Lenovo IdeaPad Yoga banner


Der er mange gode bærbare på markedet, men der er ikke mange af dem, som kan måle sig med en Lenovo Yoga. Disse alsidige maskiner er perfekte til hverdagsbrug og kreativt arbejde, hvor de lader dig udfolde dig på præcis den måde, du har lyst til. En Lenovo Yoga er trods alt ikke bare en bærbar, det er en 2-i-1 hybrid, hvor du på én og samme tid får alt det bedste fra både en bærbar og en tablet. De fleksible hængsler på en Lenovo Yoga tillader dig for eksempel at stille computeren som et telt, hvis du hellere vil bruge den indbyggede touchskærm end tastaturet. Du har derfor mulighed for at bruge den, præcis på den måde du gerne vil. Samtidig har disse 2-i-1 nyheder og et slankt og skønt design, samtidig med at de opnår at huse stærk hardware. Vi har mange forskellige modeller her på siden, og dette inkluderer også de meget populære Lenovo Yoga Slim 7 Pro modeller. Kunne du tænke dig en bærbar, der samtidig også er en tablet? Så kunne du godt tænke dig en Lenovo Yoga.

Resultater: 0
Resultater: 0


loader

Ingen produkter fundet

Ofte stillede spørgsmål om Lenovo Yoga

Lenovo Yoga er en meget populær serie af bærbare, som ofte består af 2-i-1 bærbar/tablet hybrider, hvor især Lenovo Yoga Slim 7 Pro står i spidsen som de mest populære modeller i serien. Det betyder dog også, at der huserer en del spørgsmål omkring disse smarte maskiner, og de oftest spurgte af dem vil vi derfor svare på her. Hvis du mod forventning ikke lige finder et svar på det, du gerne vil vide, så behøver du dog ikke fortvivle. Læs resten af teksten her på siden igennem – der er en stor chance for, at den svarer på dit spørgsmål – eller spørg vores hjælpsomme kundeservice til råds.

Hvad er Lenovo Yoga?

Lenovo Yoga er en pålidelig serie af bærbare fra Lenovo. De kendetegnes ved deres slanke, skønne design og at mange af dem har mulighed for at blive brugt som en 2-i-1 laptop/tablet hybridmaskine.

Hvor lang tid holder en Lenovo laptop?

Lenovo bærbare er i ekstremt høj kvalitet, og du kan derfor forvente, at de holder mindst 2,5 til 3 år. Langt størstedelen af tiden har du dog glæde af din Lenovo laptop i meget længere tid, især hvis du behandler den godt.

Hvad koster en Lenovo Yoga Slim 7 Pro?

En Lenovo Yoga Slim 7 Pro koster imellem 7.000 og 13.600 kroner, alt efter hvilken model du gerne vil have.

Lenovo Yoga – få mere ud af arbejde, hverdag og studierne

Mangler du en god og praktisk computer til arbejdet, studiet eller hverdagen, så er en Lenovo Yoga et af de bedste bud på markedet. Disse smarte bærbare er spækket med fordele og smart teknologi, så du med fordel kan nyde og udnytte dem til fulde. For dig der overvejer en Lenovo Yoga, så er disse de klart vigtigste punkter at have i mente:

  • 2-i-1 design
  • Touchscreen
  • Let og elegant
  • Lang batterilevetid
  • Høj ydeevne
  • Ekstremt gode skærme

Der er altså rigtig meget at se frem til, hvis du har en Lenovo Yoga for øje. Det er optimale bærbare til et kreativt arbejdsmiljø, hvis du gerne vil have det nemt i hverdagen eller hvis du skal bruge en effektiv og alsidig maskine til studielivet. Hvis du i den grad har brug for en stærk arbejdsmaskine, så bør du tage et kig på vores Lenovo ThinkPad Yoga kategori. Her får du andre Lenovo maskiner med Yoga designet, men hvor de kan trække en hel del mere.

2-i-1 design

Noget af det vigtigste ved Lenovo Yoga serien er, at mange af modellerne kan findes i et 2-i-1 design. Skærmen på disse smarte bærbare sidde på et hængsel, der tillader dig at folde den 360 grader. Du kan derfor nemt gemme tastaturet væk, få computeren til at stå som et telt og meget, meget mere, alt efter hvad det er, du gerne vil gøre med din Lenovo Yoga. Du skal bare være sikker på, at den model du vælger faktisk er en 2-i-1 model.

