Byg dit eget gaming år i 2023 – Vælg en konfigurerbar PC

Sidst opdateret: 21-08-2023 12:07:55
Oprettet: 19-01-2023

Føniks konfigurerbar computer banner

Kom i gang med at game – 2023 

Et nyt år ligger foran os alle, og med et nyt år er der ny gaming. Det kan være, at du foretrækker at spille for dig selv i singleplayer spil, og det kan også være, at du er den mest konkurrenceprægede gamer i hele landet. Under alle omstændigheder, så kan du være sikker på, at 2023 har en masse at byde på for dig! Der er en masse nye titler på banen, og de fleste er længe ventede. Blizzard regner stærkt med at udkomme med Diablo 4, som fans må sige at have ventet længe på. Hogwarts Legacy er Harry Potter spillet fra Warner Bros. Games, som alle Potternørderne har gået og ventet på. Ej at forglemme er Star Wars Jedi: Survivor, som EA udgiver, som giver noget at lave for alle Star Wars fans. Der er mange fede spil der udkommer, og der er mange flere, end vi kan nå at nævne her, så der er god grund til virkelig at være hyped!

Hvis eventyr for dig selv og vennerne ikke er så meget din stil, og du i stedet elsker esport og den professionelle scene i computerspilsverdenen, så sparker 2023 også dette hårdt i gang. Et nyt år byder altid på nye muligheder og historier. Er der nogen nye stjerner, der er ved at kæmpe sig op? Hvem vinder verdensmesterskabet? Der sker meget, og det kan man også se, når man ser på kalenderen. Der er allerede flere turneringer, der er sparket i gang i CS:GO, og den 24. Januar går ESL Challenger League Season 44 i gang i Nordamerika. League of Legends preseason er lige overstået, og allerede i uge 3 er Riots pro liga gået i gang igen. Fortnite er også på manges radar, og hele januar måned igennem kører der også turneringer til højre og venstre. Der er masser af spil, hvor esportsscenen trives, så hvis du gerne vil følge med, og selv spille, så er der intet bedre tidspunkt at komme i gang end i starten af året.

Føniks konfigurerbar PC – din byg selv PC drøm

Hvis du gerne selv vil spille de populære esportstitler, så skal du have en gamer computer, der virkelig vil noget. Det behøver ikke være det største og mest kraftfulde monstrum i hele verden, det skal bare være stærkt og hurtigt nok til, at det kan køre lige det eller de spil, som du går mest op i. Skal du derimod i gang med nogle af de nye titler, der udkommer i løbet af 2023, og især hvis du vil spille nogle af de mere grafikintensive af dem, så er det en god ide, at få fingrene i en gaming PC der virkelig sparker røv. Der er her en nem måde at sørge for, at du får lige den gamer PC, som du altid har ønsket dig. Du kan gå i gang med selv at bygge en. Det er dog nemmere sagt end gjort, og derfor tilbyder vi hos Føniks Computer værktøjet, der tillader dig at bygge din egen PC, men uden at du behøver at vide, hvordan man sætter det hele sammen. Du kan gøre dette i vores sektion for Føniks konfigurerbar PC.

Knap til Føniks konfigurerbar PC

En konfigurerbar PC er helt vildt smart, når du gerne vil have en gaming computer, der er skræddersyet til dine behov. Du får helt selv lov at vælge alle delene, så hvis du vil have et bestemt grafikkort, en Intel Core eller AMD Ryzen processor, en bestemt mængde RAM, eller noget helt andet specifikt, så kan du selv vælge det. Men i stedet for at du samler PC'en, så gør vi det for dig. Du får derfor lov til alt det sjove, hvor det er dig, der bestemmer, hvordan din nye gamer PC kommer til at være, og så tager vi alt slæbet med at få det hele til at passe sammen, hvorefter vi sender den fragtfrit til dig.

Det er nok nemt at forestille dig, hvorfor Føniks konfigurerbar PC er der, hvor din fremtidige gaming PC går og gemmer sig. Muligheden for at lave din egen PC, men uden at du behøver at kunne sætte den sammen, giver dig uanede mængder af frihed. Så slipper du i sandhed for, at betale for mere end du har behov for. Skal din PC toptunes til LoL eller CS:GO, så er det intet problem, og du kan helt sikkert gøre det rigtig billigt. På samme vis kan du sørge for at få en virkelig stærk PC, der kan køre alle de nyeste spiltitler på din ønskede grafik, men hvor du kan skubbe prisen så meget i bund som muligt, fordi du kun behøver vælge lige den hardware, som du behøver. En konfigurerbar PC fra Føniks Computer er lige sagen til at få en god start på 2023.

Det rigtige gaming setup er nødvendigt

Starten på dit ultimative gaming setup er en konfigurerbar PC fra Føniks Computer. Men en gamer computer for sig selv er ikke meget værd. Du har brug for mere udstyr, for at du kan nyde godt af din computer, og desto bedre dette udstyr er, jo bedre en oplevelse ender du med at få. Til at starte med er det nødvendigt, at du har en god gaming skærm tilsluttet din gamer PC. Der er mange gode at vælge imellem, og du har måske endda allerede favoritmærker, men vi foreslår især gaming skærme fra Lenovo, Samsung, AOC og BenQ. Disse mærker udmærker sig alle gevaldigt indenfor gaming skærme, og når de sluttes til din konfigurerbare PC, bliver det som får du et vindue ind i en anden verden.

Med en spritny konfigurerbar PC og en gaming skærm er du nået virkelig langt. Der er dog tre andre essentiele stykker udstyr, der skal til, før du virkelig får den ultimative oplevelse, når du gamer. Du skal have en hurtig mus, et lækkert tastatur og et godt headset. For selvom du har en PC med dit helt personlige præg, så skal du stadig kunne spille ordentligt, når du sidder og gamer – ligegyldigt hvilket spil du så spiller. For musen og tastaturet er i den grad nødvendigt. Det er langt hen af vejen dem der afgør, hvordan du udfolder dig, når du gamer. Derfor skal du også finde den helt perfekte gamer mus til dig, samt et optimalt gaming keyboard med alle de rigtige funktioner. Headsettet er sammen med skærmen din indgang til computerspillene, hvor du nu kan sanse dem med både øjne og ører. Således kommer den virtuelle verden til live foran dig, så du virkelig kan indleve dig i spillet, når du gamer.

Er du hype på at game i 2023? Så se nærmere på vores konfigurerbare PC'er. Med muligheden for selv at bygge din drømme PC, så bliver dette år nemt det bedste år for gaming nogensinde. Grib chancen. Byg dit eget gaming år!