Resultater: 12
Resultater: 12






loader

Tavlerens FAQ

Hvordan bruger jeg tavlerens?

For at bruge tavlerens, skal du blot spraye produktet på overfladen af tavlen og tørre det af med en klud eller en whiteboard-visker.

Kan jeg bruge tavlerens på andre overflader end tavler?

Tavlerens er specielt designet til brug på whiteboards og tavler, men det kan også bruges på glasoverflader og andre ikke-porøse overflader.

Efterlader tavlerens nogen rester eller pletter på tavlen?

Nej, tavlerens er formuleret til at efterlade en ren og pletfri overflade på tavlen. Du behøver ikke bekymre dig om rester eller pletter.

Hvordan skal jeg opbevare tavlerens?

For at sikre den bedst mulige holdbarhed anbefales det at opbevare tavlerens i et tørt og køligt miljø, væk fra direkte sollys.

Kan jeg bruge almindeligt vand i stedet for tavlerens?

Tavlerens er formuleret specifikt til at fjerne markeringsblæk og efterlade en ren overflade. Brug af almindeligt vand kan være mindre effektivt.

Tavlerens til en ren og fejlfri tavle

Opnå en gnistrende ren tavle med vores kraftfulde tavlerens. Vores unikke formel fjerner effektivt markeringsblæk, støv og fedtaflejringer for at efterlade tavlen i smukkeste stand.

Effektiv rengøring uden besvær

Vores tavlerens er specielt designet til at gøre rengøringen af tavler hurtig og nem. Med blot et par hurtige sprøjt og en aftørring er din tavle klar til brug igen.

Beskytter og forlænger levetiden på din tavle

Vores tavlerens er ikke bare effektiv til rengøring, den bidrager også til at beskytte og forlænge levetiden på din tavle. Ved regelmæssig brug kan du opretholde en flot og pletfri tavle i lang tid.