Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - 1U - 19"

Producent: DELOCK
Produkt nr: 43367
Varenummer: F21575595
billigst-pricerunner

Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - 1U - 19\"

Skab en professionel og sikker forbindelse til dine fiberoptiske netværksinstallationer med Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel. Dette 1U-panel er designet specielt til 19\" rackmontering og sikrer en effektiv og let tilgængelig løsning til din splejsningsboks.

Med dette stativmonteringspanel kan du opretholde organiseringen af dine fiberoptiske systemer og sikre, at dine splejsningsbokse er sikkert fastgjort og beskyttet. Det holdbare materiale er konstrueret til at modstå slid og strukturelt beskadigelse og garanterer en pålidelig og holdbar løsning til dine splejsningsbehov.

Når du bruger Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel, kan du være sikker på at opnå den højeste kvalitet og præcision i dine netværksinstallationer. Panelens præcise dimensioner sikrer en perfekt pasform til 19\" racket, hvilket gør det nemt at installere og fjerne efter behov. Dette gør det muligt for dig at arbejde mere effektivt og hurtigt, hvilket resulterer i en reduceret nedetid og en mere produktiv arbejdsproces.

Det ergonomiske design af dette stativmonteringspanel giver også en problemfri og brugervenlig oplevelse. Den intuitive placering af splejsningsboksen sikrer nem adgang til alle tilslutninger og gør service og vedligeholdelse til en leg. Med dette panel behøver du ikke bekymre dig om besværlige manøvrer eller irriterende kabler i vejen.

Med Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel er du også garanteret øget sikkerhed og pålidelighed i dine netværksforbindelser. Den solide montering sikrer, at dine splejsningsbokse ikke bevæger sig eller bliver beskadiget af utilsigtet kontakt, hvilket forhindrer unødvendige afbrydelser i dine netværkskommunikationer.

Uanset om du er en professionel netværkstekniker eller en iværksætter, der opbygger dit eget netværk, så er Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel det ideelle valg til at sikre effektive, pålidelige og professionelle fiberoptiske netværksinstallationer. Gør dig klar til at opgradere dit netværk og oplev fordelene ved dette innovative stativmonteringspanel.

Producent: DELOCK
Produkt nr: 43367
Varenummer: F21575595

Ingen bekræftet leveringsdato, løbende levering efter bestilling


Billigste fragt 0,00 kr.

680,- DKK
(544,00 ekskl. moms)

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
680,- DKK
(544,00 ekskl. moms)
Producent: DELOCK
Produkt nr: 43367
Varenummer: F21575595

Ingen bekræftet leveringsdato, løbende levering efter bestilling


Billigste fragt 0,00 kr.

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
Produktbeskrivelse Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - 1U - 19"
Produkttype Fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - SC MM X 24
Lokalitet Front
Dimensioner (B x D x H) 48.26 cm x 4.4 cm x 4.4 cm
Farve Violet
Antal porte 24 porte
Højde (rackenheder) 1U
Overensstemmelsesstandarder OM4

Produktdatablad

Produkttype Fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel
Lokalitet Front
Højde (rackenheder) 1U
Bredde 48.26 cm
Dybde 4.4 cm
Højde 4.4 cm
Fås i farverne Violet
Antal porte 24 porte
I henhold til standarder OM4
Med forbindelsesled 48 x SC multimodus hun
Rackstørrelse 19"
Egenskaber Zirkonkeramisk samlering