Glemt adgangskode?
Opret konto

Her finder du vores udvalg af Lenovos Ideapad G50 bærbare, der længe har været et hit især blandt folk med et stramt budget. Kunne du tænke dig en pålidelig all-around bærbar til en lav pris så er denne bærbarserie helt sikkert et oplagt valg. Med et slankt og elegant design og højtydende hardware, byder Lenovo, med deres Ideapad G50 bærbare, på kvalitet og funktionalitet i topklasse. Vi fører flere forskellige modeller inden for Ideapad G50 serien fra Lenovo og du vil sikkert også kunne finde en, der opfylder dine ønsker. Tag derfor et kig på udvalget nedenfor og find en bærbar der passer til dine behov.

Resultater: 1
Visning:

Lenovo Ideapad G50 - Praktisk bærbar i særklasse

Her hos Føniks Computer er det vigtigt for os, at kunne tilbyde de bedste notebooks på markedet, og i den forbindelse er Ideapad G50 serien bestemt ingen undtagelse. Lenovos Ideapad G50 bærbar er med sit widescreen HD display, anmelderroste AccuType keyboard og strømsparende batteriteknologi en praktisk bærbar i særklasse. Praktisk i form af sin lave vægt, sin lange batterilevetid og sin fornuftige pris, og derfor er Ideapad G50 modellen fra Lenovo, et klassisk valg til arbejdsopgaver og underholdning på farten.

Derudover er serien kendt for at være meget budgetvenlig og er derfor oplagt for den studerende, som mangler en ny studiebærbar. Udstyret med USB 3.0 SuperSpeed, der er mange gange hurtigere end tidligere USB teknologier, bliver dataoverførsel betydeligt nemmere og OneKey Recovery systemet muliggør lynhurtig gendannelse af data.

Vi kan som nævnt tilbyde flere forskellige modeller og hardwaren varierer naturligvis herefter. Du kan blandt andet finde Ideapad G50 bærbare med 4-cellet batteri der har en imponerende levetid på op til 7 timer og med de nyeste versioner af Windows. Derudover kan du også få integreret DVD drev, effektive Intel Core processorer, hurtige RAM, Bluetooth teknologi, med mere. Fælles for alle Ideapad G50 fra Lenovo er det strømlinede design, robuste kvaliteter, samt den lave pris.
Lenovo Ideapad G50 serien er ligeså praktisk som den er pålidelig, og vi opdaterer jævnligt udvalget så du har adgang til de nyeste notebooks. Har du spørgsmål i forhold til sortimentet eller angående valg af produkt, skal du være mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.