Sony SRS-X88 - Hvid

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Sony
Produkt nr.: SRSX88W.EU8
EAN: 4548736000414

Hele vejen fra kilden til højttaleren har Sony kombineret et væld af teknologier, der giver dig den ultimative lydoplevelse. Ved filer med lyd i høj opløsning gengiver den digitale forstærker og de specialdesignede diskantenheder alle nuancer, så du hører hver eneste tone, som kunstneren havde tænkt sig det. Ved mp3-filer opskalerer software til digital behandling den komprimerede musik for at genskabe detaljer, som er gået tabt.
Få 90 W kraftfuld lyd fra et 2.1-kanals højttalersystem. To Magnetic Fluid-mellemtonehøjttalere leverer rene, klare stemmer og komplekse melodier, understøttet af superdiskantenheder med stor spredning, der frembringer skyhøje høje toner og et bredt lydbillede. En kraftig basenhed fungerer med passive gitre for at skabe fyldig bas. Så du kan nyde musikken i klar, kraftfuld lyd uanset lydstyrken.
Nyd stor baslyd fra en kompakt højttaler. Dobbelte, passive gitre arbejder sammen med en 69 mm subwoofer og reagerer på bevægelse af luft gennem højttaleren, hvilket kunstigt skaber plads i højttalerkabinettet. Denne plads giver mulighed for en øget luftstrøm gennem højttalerne, så selv mindre enheder kan levere en fremragende lyd - især ved lave frekvenser.
Ved at eliminere konventionelle højttalerdæmpere og erstatte dem med 40 mm Magnetic Fluid-højttalerteknologi reduceres støj og forvrængning markant, så du får klarere og mere kraftfuld lyd end nogensinde før. Magnetic Fluid-teknologien, som oprindeligt er udviklet til NASA, giver dig mulighed for at få plads til vellydende, mere effektive højttalere på mindre plads - ideelt for kompakte, førsteklasses højttalere.
SRS-X88 er udstyret med to 20 mm superdiskantenheder af soft dome-typen, der sikrer uforvrængede, klare høje frekvenser. De supplerer energien i det høje bånd i højopløsningslyd, uanset højttalernes placering.
Den indbyggede S-Master HX-digitalforstærker bringer det bedste frem i lyd i høj opløsning. Dette opnås ved reducere støjniveauet, der normalt opleves i de høje frekvensområder, så du kan nyde en klar, skarp lyd.
Få mere end CD-kvalitet. DSEE HX bygger på Sonys egenudviklede DSEE-teknologi, som opskalerer komprimerede lydfiler til et niveau, der ligger tæt på lyd i høj opløsning. Ved at gendanne finesser fra den oprindelige optagelse, der er gået tabt under komprimeringen, leverer DSEE HX en fyldig lydoplevelse i studiekvalitet af al din musik.
Clear Audio+ er en unik teknologi, der udnytter Sonys ekspertise inden for digital signalbehandling udviklet gennem generationer af perfektionering af lyd, og den giver en fyldig lytteoplevelse af høj kvalitet.
LDAC er en ny lydteknologi fra Sony, der giver dig mulighed for at nyde trådløs lyd af høj kvalitet via Bluetooth . Med transmission af 3 gange så mange data giver LDAC en forbedret trådløs lytteoplevelse til al din musik.
Wi-Fi-lydstreamingfunktion betyder, at du kan nyde dit foretrukne iTunes -indhold via dine enheder, som understøtter AirPlay, samt få adgang til musikfiler på din DLNA-kompatible PC eller Home Media Server.
Stream dit yndlingsindhold overalt i hjemmet: Alt, hvad du behøver, er en kablet eller trådløs LAN-forbindelse og en AirPlay-understøttet enhed (f.eks. en iPod touch, iPad eller iPhone). AirPlays samtidige afspilning gør det muligt at streame den samme sang til alle understøttede højttalere, så du kan fylde ethvert rum med fantastisk lyd.
Near Field Communication-teknologi (NFC) og Bluetooth-teknologi fjerner behovet for ledningsforbindelser og kompleks konfiguration. Hold blot din NFC-kompatible enhed hen mod højttaleren for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame din musiksamling. Ingen NFC? Intet problem. Tilslut via Bluetooth, og du er klar til at gå i gang.
Fyld dit hjem med lyden af dine yndlingsnumre, takket være lytning i flere rum. Flerrumsfunktionen omfatter tilstande som f.eks. Party, hvor den samme musik kan nydes samtidigt med flere højttalere, og tilstanden Personlig, hvor man med flere højttalere kan nyde forskellig musik.
Med SongPal kan SRS-X88 selv oprette forbindelse til forskellige onlinemusiktjenester, f.eks. Google Cast til lyd, og Spotify til at afspille musik.
Ved hjælp af smartphone-programmet SongPal kan SRS-X88 selv oprette forbindelse til forskellige online-musiktjenester, f.eks. Google Cast til lyd og Spotify, så du kan høre musik.
Ud over mp3- og AAC-formater understøtter SRS-X88 også en række filtyper med lyd i høj opløsning. Disse omfatter: FLAC, WMA og L.PCM (WAV, AIFF).
Tilslut alle dine foretrukne enheder til den trådløse højttaler med to typer USB-porte. En USB-A-port er ideel til tilslutning og opladning af mp3-afspillere, iPhones og iPads såvel som en USB-stick, til streaming af lyd i høj opløsning og mp3-filer. Den anden port er USB-B til tilslutning af PC, hvilket muliggør digital afspilning direkte fra dit musikbibliotek uden signaltab fra PC'en.
Tilslut forskellige kilder til SRS-X88, og nyd kvalitetslyden. Enheden har en analog indgang, som konverterer det analoge signal til 96 kHz/24 bit digital kvalitet for at minimere tab af lyd. Desuden er der en Ethernet-port mhp. et mere stabilt netværksmiljø.
En glat overflade og rene linjer sikrer, at denne slanke skønhed passer smukt ind i omgivelserne, men samtidig tiltrækker sig opmærksomhed pga. sin minimalistiske elegance. Det fremhævede omrids er kendetegnende for Definitive Outline
Glat overflade og rene linjer sikrer, at denne slanke skønhed passer smukt ind i omgivelserne, men samtidig tiltrækker sig opmærksomhed pga. sin minimalistiske elegance. Det fremhævede omrids er kendetegnende for Definitive Outline.

