne producent til vores kunder.

AOC har fokus på at producere skærme og har også udvidet til andre produkter indenfor gamer verdenen. Overvejer du en 165hz gamer skærm fra AOC kan du være sikker på at kvaliteten er i topklasse og at skærmen er spækket med lækre gaming features.

Samsung er nok et af de mest kendte mærker på markedet for elektronik. De har leveret skærme i flere årtier og har en enorm erfaring med, hvad der duer og hvad der ikke duer. Ligesom mange andre tech virksomheder har de fået øjnene op for gaming verdenen, hvor de med deres store erfaring har kunne producere gamer skærme, heriblandt 165hz gamer skærm, i højeste kvalitet.

Find den rigtige størrelse til din 165hz gamer skærm

For mange vil størrelsen af skærmen være en af de vigtigste specifikationer. Har du p.t. en 24” skærm til gaming vil det hurtigt gå op for dig, hvor meget mere skærm for pengene man får, hvis man går bare lidt op i skærm størrelse. En 27” monitor har til sammenligning med en 24” skærm hele 25% mere skærmbillede. Går man fra en op til en 34” skærm har den til sammenligning med den gamle 24” skærm 70% mere plads på skærmen! En lille forøgelse i størrelsen på din 165hz gamer monitor vil altså give kæmpestor forskel i gaming oplevelsen.

Er du på udkig efter en 165hz gamer skærm, som er kurvet, så har vi også et udvalg af disse på siden. Med en kurvet gamer skærm vil du opleve en bredere synsvinkel, som giver den ideelle vinkel til alle dele af din skærm. Dette gør både at farven af din skærm ikke forvrænges i de yderste kanter af skærmen, samtidig med at det giver en mere ”immersive” gaming oplevelse.

Skal man vælge en 165hz monitor med IPS eller TN paneler?

Når du er på udkig efter en skærm til gaming, vil du hovedsageligt støde på to typer af skærm paneler. Disse er IPS (In Plane Switchen) og TN (Twisted Nemativ) paneler. Begge har deres egne fordele og om du skal vælge den ene eller anden til din 165hz gaming skærm, afhænger af hvad du foretrækker hos din skærm.

IPS er de sidste år tordnet frem på markedet, hvilket ikke er så underligt, når man tager deres egenskaber i betragtning. Disse typer af paneler giver en meget høj præcision i farvegengivelsen på skærmbilledet. Derudover giver IPS paneler en større synsvinkel, da farverne ikke forvrænges i særligt stor grad, når man kigger fra siden med en vinkel ind på monitoren. Da meget af gaming oplevelsen afhænger af det grafiske, vælger mange gamere at gå efter disse paneltyper, når de køber en monitor til gaming.

TN paneler har længe været den mest benyttede type panel, også blandt gamere. Disse er kendetegnet ved at have en høj responstid. Responstiden er den tid, som det tager skærmen at skifte fra en farve og til en anden. En lavere responstid giver en oplevelse, som er mere flydende og hvor man undgår ”ghosting”, et irriterende skærmfænomen, hvor silhuetter fra tidligere billeder observeres i skærmbilledet. En anden stor fordel ved TN paneler er at de er billige. Af denne grund vil du ofte kunne spare nogle penge på 165hz gamer skærme, hvis du går efter en skærm med TN paneler.

Opsummeret kan du altså overveje følgende, når du skal vælge hvilke typer af paneler, din 165hz gaming skærm skal have:

  • IPS – Præcis farvegengivelse samt bred synsvinkel
  • TN – Hurtig responstid og ofte billige ift. andre panel typer

NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync?

Adaptive skærmsynkroniserings teknologier, som G-Sync og FreeSync har de seneste år revolutioneret gaming skærme. Du bør altså overveje, om din 165hz gamer skærm skal have en af disse to. Adaptiv skærmsynkronisering sørger for at skærmen opdaterer skærmbilledet i samme hastighed, som dit grafikkort kan levere det. Effekten er et konstant flow i skærmbilledet uden såkaldte ”screen tears”, hvor tydelige streger i billedet observeres, hvis grafikkortet ikke kan levere tilpassende høj refresh rate til skærmen. Da teknologierne beror på synkronisering imellem grafikkortet og skærmen, er det vigtigt at undersøge om dit grafikkort understøtter G-Sync eller FreeSync teknologi, så du får det meste ud af din 165hz gamer skærm.

Har du brug for hjælp med at finde din næste 165hz skærm til gaming, er vi klar i kundeservice. Du finder vores kontaktoplysninger nederst og øverst på siden.