Glemt adgangskode?
Opret konto

Er du på udkig efter en high-end bærbar til professionelt brug, er Lenovo ThinkPad T540p Business Ultrabook helt sikkert noget for dig. Denne model tilbyder med sin kraftige hardware en fantastisk ydeevne, men er samtidig produceret i et fantastisk design der er enhver virksomhedsprofil værdig. Den lette vægt og tynde design gør Lenovo ThinkPad T540p behagelig at arbejde med og nem at have med på farten. Med en Lenovo ThinkPad T540p Business Ultrabook får du kvalitet i topklasse, gennem innovative features såsom Lenovos prisbelønnede tastatur, HD skærm og lang batterilevetid. Se vores store udvalg af Lenovo ThinkPad T540p Business Ultrabook nedenfor.

Resultater: 3
Visning:

Lenovo ThinkPad - En formidabel arbejdshest

Lenovo er kendt for en lang række anerkendte produktserier, men få er så populære som deres ThinkPad bærbare. Hos virksomheder er ThinkPad T540p i den forbindelse et sikkert hit. Med ydeevne, effektivitet og holdbarhed på et niveau som få andre bærbare er i nærheden af, er Lenovos ThinkPad T540p en formidabel arbejdshest. Det stilrene og slanke design sender et klart signal om professionalisme og klasse, samtidig med at du får let ved at have den med på farten. Dertil kommer flere T540p modeller med 9-cellet batteri med en helt utrolig batterilevetid på op til 11 timer. Vil du gerne kunne håndtere dine arbejdsopgaver uanset hvor du befinder dig så er ThinkPad T540p derfor et oplagt valg. Også på hardware fronten er Lenovos T540p bærbare i en klasse for sig. Den specifikke hardware varierer fra model til model. I den mere avancerede ende kan du for eksempel få Intel Core i7 processor, DDR3L RAM, SSD eDrive med imponerende meget plads, NVIDIA GeForce grafikkort, m.m. For den bedst mulige billedkvalitet kan du endda få 3K skærm, der giver dig opløsning i verdensklasse.

Derudover byder flere modeller også på ekstra sikkerhedsforanstaltninger, såsom fingeraftrykslæser og SmartCard-læser. Har du særlige specifikationer i tankerne så kan du med fordel benytte dig af vores søgefunktion til venstre på siden. Her har du mulighed for at vælge din ønskede processor type, RAM, harddisk type, opløsning, GPU og meget mere. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål i forhold til valg af produkt.