Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - 1U - 19"

Producent: DELOCK
Produkt nr: 43360
Varenummer: F21575588
billigst-pricerunner

Delock Fiberoptisk Splejsningsboks - Monteringspanel - 1U - 19\"

Gør din fiberoptiske splejsningsboks mere effektiv og pladsbesparende med Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel. Dette panel er designet til at give en praktisk og sikker løsning til montering af fiberoptiske splejsningsbokse i dit racksystem. Med dette panel kan du maksimere pladsen i dit racksystem, samtidig med at du sikrer en optimal beskyttelse af dine fiberoptiske kabler.

- Forbedret pladsbesparelse: Med Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel kan du nemt installere din fiberoptiske splejsningsboks i dit racksystem uden at optage unødvendig plads. Dette panel er designet til at være i 1U-størrelse, hvilket betyder, at det kan monteres i standard 19\" rackmonteringshuller uden at forstyrre andre enheder i dit rack.

- Praktisk og sikker montering: Monteringspanelet sikrer en solid og stabil montering af din fiberoptiske splejsningsboks. Dens robuste konstruktion og sikre monteringssystem giver dig tryghed og sikrer, at din splejsningsboks forbliver sikkert på plads uden risiko for flytning eller skader. Du kan være sikker på, at dine fiberoptiske kabler er beskyttet og organiseret på den bedst mulige måde.

- Optimal kabelføring: Med Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel kan du nemt administrere og organisere dine fiberoptiske kabler. Det giver dig mulighed for at føre dine kabler ind og ud af panelet på en organiseret måde og reducerer dermed kabelrodet i dit racksystem. Dette hjælper med at opretholde en ryddig og velstruktureret kabelstyring, hvilket gør det nemt at identificere og foretage ændringer i dine kabler, når det er nødvendigt.

- Holdbar og pålidelig: Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel er konstrueret af materialer af høj kvalitet og har en holdbar og pålidelig konstruktion. Du kan være sikker på, at dette panel vil vare i lang tid og give dig en pålidelig løsning til dine fiberoptiske splejsningsbehov. Dens stærke og slidstærke design sikrer modstand mod daglig brug og beskytter dine fiberoptiske kabler mod skader.

Optimér pladsen i dit racksystem, sikre en praktisk og sikker montering af dine fiberoptiske splejsningsbokse og opnå en optimal kabelføring med Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel. Giv dine fiberoptiske kabler den beskyttelse og organisering, de fortjener, og skab en mere effektiv og overskuelig løsning til dine fibernetværksinstallationer.

Producent: DELOCK
Produkt nr: 43360
Varenummer: F21575588

Ingen bekræftet leveringsdato, løbende levering efter bestilling


Billigste fragt 0,00 kr.

730,- DKK
(584,00 ekskl. moms)

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
730,- DKK
(584,00 ekskl. moms)
Producent: DELOCK
Produkt nr: 43360
Varenummer: F21575588

Ingen bekræftet leveringsdato, løbende levering efter bestilling


Billigste fragt 0,00 kr.

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
Produktbeskrivelse Delock fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - 1U - 19"
Produkttype Fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel - LC MM X 24
Lokalitet Front
Dimensioner (B x D x H) 48.26 cm x 4.4 cm x 4.4 cm
Farve Akvamarin
Antal porte 24 porte
Højde (rackenheder) 1U
Overensstemmelsesstandarder OM3

Produktdatablad

Produkttype Fiberoptisk splejsningsboks-stativmonteringspanel
Lokalitet Front
Højde (rackenheder) 1U
Bredde 48.26 cm
Dybde 4.4 cm
Højde 4.4 cm
Fås i farverne Akvamarin
Antal porte 24 porte
I henhold til standarder OM3
Med forbindelsesled 48 x LC multimodus hun
Rackstørrelse 19"
Egenskaber Zirkonkeramisk samlering