Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - 1U - 19"

Producent: DELOCK
Produkt nr: 43358
Varenummer: F21575577
billigst-pricerunner

Spar plads og øg effektiviteten med Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - 1U - 19\"

Søger du efter en løsning til at organisere dine fiberoptiske kabler og splejsningsbokse? Så kan Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel være svaret. Dette 1U-stativmonteringspanel er designet specielt til 19\" racksystemer og er den perfekte måde at spare plads og øge produktiviteten på i din kabelforbindelsesstruktur.

Med dette splejsningsboks-stativmonteringspanel kan du nemt organisere og beskytte dine fiberoptiske kabler og splejsningsbokse uden besvær. Med sin stabile konstruktion sikrer den pålidelig beskyttelse og forhindrer stød og skader på dine vigtige fibre.

Det unikke ved Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel er, at det optimerer din plads ved at tilbyde en kompakt og alligevel rummelig løsning. Med sin 1U-højde er den ideel til at være monteret i dit eksisterende rack uden at optage unødvendig plads. Denne pladsbesparende funktion er særlig nyttig, hvis du har et begrænset rum eller ønsker at udnytte pladsen på en mere effektiv måde.

En anden fordel ved Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel er dens nemme installationsproces. Du behøver ikke at være en professionel for at anvende den. Bare følg de enkle trin og monter den i dit rack uden besvær. Dette vil spare dig for tid og sikre, at du er i stand til at bruge dine fibernetværksforbindelser på ingen tid.

Ved at investere i Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel kan du også nyde den langvarige holdbarhed. Den er fremstillet af høj kvalitet materiale, der sikrer, at den kan modstå daglig brug og bevare sin funktionelle integritet i lang tid. Du kan stole på, at dette splejsningsboks-stativmonteringspanel vil være en pålidelig hjælper, der understøtter dine fibernetværksbehov i lang tid fremover.

Så hvis du er på udkig efter en pladsbesparende, effektiv og holdbar løsning til dine fiberoptiske kabler og splejsningsbokse, så er Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel lige hvad du har brug for. Gør dig klar til at øge produktiviteten og organisere dine fibernetværksforbindelser på en stilfuld og effektiv måde!

Producent: DELOCK
Produkt nr: 43358
Varenummer: F21575577

Ingen bekræftet leveringsdato, løbende levering efter bestilling


Billigste fragt 0,00 kr.

730,- DKK
(584,00 ekskl. moms)

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
730,- DKK
(584,00 ekskl. moms)
Producent: DELOCK
Produkt nr: 43358
Varenummer: F21575577

Ingen bekræftet leveringsdato, løbende levering efter bestilling


Billigste fragt 0,00 kr.

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
Produktbeskrivelse Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - 1U - 19"
Produkttype Fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - LC SM X 24
Lokalitet Front
Dimensioner (B x D x H) 48.26 cm x 4.4 cm x 4.4 cm
Farve Grøn
Antal porte 24 porte
Højde (rackenheder) 1U
Overensstemmelsesstandarder OS2

Produktdatablad

Produkttype Fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel
Lokalitet Front
Højde (rackenheder) 1U
Bredde 48.26 cm
Dybde 4.4 cm
Højde 4.4 cm
Fås i farverne Grøn
Antal porte 24 porte
I henhold til standarder OS2
Med forbindelsesled 48 x LC enkelttilstand hun
Rackstørrelse 19"
Egenskaber Zirkonkeramisk samlering