Qoltec Monolith - DC til AC inverter - pure sine wave - 300 Watt

Producent: Qoltec
Produkt nr: 51932
EAN: 5901878519326
Varenummer: F23445754
billigst-pricerunner

Qoltec Monolith - Gør omstrøm til vekselstrøm af højeste kvalitet

Opdag kraften i Qoltec Monolith - en DC til AC inverter, der konverterer jævnstrøm til ren sinusformet vekselstrøm, og leverer en strømforsyning af højeste kvalitet. Med en imponerende effekt på 300 watt er denne inverter perfekt til trådløs opladning, elektroniske enheder, bilentusiaster og udendørs eventyr.

Nyd fordelene ved ren sinusformet vekselstrøm. Qoltec Monolith leverer en glat og stabil strømforsyning, der efterligner netstrømmen nøjagtigt. Dette betyder, at dine følsomme elektroniske enheder, som f.eks. laptops, tablets og mobiltelefoner, kan oplades hurtigt og sikkert uden at blive beskadiget af unøjagtig strøm. Endelig kan du sige farvel til ustabile strømforbindelser, der kan forårsage uventede afbrydelser og ødelæggelse af dine elektronik.

Qoltec Monolith er ideel til trådløs opladning. Med sin rene sinusformet vekselstrøm understøtter denne inverter trådløs opladning af en bred vifte af enheder, herunder smartphones, smartwatches og trådløse hovedtelefoner. Du får en problemfri opladningsoplevelse uden uønsket varmeudvikling eller strømfluktuationer. Sæt blot din enhed på opladeren og nyd den bekvemmelighed, der følger med trådløs opladning.

Rejs uden bekymringer med Qoltec Monolith. Denne kompakte inverter er ideel til bilture og udendørs eventyr. Du kan nemt tilslutte den til din bilens DC strømkilde og omdanne den til en pålidelig AC strømkilde. Følgende medfølger: en overspændingsbeskyttelse, overbelastningsbeskyttelse og overophedningsbeskyttelse for at sikre, at din inverter fungerer optimalt under alle betingelser. Du kan nu nemt oplade og bruge dine elektroniske enheder, mens du er på farten, uden at skulle bekymre dig om strømafbrydelser eller svigtende strømforbindelser.

Med Qoltec Monolith får du ikke blot en pålidelig og sikker strømforsyning, men også en elegant og holdbar enhed. Det robuste kabinet beskytter enheden mod stød og snavs, hvilket gør den ideel til udendørs brug. Den kompakte størrelse og vægt gør det let at opbevare og tage med dig overalt. Uanset om du er på en campingtur, i en bil eller på en båd, vil Qoltec Monolith være en uundværlig følgesvend.

Opnå en problemfri strømforsyning med Qoltec Monolith - den perfekte inverter til trådløs opladning, bilentusiaster og udendørs eventyr. Køb den i dag og oplev en strømforsyning af højeste kvalitet uden kompromisser.

Producent: Qoltec
Produkt nr: 51932
EAN: 5901878519326
Varenummer: F23445754

Varen kan pt. ikke skaffes eller er udgået. Kontakt evt. kundeservice for et alternativ


Billigste fragt 0,00 kr.

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
Varen kan pt. ikke skaffes eller er udgået.
Kontakt evt. kundeservice for et alternativ.}
Producent: Qoltec
Produkt nr: 51932
EAN: 5901878519326
Varenummer: F23445754

Varen kan pt. ikke skaffes eller er udgået. Kontakt evt. kundeservice for et alternativ


Billigste fragt 0,00 kr.

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
Produktbeskrivelse Qoltec Monolith - DC til AC inverter - pure sine wave - 300 Watt
Enhedstype DC til AC inverter - ekstern
Indgangspænding 12 V
Udgangspænding AC 230 V
Strømkapacitet 300 Watt
Output-stikforbindelser 1 x 4 pin USB Type A - 5 V 2 A ¦ 1 x strøm
Dimensioner (B x D x H) 20 cm x 10.5 cm x 5.5 cm
Producentgaranti 2 års garanti

Produktdatablad

Enhedstype DC til AC inverter - ekstern
Indgangspænding 12 V
Med frekvens 50 Hz
Detaljer om strømudgangskonnektorer 1 x 4 pin USB Type A - 5 V 2 A ¦ 1 x strøm
Udgangspænding AC 230 V 50 Hz
Strømkapacitet 300 Watt
Bølgeform udgang Sinewave
Effektivitet 89%
Egenskaber Aluminiumskabinet, beskyttelse mod overophedning, beskyttelse mod overstrøm, overspændingsbeskyttelse, beskyttelse mod underspænding, kortslutnings beskyttelse
Service & Support Begrænset garanti - 2 år
Min. driftstemperatur -10 °C
Maks. driftstemperatur 50 °C
Bredde 20 cm
Dybde 10.5 cm
Højde 5.5 cm
Bredde ved forsendelse 25 cm
Dybde ved forsendelse 14.5 cm
Højde ved forsendelse 7.2 cm