Sony MDR-ZX770BNB - Sort

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Sony
Produkt nr.: MDRZX770BNB.CE7
EAN: 4905524994513

Trådløs streaming af dine yndlingsnumre med Bluetooth. Par din smartphone eller tablet med disse Bluetooth-aktiverede hovedtelefoner, og nyd din musik og betjen afspilningslister og lydstyrke direkte fra din enhed.
Med teknologien Near Field Communication (NFC) hører kompleks opsætning fortiden til. Hold blot dine valgte NFC-kompatible enheder hen mod N-mærket på kabinettet for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame indhold via Bluetooth. Ingen NFC? Intet problem. Du kan stadig oprette manuel forbindelse til Bluetooth vha. din enheds indstillingsmenu.
Digital støjeliminering reducerer en lang række omgivende støj, når du lytter til musik. En mikrofon indbygget i hovedtelefonerne arbejder sammen med det digitale støjelimineringsprogram for at fjerne uønsket lyd. Hovedtelefonerne vælger den optimale tilstand (fly, tog eller kontor) baseret på en intelligent analyse af omgivelserne. Aktiver eller deaktiver støjeliminering med tænd/sluk-kontakten.
De lette 40 mm dynamiske neodym-driverenheder får hovedtelefonerne til at levere slagkraftig, rytmisk respons på selv de mest krævende numre. Kombineret med den meget følsomme membran vil du være i stand til at skrue højere op for lyden i hovedtelefonerne og stadig nyde klar, præcis lyd i hele lydområdet.
Teknologien til styring af rytmerespons giver stram, dyb basrespons, der gør den perfekt til musikgenrer, der fokuserer på de dybe toner. En luftventil maksimerer luftstrømmen inden for det lave frekvensområde og optimerer effektiviteten af membranen for at give mulighed for en mere nøjagtig gengivelse af basrytmer.
Med en høj følsomhed på 100 dB/mW ved brug af lydkablet (98 dB/mW med støjeliminering slået til) er disse hovedtelefoner meget effektive ved omdannelsen af elektricitet til akustiske signaler. Det betyder, at du vil høre en højere lyd i hele lydområdet (sammenlignet med mindre følsomme hovedtelefoner), når du lytter til musik via den samme kilde og ved samme lydstyrke.
Uanset om du slapper af i stuen eller i haven, når du modtager et opkald, behøver du ikke at trykke på din telefon. Du skal bare parre din telefon med hovedtelefonerne via Bluetooth, og bruge den indbyggede mikrofon til at chatte løs.
Disse hovedtelefoner understøtter populære codecs i høj kvalitet, herunder AAC til iPhone/iOS-brugere og aptX til ren trådløs lyd, som ikke går på kompromis med lydkvaliteten. aptX -codec giver ren trådløs lyd, der skal sendes trådløst via Bluetooth ved at reducere størrelsen af lydfiler.
Lyt med total komfort. Disse hovedtelefoner er bløde polstrede ørepuder, der dækker hele øret, så du kan nyde den langvarige komfort, du har brug for, når du vil lytte til det ene yndlingsalbum efter det andet.
Lyt til din musik med total komfort. En rustfri stålholder i bøjlen giver dig mulighed for at finde den perfekte pasform, samtidig med at den giver fremragende holdbarhed på rejser.
Har du lyst til at lytte til din musik uden Bluetooth? Så skal du bare tilslutte det medfølgende lydkabel til dine hovedtelefoner og sætte stikket i din foretrukne musikafspiller for at få lyd i høj kvalitet. Kablet er 1,2 meter langt og er konstrueret til at kunne holde til daglig brug.

Tilføj til kurv

DKK 1.096,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Leveringstid: 2-3 dageSpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseSony MDR-ZX770BNB - headset
ProdukttypeHeadset - trådløs - Bluetooth - NFC
KompatibilitetiPhone
Anbefalet brugTransportabel elektronik
FarveSort
HovedtelefonmodellerFuld størrelse
ForbindelsesteknologiTrådløs - Bluetooth
HovedtelefonteknologiDynamisk
LydudgangsmodusStereo
AudiospecifikationerFrekvenssvar 8 - 22000 Hz
Impedans23 Ohm
Aktiv støjfjerningJa
MikrofonIndbygget
MikrofonteknologiElektretkondenser
KontrolapparatLydstyrke
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeHeadset - Bluetooth - NFC
KompatibilitetiPhone
Vægt245 g
FarveSort
Anbefalet brugTransportabel elektronik
HovedtelefonmodellerCircumaural
Hovedtelefoner koptypeLukket
HovedtelefonteknologiDynamisk
ForbindelsesteknologiTrådløs - Bluetooth
Tilgængelig mikrofonJa
LydudgangsmodusStereo
Aktiv støjfjerningJa
Frekvensrespons8 - 22000 Hz
Impedans23 Ohm
Blænder40 mm
MikrofonteknologiElektretkondenser
StyringLydstyrke
ForbindelsestypeBluetooth
Hovedsæt (3,5 mm stereo mini jack)
Belagt stikforbindelseGuld
Medfølgende ledningerKabel til hovedsæt - 1.2 m
StrømenhedStrømforsyningsadapter - ekstern
BatteriBatteri genopladelig - Litiumion
Driftstid (op til)13 time(r)
Genopladningstid2.5 time(r)
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x