PC / Bærbar

Hvilken type computer søger du?

BÆRBARE Hvis du er på udkig efter en ny bærbar computer, så er du kommet til det rette sted. Vi har et af landets største udvalg inden for laptops. Vi har bærbare computere til ethvert behov, så uanset om du skal bruge en pc til dit studie, dit arbejde, til billederedigering eller til hardcore gaming, så har vi en computer der passer til dine behov!

FÆRDIGSAMLET Ready, set, GAME!Vores færdigsamlede stationære er samlede, testede og klar til brug. Vores mest populære konfigurationer, bygget af gennemtestet kvalitetshardware, så du ikke behøver tænke på andet end hvilken strategi du skal bruge i dit næste spil! Tjek altid lagerstatus for hvert system.

KONFIGURERBAR Byg din drømmecomputer! Med vores konfigurator kan du selv sammensætte din computer præcis som du ønsker den. Vi har på forhånd udvalgt kvalitetskomponenter som du kan sammensætte din computer med. Har du specielle ønsker, så skriv til os. Leveringstiden er 1-3 dage på disse systemer.

TABLETS Tablets til alle formål og i alle størrelser! En tablet er den perfekte følgesvend på rejsen, som underholdning på bagsædet, til spil i bussen, til film på flyveturen og meget mere. Der findes et utal af muligheder i de store app-butikker, hvor du kan udforske endnu flere muligheder. Velkommen til en ny verden af hånholdte enheder!

Hos Føniks A/S tilbyder vi et af landets største udvalg inden for stationære computere, bærbare pc'er, tablets, servere og meget andet.
Vi har laptops til et hvert formål, så uanset om du er studerende, gamer, fotograf eller bare helt almindelig pc bruger, så har vi en bærbar der passer til dig og dine behov. Vi forhandler mærker som bl.a. MSI, ASUS, Dell, Lenovo og Acer.

Hvis du er mere til en stationær computer, så tilbyder vi selvfølgelig alle de store mærker som Dell, ASUS, Lenovo og Fujitsu, men vi tilbyder også vores egen serie af computere. Her kan du enten vælge mellem vores færdigsamlede konfigurationer, klar til brug, eller sammensætte din helt egen drømmecomputer, med kort leveringstid.
Vi har bygget computere siden 1997, så vi står klar til at rådgive dig omkring den perfekte stationære.

Tag et kig på vores brede sortiment - vi er sikker på du kan finde en computer der kan opfylde dine ønsker.
Måske er du slet ikke på udkig efter en computer, men noget endnu mere bærbart? Vi har et kæmpe udvalg af tablets og hybrid enheder der udvisker grænserne mellem smartphones og laptops - se de mange spændende produkter under tablets kategorien.

Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x