Glemt adgangskode?
Opret konto

Her finder du vores udvalg af de populære ThinkPad E540 fra Lenovo. Uanset om du skal bruge en bærbar til kontoret, til klasseværelset, eller til hjemmet så bør du helt sikkert tage et nærmere kig på vores udvalg nedenfor. Med et upåklageligt design og imponerende specifikationer, er Lenovos E540 ThinkPads populære som aldrig før, og vi fører selvfølgelig mange forskellige modeller fra denne serie. Uanset dit budget og behov kan du derfor formentlig finde den her. Arbejde, studie og underholdning – tag et kig på udvalget af Lenovo E540 ThinkPads nedenfor og oplev en multimediecentral som ingen anden, her hos Føniks Computer.

Resultater: 3
Visning:

Bærbar fra flagskibsserien Lenovo ThinkPad E540

Lenovo én af verdens førende producenter af bærbare computere, og kan findes i millioner af hjem og på kontorer over hele kloden. Én af deres flagskibsserier lige nu er Lenovo ThinkPad E540. Serien strækker sig fra budgetvenlige modeller, til ekstra kraftige bærbare, der især henvender sig til brugere der har brug for ekstra meget ydelse. Den brede vifte af modeller som serien består af, er netop én af seriens styrker.

Uanset om du er studerende og vil have en kraftfuld, men prisvenlig bærbar til skoleopgaver, eller en toptunet arbejdsbærbar, er Lenovo E540 et godt sted at starte. Specifikationerne varierer selvfølgelig fra model til model. I den mere avancerede ende kan du for eksempel få 1 TB HDD, berøringsskærm i HD, 6-cellet batteri med mere end 7 timers batterilevetid, Intel Core i7 processor, med mere. Du har også mulighed for lynhurtig overførelse af data mellem enheder, ved hjælp af SuperSpeed USB 3.0. Skal du bruge en arbejdsbærbar så er flere af Lenovos E540 ThinkPad modeller også her et oplagt valg. Du kan blandt andet få 720p HD webkamera, der byder på ansigt-tracking og mikrofoner med konfigurationer for VOIP konferencer.

Vil du være sikker på at sikkerheden er tilstrækkelig så har Lenovo også udstyret flere modeller med Trusted Platform Module Security Chip og en smart fingeraftrykslæser. Benyt dig af vores smarte søgefunktion til venstre på siden, hvor du selv kan vælge din foretrukne processortype, GPU, harddisk størrelse, opløsning og meget mere. Oplev en bærbar i absolut topklasse og find din næste ThinkPad blandt Lenovos E540 serie.