Hos Føniks Computer har vi utallige serier af Apples bedste produkter og selvfølgelig også et varieret udvalg af deres innovative smart watches. Med et Apple watch er hele multimediestationen lige ved hånden og vi fører modeller i farver og designs for enhver smag. Vores udvalg består selvfølgelig også af modeller i både den meget billige og i den yderste avancerede ende af skalaen. Og vi tilføjer løbende nye produkter. Er du fan af Apples produkter, så skal du helt sikkert have fat i et af de fedeste Apples Watches. Du får både et ur, betalingskort, fitness tracking, GPS (hvis du vælger cellular) og meget mere. Alle smarte teknologifunktioner i en enhed, som gør dit liv meget sjovere og nemmere. Tag gerne et kig her på siden, og find det Apple Watch der matcher dine behov. 

Resultater: 182
Resultater: 182


loader

Køb dit nye Apple Watch hos Føniks 

Mangler du et apple watch, så kig her på siden. Vi har et stort udvalg af de nyeste modeller fra apple, så du kan finde lige præcis den model og den farve, du synes er fedest. Hos Føniks kan du få mange forskellige farver, heriblandt de neutrale sort, hvid og sølv. Er du mere til lidt mere farve, kan du vælge de smukke grønne, blå og røde farver til dit nye apple ur. 

Du kan også vælge forskellige skærme, alt efter hvad du er til. Du styrer skærmindstillingerne på appen “watch” på din iPhone, så du altid kan vælge det udseende, der passer til det behov uret skal opfylde.

Er for eksempel oppe at træne, kan du indstille din skærmvisning til at tælle antal forbrændte kalorier, antal skridt eller hvad du ellers har behov for. 

Har du mest behov for en pæn urskive en dag, så kan du indstille skærmen til at vise dette. 

Du får altså et ur, som både kan se elegant ud, men som også har mange praktiske og uundværlige features. 

Hvad bruger man et Apple Watch til? 

Tag din hverdag til det næste niveau med et Apple Watch. Apple Watch er ikke bare et smart ur, det er et SMART ur. Med de udviklende størrelser af vores telefoner, så kan Apple Watch være det perfekte værktøj til både den aktive, den stilede og den smarte som ikke har telefonen i lommen. Om du vælger Cellular eller ej, så er et Apple Watch en forlængelse af din iPhone og du har fuld kontrol over de essentielle ting man bruger sin telefon til. Med den alsidige kontrol så har du nu en assistent på håndleddet som både kan håndtere dine opkald, beskeder, betaling i supermarkedet og sætte favoritsangen på når man er oppe og træne.

Apple Watch præsenterer et klassisk design som transcenderer tiden og med sin lave vægt så er det ingen belastning for håndleddet. Med et hav af muligheder for forskellige remme så er man klædt på til alle lejligheder.

Apple Watch er det næste skridt for at gøre din hverdag nemmere og sundere. Med et bredt sortiment af gode apps velfunderet i videnskaben for at monitorere og tracke din sundhed. Uanset om man er begynder eller vant til en aktiv hverdag så er Apple Watch et fantastisk værktøj til at løfte din performance til det næste niveau.

Er et Apple Watch pengene værd?

Ingen tvivl om, at et Apple Watch er alle pengene værd. Når du investerer dine penge i dit nye Apple ur, så får du så mange fede features, som du aldrig vil kunne undvære igen. Du har altid opkald og sms lige ved hånden, næsten bogstavelig talt, og du kan altid handle, for du har dit betalingskort på armen. 

Et Apple Watch gør din hverdage nemmere og sjovere, og derfor er det 100 % alle pengene værd. 

Et Apple Watch er ikke det billigste ur på markedet, men til gengæld får du de fedeste funktioner, og så snakker det sammen med din iPhones, som gør både opkald og sms’er meget lettere. 

Hvilket Apple Watch skal jeg vælge?

