I årtier har Canon sat dagsordenen, når det gælder optik og billedkvalitet, og vi er derfor glade for at kunne føre et bredt sortiment af deres kvalitetsprodukter. Hvad du end står og mangler inden for digitalkameraer og kameratilbehør m.m., bør du tage et kig på Canons mange spændende produkter. Vi holder os naturligvis løbende opdateret i forhold til deres nyeste produkter, så du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Har du af en eller anden grund alligevel svært ved at finde det, du søger, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Se hele sortimentet på disse sider.

Resultater:
Resultater: 2836Canon – Førende indenfor kameraer og printere

Japanske Canon har i næsten et århundrede produceret kameraer til foto-entusiaster og professionelle. I dag er produktionen udvidet med scannere, printere, blækpatroner og udvikling af nye linser. Især kameraerne og printerne fra Canon kender de fleste i dag, da de næsten altid er en fast del af udvalget i butikkerne rundt omkring.

Populariteten af Canons produkter skyldes i høj grad den gode kvalitet, som produkterne har. Derudover findes produkterne flere prisklasser, som gør at de fleste kan finde et kamera eller en printer, som passer til deres krav og budget.

Er du i tvivl om, hvorvidt et Canon produkt er det rigtige valg til dig, kan du stort set altid finde både professionelle og bruger-anmeldelser af produktet. Firmaets størrelse gør at du kan føle dig sikker på at produkterne er testede og lever op til hvad producenten lover.

Canons digitale kameraer

Kameraer var den første type af produkter, som Canon specialiserede sig indenfor. Spoler vi frem til i dag, har Canon et stort udvalg af kameraer, rettet mod mange forskellige behov og i mange forskellige prisklasser. Overordnet set kan typerne af kameraer deles op i to. Spejlrefleks kameraer og spejlløse kameraer.

I et spejlrefleks kamera fokuserer en linse de indkomne billeder ind på et spejl, som reflekterer lyset ind igennem en prisme, hvorigennem fotografen kan se billedet. Du ser altså motivet direkte. I et spejlløst kamera (ofte kaldet systemkamera) går lyset direkte ind på en billedsensor. Fra billedsensoren genereres et billede, som du kan se på en digital skærm.

Tidligere har spejlrefleks været det eneste rigtige valg for seriøse eller professionelle fotografer, men i dag er kvaliteten af spejlløse kameraer øget så meget at de sagtens kan konkurrere med spejlrefleks. Canon producerer flere modeller både indenfor spejlrefleks og spejlløse kameraer.

Hvilken EOS serie skal du vælge?

Canon har samlet deres kvalitets kameraer i EOS (Electro-Optical System) serien. Disse er designet, så de kan give dig de bedste billeder og videooptagelser. Du har mulighed for at vælge mellem flere systemer, der kan fås både som spejlrefleks eller spejlløse modeller.

Skal du i gang med at tage billeder, tilbyder EOS-serien en række fremragende kameraer til at træne og udvikle dig som fotograf. Er du i forvejen godt i gang med din fotograf-karriere, byder EOS-serien også på professionelle kameraer med et stort udvalg af udskiftelige objektiver.

EOS D-serien indeholder Canons modeller af spejlrefleks kameraer. Disse digitale spejlrefleks kameraer sikrer dig et bredt dynamikområde, som gør at dine billeder har høj detaljegrad i både soloplyste og skyggeområder. Derudover giver modellerne et lavt støjniveau og muligheden for at opnå en kort dybdeskarphed, som er ideel til portrætbilleder. Kameraer fra D-serien er udstyret med Canons nyeste teknologier, som inkluderer optiske teknologier og designfunktioner, der gør det lettere for dig at fange de bedste billeder.

EOS M-serien indeholder nogle af Canons modeller af spejlløse kameraer. Disse kompakte og lette modeller er til dig, som altid skal være klar til at fange det pludselige, perfekte motiv. Du har mulighed for at udskifte objektiver, som er i meget høj kvalitet og som kan konkurrere med de professionelle spejlrefleks objektiver.

Tilbehør til kameraer fra Canon

Hos Føniks Computer har vi et udvalg af tilbehør til dit nye Canon kamera. Vi har blandt andet flere kameratasker, som gør dit arbejde med kameraet meget lettere. En kamerataske giver dit nye kamera beskyttelse på turen, så du ikke skal være bange for at der sker noget med det. Der er både rigelig med polstring på siderne og et hårdt ydre lag til at sikre dig mod alle de strabadser, som du kan støde ind i på din ture.

Du finder også et sortiment af hardcases og hardcovers, som beskytter kameraet, når du har det fremme. Har du brug for at tage billeder under vand, findes der også marine tasker, som sikrer vandtæthed ned til adskillige meters dybde.

Stort sortiment af Canon printere

Et andet produkt, som Canon er særdeles kendt for, er deres printere. Disse findes i alle tænkelige størrelser og prisklasser, så du kan finde den, som passer til dit behov. Du kan både finde printere som passer til opgaverne på kontorarbejdet eller til opgaverne derhjemme. Vi har Canon alt-i-en printere, farvelaserprintere, sort/hvid printere og termiske printere.

En farvelaserprinter giver dig gode muligheder for den optimale skarphed, farver og lys i dine print. Produkterne er meget brugervenlige og indeholder et væld af lette funktioner, som gør at du kan opnå de helt rigtige print. Modellerne er udstyret med en skærm, der viser dig alle de mulige indstillinger, du kan benytte på printeren. Du kan for eksempel indstille hvor høj en opløsning, som din laserprinter skal printe med.

Sort/hvid laserprintere giver dig en uovertruffen effektivitet. Skal du primært printe i sort og hvid, holder denne type af printer meget længere end de fleste andre typer af printere. Dette betyder også at en sort/hvid printer på længere sigt ofte er det mest budgetvenlige valg indenfor printere. Med en Canon sort/hvid printer får du al den funktionalitet, som du kunne ønske dig i en printer.

En alt-i-en printer giver dig, udover evnen til at printe i både farver eller sort/hvid, også muligheden for at scanne billeder ind på din PC eller at printe billeder direkte fra scan.

Vi håber at du er blevet klogere på vores kameraer og printere fra Canon. Skulle du have flere spørgsmål om disse produkter eller andre, så kan du altid kontakte vores venlige kundeservice. Du finder kontaktinformationer øverst her på siden.