Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming - USB

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Logitech
Produkt nr.: 920-007742
EAN: 5099206063044

Orion Spectrum giver en fantastisk gamingoplevelse. Det hele starter med et tastaturdesign der fokuserer på ydelse og integrerer Logitech's stærkeste teknologier. Lige fra de mindste detaljer, f.eks. mat tekstur der skjuler fingeraftryk og den omspundne ledning, til den mest avancerede RGB-belysning og hurtige og holdbare mekaniske Romer-G-omskiftere, er hvert element præcist designet så du får Logitech G's brancheførende teknologi og kvalitetskonstruktion i den unikke form.
Med de mekaniske Romer-G -omskiftere der er eksklusive for Logitech, får du hurtig reaktionstid og op til 25 % hurtigere aktivering af tasteskift i forhold til mekaniske-standardomskiftere - giver dig en fordel når hvert millisekund tæller. Romer-G-omskiftere er testet til 70 millioner anslag og er 40 % mere holdbare end standard mekaniske-omskiftere.
Brug Logitech Gaming Software til at hvordan tastaturet skal indstilles - vælg og tilpas belysningen i hver enkel tast ud fra et spektrum på over 16,8 millioner farver. Du kan synkronisere lyseffekter med andre Logitech G-enheder ved hjælp af Logitech Gaming Software. Tasterne kan markeres med farver så du kan holde styr på spells og andre kommandoer, eller farverne kan ændres så de passer til dine indstillinger. Orion Spectrum har taster med centreret lys og et mere ensartet belysningsområde på tværs af hver tast som giver et renere og mere læsbart design på tasternes bogstaver. Der er forudinstalleret profiler til over 300 spil i Logitech Gaming Software.
Du kan styre musikken i baggrunden uden at skifte væk fra spillet. Orion Spectrum har specielle medietaster som du kan bruge til hurtigt at afspille musik og videoer, sætte dem på pause og slå lyden fra. Med rullehjulet kan du med ét tryk justere lydstyrken eller skifte til den næste sang.
Med Logitech Gaming Software får du fuld kontrol med G810. Tilpas dine yndlingsspil med specielle makroer til knapperne F1 til F12. Du kan også kontrollere RGB-belysningen i hvert enkel tast og tilpasse hvilke taster der er slukket når du tænder for gamingtilstanden (som standard deaktiverer gamingtilstanden Windows-tasten).
Med mulighed for tryk på flere taster kan du udføre avancerede handlinger korrekt hver gang. Med 26 samtidige taster kan du praktisk talt trykke et hvilket som helst antal taster og ændringstaster (Ctrl, Alt, Skift) ned i enhver given rækkefølge og få præcis det ønskede resultat.
Med tretrins vinkeljusteringer kan du indstille tastaturet til 0, 4 eller 8 graders for at få den perfekte vinkel. Gummifødderne sørger for at tastaturet står stabilt når det går voldsomt til.

Tilføj til kurv

DKK 1.112,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Leveringstid: 2-3 dage



SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseLogitech G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming - tastatur - Nordisk
EnhedstypeTastatur
BagbelystRGB
GrænsefladeUSB
LayoutNordisk
Funktion for genvejstastMultimedie, lydløs, bagbelysningskontrol
Numerisk tastaturJa
Dimensioner (B x D x H)44.35 cm x 15.3 cm x 3.43 cm
Vægt1.18 kg
Producentgaranti2 års garanti
* Der tages forbehold for trykfejl.
EnhedstypeTastatur
BagbelystRGB
GrænsefladeUSB
Funktion for genvejstastMultimedie, lydløs, bagbelysningskontrol
LayoutNordisk
TastaturteknologiMekanisk
NøglekontakttypeRomer-G switches
Antal simultane tastaturtryk26
EgenskaberNumerisk tastatur
Bredde44.35 cm
Dybde15.3 cm
Højde3.43 cm
Vægt1.18 kg
OS nødvendigMicrosoft Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
Service & SupportBegrænset garanti - 2 år
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x