Samsung BD-C8900 - Blu-ray-afspiller

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Samsung
Produkt nr.: BD-C8900/XEE
EAN: 8806071016412

Fantastisk 3D-afspiller med PVR - giver dig mulighed for praktisk optagelse af den yndlings TV-udsendelser. Denne Blu-ray-afspiller, som har indbygget Barcelona-chip, er udstyret med den til dato bedste processor, hvilket giver dig høj hastighed og grafik i topklasse.
Samsungs eksklusive Internet@TV-teknologi åbner op for flere verdener, end du kan forestille dig - og lægger det hele ud på en stor og tydelig TV-skærm. Uden større problemer kan du tilslutte dit Samsung TV til internettet og nyde alt det fantastiske indhold, internettet har at tilbyde. Forbedret, berigende og nemt - du kan organisere, tilføje og slette indhold via Samsung Applications bibliotek. Mange af Samsungs modeller giver dig også mulighed for at foretage videoopkald via internettet, så du ikke kun er forbundet online med dine film, men også med dine venner og familie. Fordyb dig i de mange muligheder.
Der findes kun en måde at opleve 3D på, når du ikke er i biografen - Og det er med Samsungs
3D LED TV. Det giver en ultimativ seeroplevelse ved at vise indhold på TV'ets flade og omdanne det til en billedeksplosion. Effekten er bjergtagende - med en billedkvalitet så berigende, og naturtro at den er fuldt på højde med biografen - importeret ind i din egen stue. Samsungs innovation har også gjort det muligt at omdanne dine favorit 2D-film til 3D-format. Fordi et 3D LED TV fra Samsung kræver din opmærksomhed, uanset hvad der er i fjernsynet.
For at øge din seeroplevelse og mærke handlingen på skærmen, bliver du nødt til at have så meget billede som muligt. Med Screen Fit-funktionen konverterer Samsungs Blu-ray-afspiller 21:9 billedformatet til 16:9 format, så du slipper for irriterende sorte bånd, der fylder hele billedet. Se film på den måde, de er beregnet til at blive set ved hjælp af Screen Fit-funktionen.
Et tv med 1080p Full HD-teknologi er mere end bare underholdning - det er en oplevelse. Nu får du næsten dobbelt så høj opløsning som konventionelle HDTV'er, og 1080p billedet giver dig masser af detaljer - levende, iøjnefaldende og ultra skarpe farver og realistiske bilelder, der fremhæver alt på din skærm lige fra film til videospil. Hvorfor se TV, når du kan opleve det?
Nutidens ultimative hjemmebiograf skal kunne håndtere mere end bare DVD'er, videospil og adskillige multimedieformater. Det skal også have en funktion som ultimativ multimediebiograf. Derfor giver et Samsung-system dig mulighed for at tilslutte en lang række forskellige digitale enheder. Så uanset om der er tale om MP3-, DivX-, DivX HD-, JPEG-, JPEG HD-, MKV- eller AVCHD-filformat, så kan du nyde din favoritfiler hjemme i stuen.
Samsungs unikke Touch Sensor-funktion får du nemt kontrol over dit hjemmebiosystem med fingerspidserne. Hver berøring og klik giver et respons, der gør navigationen i systemets funktioner til en intuitive og effektiv oplevelse.
Byd velkommen til en hel ny verden af underholdning i hjemmet med DVB-T Broadcasting Reception og Recording. DVB-T digital tunerteknologi er nøglen til at sikre, at din DVD-optager kan modtage digitale tv-programmer i HDTV-kvalitet, som nemt kan tunes ind på DVD eller downloades på din HDD. Denne ultra praktiske digitale tuner giver dig det bedste direkte til dit indre refugium.
Nu kan du nyde film, musik og billeder fra din PC og mobile enheder direkte på din Samsung TV-skærm. Med Samsungs All Share synkroniseres din PC og Samsung mobiltelefon trådløst med dit TV, streamer indhold og registrerer, hvem der ringer og sender dig en SMS i realtid samtidig med at din skærm overvåges. Samsungs All Share gør det nemt at holde kontakten.
At få adgang til uendelige muligheder inden for næste generations underholdning er blevet lige så let som at tilslutte den trådløse LAN-adapter , som sidder bag på Blu-ray-afspilleren. Indhold fra din PC kan streames direkte til afspillere, så du kan se dine yndlingsfilm og andre mediefiler fra DivX og MP3 til JPEG-HD - i ro og mag hjemme i stuen. Med PC streaming omdannes din dagligstue til den ultimative multimediebiograf.
Nu behøver du ikke længere bekymre dig om, du har tilstrækkeligt optageplads. Samsungs Blu-ray-afspillere har plads til hele 500 GB på harddisken med plads til 120 timers optagetid i HD og 242 timer på SD-kort.
Samsung mener, at der altid er plads til forbedring. Samsung anlægger denne filosofi til at reducere den tid det tager for en film at starte efter dvd'er er sat i Blu-ray- eller dvd-afspilleren. Samsungs Blu-ray-afspillere er udviklet med Ultra Fast Play for at slippe for den irriterende ventetid på at dvd'en bliver indlæst. Du træder ind i handlingen med det samme. Så det kræver ikke længere dræbende ventetid med start og besværligt åbning af drevet at se dine favoritfilm.
Med HDMI (V.1.4 med 3D)-forbindelse kan Samsungs Blu-ray hjemmebiosystemer overføre digitale data med den højeste opløsning som ren, ukomprimeret streaming. Denne opgraderede funktion er din garanti for, at fremtidssikret teknologi, som f.eks. 3D Full HD-film og spil, kan vises med renhed og præcision.