Tilføj til kurv

DKK 3.512,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 6/4 2017


Læs mere
Løbetid år
KUN ,-

Finansiering KUN ,- /md.

Løbetid 42 mdr. Låneomkostninger ,-
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling.
Papirløs godkendelse med NemID.

ÅOP: % Læs mere Ekspres Bank

SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseSony SRS-X88 - højttaler - trådløs
ProdukttypeHøjttaler
Dimensioner (B x D x H)35.9 cm x 10.3 cm x 11.1 cm
Vægt2.7 kg
LokaliseringEuropa
HøjttalertypeAktiv
Nominel ydelsesstrøm90 Watt
Frekvensrespons55 - 40000 Hz
LydforstærkerIntegreret
Forbindelses-interfacesEthernet, Fast Ethernet, Bluetooth, Wi-Fi, NFC
AirPlayJa
DLNAJa
Understøttede digitale audiostandarderWAV, WMA, AAC, AIFF, PCM, MP3, FLAC, Apple Lossless, DSDIFF, DSD, LDAC
HøjttaleroplysningerHøjttaler - stereo - 2 x 30 Watt - 10% THD - aktiv
Højttaler - subwoofer 30 Watt - 10% THD - aktiv
FarveHvid
DekodereaptX
LydeffekterDigital Sound Enhancement Engine (DSEE)
EffektAC 120/230 V (50/60 Hz)
StrømmulighederUSB-opladning
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeHøjttaler
Bredde35.9 cm
Dybde10.3 cm
Højde11.1 cm
Vægt2.7 kg
Fås i farverneHvid
Friholdelsesklausul for billedfarveDet viste produktbillede kan være en anden farve
LokaliseringEuropa
HøjttalertypeAktiv
Nominel ydelsesstrøm90 Watt
Frekvensrespons55 - 40000 Hz
LydforstærkerIntegreret
LydeffekterDigital Sound Enhancement Engine (DSEE)
Forbindelses-interfacesIEEE 802.3 (Ethernet), IEEE 802.3u (Fast Ethernet), Bluetooth 3.0, IEEE 802.11a/b/g/n, Near Field Communication (NFC)
Bluetooth-profilerAdvanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP), Low Complexity Subband Coding (SBC)
Transmissionsområde10 m
AirPlayJa
DLNAJa
DekodereaptX
Understøttede digitale audiostandarderWAV, WMA, AAC, AIFF, PCM, MP3, FLAC, Apple Lossless, DSDIFF, DSD, LDAC
Ekstra egenskaberClearAudio+ teknologi
HøjttaleroplysningerHøjttaler - stereo - 2 x 30 Watt - 10% THD - aktiv
Højttaler - subwoofer 30 Watt - 10% THD - aktiv
DriverdetaljerHøjttaler: 2 x super tweeter driver - 0.78"
Højttaler: 2 x mellemdriver - 1.6" - oliekølet med ferro-fluid
Højttaler: 1 x subwoofer-driver - 2.7"
Højttaler: 2 x passive radiator
ForbindelsestypeLydindgang (3,5 mm stereo mini jack)
LAN (RJ-45)
USB (4-PIN USB, type A)
USB (4-PIN USB type B)
Udstyr inkluderetVekselstrømsadapter, fjernstyring
StrømkildeUSB
Nødvendig spændingAC 120/230 V (50/60 Hz)
Strømforbrug ved drift45 Watt
MulighederUSB-opladning
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x