Flere og flere elektroniske enheder benytter sig af knap batterier, og derfor har det været vigtigt for os i Føniks at sørge for, at vores kunder har et bredt udvalg at vælge ud fra. På denne side har vi derfor samlet et varieret sortiment af de specielle knap batterier, som kan bruges til forskellig elektronik og hardware. Hvad end det er uret, lommeregneren, kameraet eller noget helt andet, der skal have ny energi, så kan du finde det rette knap batteri til formålet lige her. Som altid kan du, når du handler hos Føniks Computer, få topkvalitet for dine penge. Se vores store udvalg af knapbatterier lige her på siden.
 

Resultater: 192
Resultater: 192


loader

Stort online udvalg af kvalitets knap batterier

Hos Føniks Computer sælger vi kvalitets knap batterier til billige priser. Her finder du små knap batterier, som er kompatible med din trådløse fjernbetjening, din røgalarm, dit kamera, din lommeregner og meget andet elektronik. Selvom de er små, er vores knap batterier sprængfyldt med energi, og holder længe. Den tynde, flade og runde batteriform er standard i meget af dine elektroniske enheder, og de er altid gode at have liggende derhjemme, hvis behovet pludselig skulle opstå. Vi opdaterer løbende vores sortiment her på siden med de bedste og mest holdbare batterier, som findes på markedet. Hos Føniks Computer kan du altid købe effektive knap batterier til ure fra de mest anerkendte mærker derude. Der er ikke noget værre end batterier, der lækker syre, og ødelægger din elektronik. Derfor har vi i vores udvælgelse af sortimentet særligt fokus på læk-sikre knap batterier, så du undgår følgeskader på dine elektroniske enheder. Se nærmere lige herunder hvor du kan finde det rette knap batteri til dit behov blandt vores mange forskellige størrelser og dimensioner. Vi er som altid behjælpelige med rådgivning på tlf. 70 60 60 64 eller lige her på webshoppens smarte chatfunktion, som er åben alle hverdage 11-17.

Knap batterier og ur batterier til ethvert formål

Vores mange knap batterier og batterier til ure er pålidelige, effektive og til at betale sig fra. Hos Føniks mener vi, at kvalitet og skarpe priser sagtens kan gå hånd i hånd, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores knap batterier. Sortimentet her på siden byder på valgmuligheder inden for alle prisklasser, så du kan være sikker på at finde et knap batteri, der passer til dit budget. Du kan stille os spørgsmål vedrørende specifikke batterier eller sortimentet generelt på tlf. 70 60 60 64, mail [email protected] eller i webshoppens chat.