Tilføj til kurv

DKK 5.238,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 21/11 2016


Læs mere
Løbetid år
KUN ,-

Finansiering KUN ,- /md.

Løbetid 42 mdr. Låneomkostninger ,-
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling.
Papirløs godkendelse med NemID.

ÅOP: % Læs mere Ekspres Bank

SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseSamsung BD-C8900 - Blu-ray disk afspiller / digital multimedie modtager / HDD optager med digital TV tuner
ProdukttypeBlu-ray disk afspiller / digital multimedie modtager / HDD optager med digital TV tuner
Dimensioner (B x D x H)43 cm x 30 cm x 5.5 cm
Vægt3.6 kg
DVD3D Blu-ray-skivespiller
Tv-tunerDigital tuner
Internet Streaming ServicesInternet@TV
Digital-afspiller (optager)Digital afspiller / optager
Intern lagringHard disk drev - 500 GB
AudioStereo
FjernbetjeningUniversal fjernstyring - infrarød
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeBlu-ray disk afspiller / digital multimedie modtager / HDD optager med digital TV tuner
Bredde43 cm
Dybde30 cm
Højde5.5 cm
Vægt3.6 kg
Anbefalet brug AF A/V systemHjem
EgenskaberKompatibel med flere produktmærker
UdgangstilstandStereo
Digital lydformatDolby Digital-output, DTS digital-output, Dolby True HD digital output, DTS-HD digital output, Dolby Digital Plus output
Signalstøjforhold100 dB
Totale harmoniske forvrængning0.003%
Dynamisk område100 dB
Digital optisk udgangJa
TypeIntern
3D teknologiJa
MedietypeCD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, DVD+R, DVD, CD, BD-R, BD-RE, BD-ROM
Video D/A Konverter12bit / 148.5MHz
Understøttede digitalvideostandarderDivX, MPEG-2, MPEG-4, MKV, DivX HD, WMV9, H.264, VC-1, AVCHD
Understøttede digital audio standarderWMA, AAC, MP3
EksklusivJa
Ekstra DVD egenskaberProgressiv scanning, JPEG foto afspilning, BD-Live, CD ripning, BonusView
EnhedstypeDigital afspiller / optager
Digitale lydstandarder understøttetWMA, MP3
Supported Digital Video StandardsMKV, VC-1, MPEG-4, WMV, DivX, MPEG-2, H.264
Intern lagringHard disk drev - 500 GB
FunktionalitetDigital videoafspilning
Internet Streaming ServicesInternet@TV
TilslutningTrådløs / med ledning
TilslutningsprotokollerIEEE 802.11b (Wi-Fi), IEEE 802.11g, IEEE 802.3 (Ethernet), IEEE 802.3u (Fast Ethernet), IEEE 802.11n
DLNAJa
KlokkeJa (digital)
TimerIndspil
FjernstyringsteknologiInfrarød
ForbindelsestypeHDMI-udgang ( 19-pin HDMI, type A ) - bagside
Ethernet ( RJ-45 ) - bagside
USB 2.0 ( 4-PIN USB, type A ) - front
Sammensat video/audioudgang ( RCA-phono x 3 ) - bagside
Komponentvideoudgang ( RCA-phono x 3 ) - bagside
SPDIF-udgang ( TOS-tilslutning ) - bagside
RF-indgang ( IEC-forbindelse ) - bagside
RF-udgang ( IEC-forbindelse ) - bagside
Udstyr inkluderetUniversel fjernstyring
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x