Samsung BD-C5900 - Blu-ray-afspiller

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Samsung
Produkt nr.: BD-C5900/XEE
EAN: 8808993965472

Det strømlinede design på Samsungs 3D Blu-ray-afspiller med stor funktionalitet forbedrer din seeroplevelse. Leveres med Internet@TV, AllShare og opsætningsparat WiFi.
Samsungs eksklusive Internet@TV-teknologi åbner op for flere verdener, end du kan forestille dig - og lægger det hele ud på din TV-skærm. Uden større problemer kan du tilslutte dit Samsung TV til internettet og nyde alt det fantastiske indhold, internettet har at tilbyde. Forbedret, berigende og nemt - du kan organisere og downloade applikationer fra Samsung Apps.
I Samsungs BD-C5900 er den mest avancerede 3D-teknologi indbygget, herunder 3D Full HD 1080p billedkvalitet. Sammen med et af Samsungs 3D LED TV giver det en ultimativ seeroplevelse ved at vise indhold på TV'et og omdanne det til en billedeksplosion. Effekten er bjergtagende - med en billedkvalitet så berigende og naturtro at den er fuldt på højde med biografen - importeret ind i din egen stue.
Nu kan du nyde film, musik og billeder fra din PC og mobile enheder direkte på din TV-skærm. Med AllShare (DLNA) kan du overføre dine film, musik og dine billeder fra din PC og dine mobile enheder til dit Samsung TV - via kabel eller trådløst. Du kan også tilslutte flere PC'er.
Samsung mener, at der altid er plads til forbedring. Pga. den filosofi har vi reduceret den tid, det tager for en film at starte, efter DVD'en er sat i Blu-ray- eller DVD-afspilleren. Samsungs Blu-ray-afspillere er udviklet med Ultra Fast Play, så du slipper for den irriterende ventetid, der opstår, når DVD'en bliver indlæst. Du træder ind i handlingen med det samme. Så det kræver ikke længere dræbende ventetid med start og besværlig åbning af drevet for at se dine favoritfilm.
Med HDMI (V.1.4 med 3D)-forbindelse kan Samsungs Blu-ray hjemmebiosystemer overføre digitale data med den højeste opløsning som ren, ukomprimeret streaming. Denne opgraderede funktion er din garanti for, at fremtidssikret teknologi, som f.eks. 3D Full HD-film og spil, kan vises med renhed og præcision.
At få adgang til uendelige muligheder inden for næste generations underholdning er blevet lige så let som at tilslutte den trådløse LAN-adapter, som sidder bag på Blu-ray-afspilleren. Indhold fra din PC kan streames direkte til afspilleren, så du kan se dine favoritvideoer og andre medieformater - fra DivX og MP3 til JPEG-HD - hjemme hos dig selv. PC Streaming omdanner din dagligstue til den ultimative multimediebiograf.
For at øge din seeroplevelse og mærke handlingen på skærmen, bliver du nødt til at have så meget billede som muligt. Med Screen Fit-funktionen konverterer Samsungs Blu-ray-afspiller automatisk 21:9 billedformatet til 16:9 format, så du slipper for irriterende sorte bånd, der fylder hele billedet. Se film på den måde, de er beregnet til at blive set ved hjælp af Screen Fit-funktionen.
Et tv med 1080p Full HD-teknologi er mere end bare underholdning - det er en oplevelse. Blu-ray dvd giver den bedste mulige billedkvalitet og øger ydelsen på dit Full HD TV med fantastiske detaljer og levende farver.
Nutidens ultimative hjemmebiograf skal kunne håndtere mere end bare DVD'er, videospil af forskellige multimedieformater. Det skal også have en funktion som ultimativ multimediebiograf. Derfor giver Samsungs system dig mulighed for at tilslutte en lang række digitale enheder. Så uanset om der er tale om MP3-, DivX-, DivX HD-, JPEG-, JPEG HD-, MKV- eller AVCHD-filformat, så kan du nyde din favoritfiler hjemme i stuen.

Tilføj til kurv

DKK 1.543,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 23/11 2016


Læs mere
Løbetid år
KUN ,-


SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseSamsung BD-C5900 - Blu-ray-skivespiller
Produkttype3D Blu-ray-skivespiller
Netværks TilslutningIEEE 802.3 (Ethernet)
Internet Streaming ServicesInternet@TV
Dimensioner (B x D x H)43.3 cm x 20.5 cm x 4.3 cm
Vægt1.7 kg
MedietypeCD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, DVD+R, DVD, CD, BD-R, BD-RE
BD ProfilerProfile 1.1 (Bonus View), Profile 2.0 (BD-Live)
EksklusivJa ( op til 1080p )
FjernbetjeningFjernstyring - infrarød
LydudgangsmodusStereo
ModelTabletop
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeBlu-ray-skivespiller
3D teknologiJa
ModelTabletop
Bredde43.3 cm
Dybde20.5 cm
Højde4.3 cm
Vægt1.7 kg
MedietypeCD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, DVD+R, DVD, CD, BD-R, BD-RE
BD ProfilerProfile 1.1 (Bonus View), Profile 2.0 (BD-Live)
EksklusivJa ( op til 1080p )
Understøttede digitale videostandarderMPEG-2, MPEG-4, MKV, DivX HD, WMV9, H.264, VC-1, AVCHD
Understøttede digitale audiostandarderWMA, MP3, LPCM
Understøtter digitalfotostandarderJPEG
Forbindelses-interfacesIEEE 802.3 (Ethernet)
Internet Streaming ServicesInternet@TV
EgenskaberProgressiv scanning, JPEG foto afspilning, videoafspilnng fra USB-enheder, digital lydafspilning fra USB-enheder, digital fotovisning fra USB-enheder, BD-Java, Wi-Fi Ready
LydudgangsmodusStereo
Digital lydformatDolby Digital-output, DTS digital-output, Dolby True HD digital output, DTS-HD digital output, Dolby Digital Plus output, DTS-HD Master Audio output
Ekstra egenskaberUSB værts funktion, AllShare
TypeFjernstyring
FjernstyringsteknologiInfrarød
ForbindelsestypeHDMI ( 19-pin HDMI, type A ) - bagside
Komposit videoudgang ( RCA-phono ) - bagside
Digital lydudgang (optisk) ( TOS-tilslutning ) - bagside
USB 2.0 ( 4-PIN USB, type A ) - front
Netværk ( RJ-45 ) - bagside
Komponentvideoudgang ( RCA-phono x 3 ) - bagside
Lydudgang ( RCA-phono x 2 ) - bagside
StrømenhedStrømforsyning
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x