C2G DisplayPort to HDMI Adapter Converter - 4K 30Hz - videoadapter - DisplayPort / HDMI

Producent: C2G
Produkt nr: 84285
EAN: 757120842859
Varenummer: F24778952
billigst-pricerunner

Opgrader dit visuelle oplevelse med C2G DisplayPort til HDMI Adapter Converter - 4K 30Hz!

Med denne innovative videoadapter kan du nemt tilslutte din DisplayPort-aktiverede enhed til din HDMI-kompatible skærm eller tv og nyde en fantastisk visuel klarhed i 4K-opløsning ved en hurtig opdateringshastighed på 30Hz. Slip for kedeligt og uklart billede - med C2G DisplayPort til HDMI Adapter Converter kan du opleve enestående skarphed og detaljerigdom i dine videoer, film og spil.

Denne adapter er mere end bare en teknologisk løsning - den er et springbræt til en verden af visuelle muligheder. Drømmer du om at streame din yndlingsserie i knivskarp kvalitet eller spille de nyeste spil i fordybende detaljer? Med C2G DisplayPort til HDMI Adapter Converter er intet umuligt! Den åbner døren til en oplevelse, der tager dig ind i handlingen og opløfter dit underholdningsniveau til nye højder.

Tag kontrol over dit audiovisuelle univers på en elegant og problemfri måde. Denne adapter er designet til at lette frustrationerne ved kompatibilitetsproblemer mellem DisplayPort og HDMI, så du kan tilslutte enheder uden besvær. Do you want to bring your favorite movies to life with vibrant colors and sharp images? The C2G DisplayPort to HDMI Adapter Converter ensures a seamless connection and delivers stunning visuals every time.

Du behøver ikke bekymre dig om at miste kvalitet, når du tilslutter C2G DisplayPort til HDMI Adapter Converter. Takket være dens avancerede teknologi opretholder den den oprindelige billedkvalitet, så du kan nyde hver eneste detalje i dine videoer og billeder med utrolig klarhed og farvenøjagtighed. Du vil blive forbløffet over, hvor livlige farverne bliver, og hvor realistiske nuancerne er!

Vi forstår, at din tid er værdifuld. Derfor har vi udviklet denne adapter til at være plug-and-play-kompatibel, hvilket betyder, at du kan tilslutte den og komme i gang med det samme. Ingen besværlig opsætning eller langsom opdateringstid - bare ren og hurtig tilslutning. Giv dine enheder et øjeblikkeligt boost og vær klar til at nyde øjeblikket på et øjeblik.

Så oplev en ny dimension af audiovisuel perfektion med C2G DisplayPort til HDMI Adapter Converter - 4K 30Hz. Lev i øjeblikket og lad dine film, spil og videoer komme til live med en utrolig skønhed og klarhed. Med dens enestående evne til at levere utrolige visuelle resultater vil denne adapter være dit bedste værktøj til at opnå den ultimative underholdningsoplevelse. Køb nu og få mest muligt ud af din visuelle verden!

Producent: C2G
Produkt nr: 84285
EAN: 757120842859
Varenummer: F24778952

Ingen bekræftet leveringsdato, løbende levering efter bestilling


Billigste fragt 0,00 kr.

687,- DKK
(549,60 ekskl. moms)

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
687,- DKK
(549,60 ekskl. moms)
Producent: C2G
Produkt nr: 84285
EAN: 757120842859
Varenummer: F24778952

Ingen bekræftet leveringsdato, løbende levering efter bestilling


Billigste fragt 0,00 kr.

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
Produktbeskrivelse C2G DisplayPort to HDMI Adapter Converter - 4K 30Hz - videoadapter - DisplayPort / HDMI
Kabel Videoadapter - DisplayPort / HDMI
Farve Sort
Forbindelsesled DisplayPort - han - lodningstype
Stikforbindelse (anden ende) HDMI - hun - lodningstype
Egenskaber Formet, 4K support
Producentgaranti 3 års garanti

Produktdatablad

Kabeltype Videoadapter formet, 4K support
Understøttet grænseflade DisplayPort / HDMI
Kappemateriale PVC
Belagt stikforbindelse Messing, guld, nikkel
Farve Sort
Forbindelsesled 20 pin DisplayPort - han - lodningstype
Stikforbindelse (anden ende) 19 pin HDMI Type A - hun - lodningstype
Overensstemmelsesstandarder Plug and Play, RoHS 2 (2011/65/EU)
Vægt 10 g
Service & Support Begrænset garanti - 3 år