Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Fourze gamer borde – dit gaming rig har aldrig været mere stabilt

Det er ikke alle der overvejer, hvad de stiller deres gaming skærm, gamer mus og gamer tastatur på, når de får sat deres gamer setup op. Selvfølgelig er der en tanke om, at det skal stå på noget, men i stedet for et helt normalt skrivebord, så kan du med fordel overveje et moderne og smart gamer bord, der er optimeret til gameren og dennes behov. Dette er hvad du får med et Fourze gamer bord.

Fourze gamer borde er ikke bare minimalistiske og stilrene, de er også yderst funktionelle. Med et Fourze gamer bord får du et bord, der har al den bordflade du har brug for, for at stille op til flere skærme, samt andet gamer udstyr, på, men samtidig med at det fylder så lidt som muligt i lokalet. Der er også hæve/sænke funktion på Fourze gamer borde, så du kan altid ændre på, hvordan du har lyst til at sidde, eller endda stå, alt efter hvad du laver og ønsker. Prikken over I'et er den lækre musemåtte, som dækker hele Fourze gamer bordet. Denne sørger for, at din mus altid har det perfekte underlag, og selv i det tilfælde at du skulle spilde noget derpå, så er disse Fourze musemåtter nemme at rengøre.

Køb dit nye gamer bord fra Fourze hos Føniks Computer

Mange undervurderer, hvor meget det gør, at have et dedikeret gamer bord, som fundamentet for deres gaming setup. Derfor foreslår vi hos Føniks Computer at købe et Fourze gamer bord – og tro os når vi siger, at det ikke er et køb, du kommer til at fortryde! Fourze gamer borde kan fås med hæve/sænke funktioner, så du nemt og bekvemt kan sørge for, at det altid er i den helt rigtige position for dig. De er desuden monteret med en indbygget musemåtte af høj kvalitet, der dækker hele bordet. Dette sørger for, at din mus altid har det perfekte underlag, når du sidder og gamer. Stil og effektivitet bliver her samlet i ét perfekt bord – så se endelig nærmere på vores udvalg af Fourze gamer borde!