Delock HDMI-forlængerkabel - 20 cm

Producent: DELOCK
Produkt nr: 87966
EAN: 4043619879663
Varenummer: F23510999
billigst-pricerunner

Med Delock HDMI-forlængerkablet kan du nu opleve en uovertruffen billed- og lydkvalitet uden at skulle bekymre dig om kabellængden. Dette innovative forlængerkabel er designet til at forlænge dit eksisterende HDMI-kabel med hele 20 cm og giver dig dermed den fleksibilitet, du har brug for. Uanset om du vil forbinde din bærbare computer til fjernsynet eller streame din yndlingsfilm til projektoren, er Delock HDMI-forlængerkablet den ideelle løsning.

Det unikke ved Delock HDMI-forlængerkablet er, at det ikke går på kompromis med billed- og lydkvaliteten. Med den nyeste HDMI-standards support kan du nyde utrolig klarhed og fuld HD-opløsning på op til 1080p. Farverne springer ud af skærmen, og hver enkelt detalje bliver levende og realistisk. Ingen flere kedelige og slørede billeder - Delock HDMI-forlængerkablet giver dig den ultimative visuelle oplevelse.

Ikke kun billedet er i topkvalitet - lydkvaliteten er også imponerende. Delock HDMI-forlængerkablet understøtter Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio, hvilket betyder, at du kan nyde en dynamisk og immersiv lydoplevelse hver gang. Lydens kraft og klarhed vil tage dig med til en helt ny verden af lydoplevelser.

Vi forstår, hvor vigtigt det er med nem og problemfri brug af dine elektroniske enheder. Derfor er Delock HDMI-forlængerkablet ekstremt nemt at installere - bare tilslut det til dit eksisterende HDMI-kabel, og du er klar til at opleve den ubegrænsede fleksibilitet. Med en længde på kun 20 cm undgår du alt besværet med at håndtere lange og uhåndterlige kabler. Hold dit kabelrod væk, og nyd en ren og ryddelig installation.

Kvalitet og pålidelighed er nøgleordene bag Delock HDMI-forlængerkablet. Det er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed og fremragende ydeevne. De stærke forbindelser sikrer en stabil og pålidelig forbindelse, så du ikke behøver at bekymre dig om forringet kvalitet eller tab af signal.

Tøv ikke med at opgradere din hjemmeunderholdning til næste niveau med Delock HDMI-forlængerkablet. Udforsk en verden af krystalklar billedkvalitet og dybdegående lydoplevelser. Gør dig fri af begrænsningerne og lad dit kreative potentiale udfolde sig med dette fantastiske forlængerkabel. Bestil dit Delock HDMI-forlængerkabel i dag og oplev en ny form for underholdning.

Producent: DELOCK
Produkt nr: 87966
EAN: 4043619879663
Varenummer: F23510999

Varen kan pt. ikke skaffes eller er udgået. Kontakt evt. kundeservice for et alternativ


Billigste fragt 0,00 kr.

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
Varen kan pt. ikke skaffes eller er udgået.
Kontakt evt. kundeservice for et alternativ.}
Producent: DELOCK
Produkt nr: 87966
EAN: 4043619879663
Varenummer: F23510999

Varen kan pt. ikke skaffes eller er udgået. Kontakt evt. kundeservice for et alternativ


Billigste fragt 0,00 kr.

Gratis fragt

(Gælder op til 20 kg)

Læs mere her
Produktbeskrivelse Delock HDMI-forlængerkabel - 20 cm
Kabel HDMI-forlængerkabel
AWG American Wire Gauge 30
Længde 20 cm
Farve Sort
Forbindelsesled HDMI - han
Stikforbindelse (anden ende) HDMI - hun - kan skrues
Egenskaber 4K60 Hz (3840 x 2160) support

Produktdatablad

Kabeltype HDMI-forlængerkabel 4K60 Hz (3840 x 2160) support
AWG American Wire Gauge 30
Længde 20 cm
Egenskaber HDR support, HDCP kompatibel, PVC-kabinet, zip polyposepakke, kabeldiameter 6 mm
Farve Sort
Forbindelsesled 19 pin HDMI Type A - han
Stikforbindelse (anden ende) 19 pin HDMI Type A - hun - kan skrues