Glemt adgangskode?
Opret konto

Canon F-715SG videnskabelig regnemaskine

Producent: Canon
Produkt nr.: 5730B001
EAN: 3092015014728
Varenummer: 518081
Den videnskabelige regnemaskine F-715SG har et ekstra stort 2-linjers LCD-display og er ideel til problemløsningsopgaver i forbindelse med undervisning, eksaminer og hjemmearbejde. Indtastninger vises på den øverste linje og resultaterne nederst - der kan vises svar på op til 10 cifre og eksponenter på to cifre. De primære displaycifre har en størrelse på 9,6 x 3,96 mm, hvilket gør det nemt og hurtigt at aflæse resultaterne præcist.
Denne videnskabelige regnemaskine er smart i alle henseender og har alle de essentielle funktioner, som studerende har brug for i deres matematiske og videnskabelige studier, herunder grundlæggende matematik, trigonometri, statistik og konstruktion. F-715SG har i alt 250 funktioner til avanceret problemløsning. Den har kapacitet til at gemme og genkalde op til 17 udregninger, så brugerne kan udforske forskellige mønstre og koncepter. Desuden kan interne beregninger udføres med 16 cifre, så resultaterne bliver mere præcise.
F-715SG er både et praktisk og et mere bæredygtigt valg. Det er fordi, Canon bruger brugte plasticmaterialer til at fremstille det nederste kabinet og det hårde dæksel. Brugte ressourcer får et nyt liv.
Denne videnskabelige regnemaskine drives af både solceller og udskiftelige batterier, så du får vedvarende pålidelighed og en dobbelt sikkerhed under eksaminer. Brug den energibesparende solcelleløsning, når lysforholdene tillader det, og skift til backup-batteristrømmen, når det er nødvendigt. F-715SG giver også mange advarsler i god tid for at indikere, at batteriet er ved at være brugt op. Når den ikke bruges eller røres i syv minutter, slukker "auto-sluk"-funktionen for regnemaskinen for at spare endnu mere på batteriressourcerne.
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
  0 stk. Fjernlager
Forventet levering ved bestilling: 24-11-2017
Mere info
437,- DKK
Produktbeskrivelse Canon F-715SG - videnskabelig regnemaskine
Produkttype Videnskabelig regnemaskine - LCD - 10 cifre + 2 eksponenter
Basale funktioner Addition, subtraktion, multiplikation, division
Videnskabelige funktioner Tilfældigt tal, trigonometri, koordinatkonversion, faktor, permutation, kombination, brøk, statistik, brøk fra til decimal, højeste fælles divisor, mindste fælles multipel
Skærm 2 linier
Strømkilde Solpanel, batteri
Farve Sort
Funktioner Auto strøm fra, lavt batteri-indikator, 17 hukommelsesregistre
Produkttype Videnskabelig regnemaskine
Strømkilde Solpanel, batteri
Funktioner Auto strøm fra, lavt batteri-indikator, 17 hukommelsesregistre
Antal 250
Basal Addition, subtraktion, multiplikation, division
Videnskabelig Tilfældigt tal, trigonometri, koordinatkonversion, faktor, permutation, kombination, brøk, statistik, brøk fra til decimal, højeste fælles divisor, mindste fælles multipel
Type LCD - 2 linier - 10 cifre + 2 eksponenter
Tegnstørrelse 9.6 x 3.96 mm
Model LR44
Nødvendigt antal 1
Materiale af etui Plastik
Farve Sort
Inkluderet tilbehør Hårdt etui
Bredde 8.63 cm
Dybde 16.8 cm
Højde 1.78 cm
Vægt 124 g