Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - 1U - 19"

Producent: DELOCK
Produkt nr: 43369
Varenummer: F21575571
billigst-pricerunner

Delock Fiberoptisk Splejsningsboks-Stativmonteringspanel - Optimer din fiberoptiske installationsoplevelse!

Dit fiberoptiske netværk fortjener kun det bedste, og med Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel kan du opnå præcis det. Dette 1U, 19\" stativmonteringspanel er designet til at give dig en overlegen fiberoptisk splejsningsoplevelse og sikre optimal ydeevne i dit netværk.

Forbedret installationssikkerhed:

Vores fiberoptiske splejsningsboks-stativmonteringspanel er konstrueret med dit installationsbehov i tankerne. Den sikre og holdbare konstruktion sørger for, at din fiberoptiske splejsningsboks er forsvarligt monteret og beskyttet mod stød og vibrationer under installationen. Med vores stativmonteringspanel kan du være sikker på, at din fiberoptiske splejsning forbliver sikker og stabil, hvilket reducerer risikoen for beskadigelse og driftsafbrydelser.

Effektiv kabelstyring:

Slutningen på rodet! Dette stativmonteringspanel giver dig en problemfri kabelstyringsløsning, der holder dine kabler organiserede og fri for sammenfiltrede ledninger og sammenfiltrede fibre. Med vores panel kan du nemt føre dine kabler langs den indbyggede kanal, hvilket hjælper med at sikre optimal signalintegritet og muliggøre nem identification og vedligeholdelse. Med vores stativmonteringspanel kan du vinke farvel til kabelrod og nyde en ren og struktureret installation.

Hurtig og nem installation:

Vi ved, at din tid er værdifuld. Derfor er vores fiberoptiske splejsningsboks-stativmonteringspanel let at installere og sparer dig værdifuld tid og besvær. Den enkle, brugervenlige konstruktion giver dig mulighed for at montere panelet på dit 19\" stativ på ingen tid, hvilket gør installationsprocessen hurtig og enkel. Med vores stativmonteringspanel kan du spare tid og opnå en problemfri installation hver gang.

Høj kvalitet og pålidelighed:

Din tillid er vores største prioritet, og det afspejles i kvaliteten af vores fiberoptiske splejsningsboks-stativmonteringspanel. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet for at sikre langvarig holdbarhed og pålidelighed. Vores panel er skabt til at klare selv de mest udfordrende installationsmiljøer og vil forblive pålideligt efter gentagne brug.

Opgrader dit fiberoptiske installationsudstyr i dag med Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel. Oplev fordelene ved forbedret installationssikkerhed, effektiv kabelstyring, hurtig og nem installation samt høj kvalitet og pålidelighed. Gør din fiberoptiske installation til en glat og problemfri oplevelse med vores førsteklasses stativmonteringspanel. Bestil nu og tag dit netværk til nye højder!

Producent: DELOCK
Produkt nr: 43369
Varenummer: F21575571

Ingen bekræftet leveringsdato, løbende levering efter bestilling


Billigste fragt 0,00 kr.

991,- DKK
(792,80 ekskl. moms)

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
991,- DKK
(792,80 ekskl. moms)
Producent: DELOCK
Produkt nr: 43369
Varenummer: F21575571

Ingen bekræftet leveringsdato, løbende levering efter bestilling


Billigste fragt 0,00 kr.

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
Produktbeskrivelse Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - 1U - 19"
Produkttype Fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - LC SM X 24
Lokalitet Front
Dimensioner (B x D x H) 48.26 cm x 4.4 cm x 4.4 cm
Farve Blå
Antal porte 24 porte
Højde (rackenheder) 1U
Overensstemmelsesstandarder OS2

Produktdatablad

Produkttype Fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel
Lokalitet Front
Højde (rackenheder) 1U
Bredde 48.26 cm
Dybde 4.4 cm
Højde 4.4 cm
Fås i farverne Blå
Antal porte 24 porte
I henhold til standarder OS2
Med forbindelsesled 96 x LC enkelttilstand hun
Rackstørrelse 19"
Egenskaber Zirkonkeramisk samlering