Køb brugt IT til jul

Sidst opdateret: 18-09-2023 07:28:11
Oprettet: 01-12-2022

Glem julegaveræset og køb i stedet bæredygtige julegaver til familien i år 

Køb brugt IT til jul med upcycle it

Alt bliver dyrere, elpriserne stiger og priserne på de elektroniske produkter går op og op. Der har derfor aldrig været mere brug for at tænke kreativt, når det kommer til gaverne, der skal købes her til jul. Derfor vil vi gerne slå et slag for at købe brugte - eller rettere sagt, upcyclede it produkter. 

Har du en søn, datter eller barnebarn der kunne ønske sig en ny mobiltelefon, bærbar eller tablet så kan en brugt model faktisk være lige så god som en helt ny. Så du kan med fordel kigge efter en brugt iPhone, brugt MacBook eller noget helt tredje. 

Med upcycle it konceptet får du blandt andet flere forskellige brugte elektroniske produkter, der alle har fået nyt liv gennem en smart opgradering, der gør at de kan se (næsten) helt nye ud - og så har de ovenikøbet også 2 års garanti. Så hvis du vil minimere julegaveræset efter de nyeste elektroniske produkter og samtidig støtte op om klimavenlige julegaver, så kan en brugt bærbar, tablet eller mobiltelefon være et oplagt julegave valg. 

4 gode grunde til at købe klimavenlige genbrugsgaver til jul 

  1. Mere værdi for pengene

Det er ofte meget billigere at købe noget brugt fremfor nyt, og med upcycle it får du ovenikøbet også noget brugt, der er upcyclet og har garanti. 

  1. Mindre forurening og udledning af CO2

Når der produceres nye produkter, så er det ekstremt energi- og ressourcekrævende og dette udleder CO2. Men med et upcycle it produkt køber du et allerede eksisterende produkt, der er blevet opgraderet til at virke i længere tid. 

  1. Det kan blive en mere personlig gave

Ofte når man køber, så følger man bare en liste, men med en brugt gave kan man godt blive lidt mere personlig, for man har jo været ude og lede efter dét, der passer til personen. 

  1. Du får et større rådighedsbeløb

Når du køber brugt, så køber du for det meste også billigere, og derved vil du også have lidt flere penge til overs til dig selv eller andre ting. Hvilket også er dejligt i disse tider, hvor man virkelig skal spare. 

Der er altså et hav af gode grunde til at tænke mere bæredygtigt når du kigger efter julegaver til familien og vennerne, da du let kan finde noget i lige så god kvalitet som nyt, men til endnu billigere penge - og så kan det også nogle gange føles som en rigtig personlig gave, hvilket gør alle endnu mere juleglade. Så hvis du leder efter en god og billig julegave til dine nærmeste så kan du se vores udvalg af refurbished IT fra upcycle it.