iiyama g-master silver crow


Hvis du leder efter en lækker gaming skærm, hvor du i den grad får et stort og fedt overblik, så er iiyama G-Master Silver Crow lige noget for dig. Iiyama G-Master Silver Crow er en oplagt skærm til dig, der går op i at få den bedste mulige kvalitet, når du er i gang med de vildeste singleplayerspil. Her er den brede skærm med den høje opløsning virkelig i sit es, og viser dig lige præcis, hvor fantastisk billedkvalitet kan være, når du har en monitor i høj kvalitet. Iiyama G-Master Silver Crow er i sig selv en oplevelse, der giver endnu mere til dine gaming oplevelser. Derfor synes vi hos Føniks Computer, at du burde bruge denne lækre gamer skærm, hvis du elsker storslåede eventyr i den virtuelle verden.

Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Ekstremt stærk gaming skærm – iiyama G-Master Silver Crow er landet

Iiyama G-Master Silver Crow er et ledende produkt fra iiyama, der er et stort internationalt elektronikfirma baseret i Japan. Iiyama har et stort sortiment af skærme, der har været på markedet siden 1990'erne. Iiyama G-Master Silver Crow er et af deres bedst sælgende produkter, der ses som en af de mest avancerede og effektive gaming skærme, man kan få.

Iiyama G-Master Silver Crow har et 27 tommer VA-panel, der leverer enestående billedkvalitet og stor farvegengivelse. Dette gør den perfekt til alle former for professionelle arbejdsopgaver, der kræver det højeste niveau af billedkvalitet. Den har også en meget hurtig responstid på 1 ms, som gør det muligt at få virkelig lækre billeder uden nogen form for screen tearing.

Iiyama G-Master Silver Crow kommer også med mange andre funktioner såsom AMD FreeSync-teknologi, der giver mere stabilt skærmbillede ved at synkronisere opdateringshastigheden på dit grafikkort og din skærm. Det kræver blot, at du har et AMD grafikkort, der er kompatibelt. Du skal dog sørge for, at din processor og strømforsyning er stærke nok til at håndtere dit grafikkort! Ellers kan der nemlig godt opstå problemer med din PC. Iiyama G-Master Silver Crow har også en dynamisk kontrastfunktion, der kan justere billedets kontrast og lysstyrke, så du kan få det bedste ud af dine computerspil og film. Iiyama G-Master Silver Crow har også to HDMI-porte samt en Display-port, så du kan tilslutte den til en række forskellige enheder.

Iiyama G-Master Silver Crow har et slankt, minimalistisk design med en sølvfarvet ramme og en sort baggrund, der vil se godt ud i ethvert gaming setup. Den kan også tåle en god mængde brug, da det er en meget robust monitor. Du kan derfor med fordel overveje, hvad for noget andet gamer udstyr du skal bruge, som der matcher godt med din iiyama G-Master Silver Crow. Om det så er en ny gamer mus eller et gamer tastatur, eller måske noget helt andet, så har vi det her hos Føniks Computer.

Helt overordnet er iiyama G-Master Silver Crow et fremragende produkt, der tilbyder et højt niveau af billedkvalitet og brugervenlighed. Det er perfekt til skabere og gamere, da det leverer uovertruffen kvalitet, kontrast og responstid. Hvis du leder efter en gamer skærm, der er mere oplagt til e-sport, så er Red Eagle eller Gold Phoenix nok mere sagen for dig, og ellers kan du helt overordnet kigge på vores udvalg af iiyama G-Master skærme. Der skal nok være noget, der passer perfekt til dine behov.