Hos Føniks kan du altid finde de nyeste modeller af Apple Watches, og derfor anbefaler vi naturligvis altid de nyeste serier til dig, som rigtig er teknologinørd. Når du køber Apples nyeste serie, får du altid de nyeste funktioner, skarpeste skærm og bedste tracking. De nye modeller passer perfekt til de nye Iphones, så skal du være helt opdateret, så skal du vælge den nyeste model.

Har du mest lyst til at teste det af, for overhovedet at se, om et Apple Watch er noget for dig? Så kan du sagtens købe en af de ældre modeller, som derfor også oftest er prismæssigt billigere. Så kan du altid købe en ny model, næste gang Apple lancerer nye produkter.

Hvad er forskellen på Apple Watch serie 6, 7 og 8?  

Serie 6 Serie 7 Serie 8
Vandafvisende ✓ Vandafvisende ✓ Vandafvisende ✓
Støvafvisende X Støvafvisende X Støvafvisende ✓
Urkasse på mm 40 eller 44 mm Urkasse på mm 41 eller 45 mm Urkasse på mm 41 eller 45 mm
Altid aktiv retina OLED-skærm med 1000 nits ✓ Altid aktiv retina OLED-skærm med 1000 nits ✓ Altid aktiv retina OLED-skærm med 1000 nits ✓
Indbygget mikrofon og højtaler ✓ Indbygget mikrofon og højtaler ✓ Indbygget mikrofon og højtaler ✓
Hurtig opladningstid X Hurtig opladningstid  ✓ Hurtig opladningstid  ✓
32 GB kapacitet ✓ 32 GB kapacitet ✓ 32 GB kapacitet ✓
Temperatursensor X Temperatursensor ✓ Temperatursensor ✓

Sensor til måling af iltniveau i blodet, elektrisk hjertesensor og optisk hjertesensor (3. generation) ✓

Sensor til måling af iltniveau i blodet, elektrisk hjertesensor og optisk hjertesensor (3. generation) ✓ Sensor til måling af iltniveau i blodet, elektrisk hjertesensor og optisk hjertesensor (3. generation) ✓

Har du nogle spørgsmål?

Du skal være meget velkommen til at se, om du kan finde svar i vores FAQ nedenfor. Finder du ikke svar på dit spørgsmål der, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores eksperter sidder altid klar på tasterne på vores mail eller chat. Vi vil hellere end gerne vejlede og guide dig, så du får det Apple Watch der passer perfekt til dig. 

FAQ

Hvad er et Apple Watch?

Et Apple Watch er et ur med indbygget SMART funktioner. Du får GPS, opkald, sms, fitness tracking, betalingskort lige ved hånden. Du har alle funktionerne samlet i ét ur, så du aldrig behøver at have telefon eller betalingskort med. 

Apple Watch fås i forskellige serier, hvor det i 2022 er Apple Watch 8, der er den nyeste serie. 

Er det værd at købe et Apple Watch?

Når du køber et Apple Watch gør det dit liv meget sjovere og nemmere, hvis du er en type der godt kan lide fede elektroniske produkter. Det er alle pengene værd, at købe en ur fra Apple. 

Hvad koster det billigste Apple Watch?

1824 kr koster det billigste Apple Watch hos Føniks Computer, for en af de ældre modeller.

De nyeste Apple Watch Ultra får du til en pris a 8.676 kr. 

Hvor køber jeg Apple Watch?

Du kan købe et Apple Watch i de fleste elektronikbutikker fysisk og online. Leder du efter de skarpeste priser og bedste tilbud, så skal du købe dit nye Apple Watch hos Føniks Computer. 

Hvad er cellular i et Apple Watch? 

Cellular betyder at uret kan køre på 4G, og ikke behøver være tilkoblet wi-fi for at fungere. Du kan tilkøbe et eSIM, så du kan få data på abonnement.

Er du på udkig efter et Apple Watch med den største og vildeste skærm? Så skal du tage et kig på videoen nedenunder. Her præsenterer Apple deres nyeste Apple Watch Ultra. 

Er du interesseret i de elegante og praktiske smart watches fra Apple, så tag gerne et kig her på siden.