2-i-1 muligheden kan være rigtig smart til bestemte computerspil, hvis du skal bruge din PC under madlavningen eller hvis du gerne vil tegne noget – det er stort set kun fantasien der sætter grænserne for, hvad du kan bruge dette smarte design til, så sørg for at vælge en model med denne mulighed, hvis det er noget, du har brug for. Pludselig kan du få dig en computer og en tablet i én maskine!

Touchscreen

Hvis du har fat i en Lenovo Yoga med et 2-i-1 design, så er det selvfølgelig en nødvendig at den har touchscreen, hvis den skal kunne bruges som tablet. Derfor er det også en selvfølge, at alle 2-i-1 modellerne har touchscreen. Touchscreenen er trods alt det, der tillader dig virkelig at gå kreativt til værks med din Lenovo Yoga. De er derfor udviklet til at være responsive og rare at bruge, og det tillader dig nemt at bruge in Lenovo Yoga som en tablet, når det lige føles nemmere for dig at bruge den sådan.

Let og elegant bærbar

Uanset om du har fat i en Lenovo Yoga Slim 7 Pro, en 2-i-1 model eller en helt anden bærbar i den fantastiske Lenovo Yoga serie, så kan du godt regne med, at du får en computer, der har et let og elegant design. Det er alle lækre maskiner at sidde ved, om det så er for arbejde eller underholdning, og på grund af den lave vægt er de nemme at bringe med sig, hvis man vil have den med i alle rummene i hjemmet, eller hvis man gerne vil have den med på farten. Især modellerne markeret som Slim vil her være ytroligt tynde og lette som en fjer!

Utroligt lang batterilevetid

Det er altid irriterende, hvis man hele tiden skal gå og lade sin bærbar op – på mange måder ødelægger det ligesom hele ideen med, at ens computer er bærbar. Heldigvis kan du forvente en utroligt lang batterilevetid, når du har med Lenovo Yoga at gøre. Langt de fleste modeller har en batterilevetid på 10 timer eller mere, men husk alligevel på, at batterilevetiden også kommer an på, hvor højt du skruer op for lysstyrke, hvilke programmer du kører, m.m.

God ydeevne

Alle hverdagens opgaver kan uden problemer udføres på en Lenovo Yoga, og det gælder også for alt gængst kontorarbejde. Grundet moderne SSD'er til lagring får du altid hurtig opstart af PC og programmer, og på grund af rigelige mængder af RAM og en stærk processor er det intet problem at multitaske og håndtere ressourcekrævende opgaver. Bare husk på at hvis der virkelig skal arbejdes med grafik, så er det nok en ThinkPad du skal have fat i og ikke en IdeaPad.

Skærm

For at du kan få mest muligt ud af en bærbar, så skal den have en rigtig god skærm, og det er i den grad noget du får, når du investerer i en Lenovo Yoga. Nogle enkelte af de billigste modeller har full HD, men ellers er det quad HD, wide quad HD eller bedre opløsning. Du kan derfor forvente krystalklar billedkvalitet, så du uden problemer kan nyde film, serier og andet visuelt indhold.

Køb en brugt Lenovo Yoga hos Føniks Computer

Kunne du godt tænke dig en Lenovo Yoga til en endnu bedre pris? Kan du godt lide at gøre noget godt for miljøet? Begge dele er faktisk mulige på en gang! Vi har en hel refurbished kategori, der huser alle mulige former for brugt IT og elektronik, der har fået nyt liv og er blevet, ja, refurbished. Det er næsten helt lige så godt som nydt, og oftest er der blot tale om et par skrammer, eller en smule nedsat batterilevetid.

Under refurbished bærbar kan du finde alle mulige former for bærbare computere, og herinde er det også ofte muligt fordig at finde en refurbished Lenovo Yoga. Udvalget skifter dog hele tiden, da vi ikke ligefrem med vilje producerer bærbare direkte til genbrug, så det handler ofte om at være hurtig og at se sig omkring i ny og næ, hvis du leder efter noget specifikt. Det er godt for din pengepung, og det er også rigtig godt for miljøet!

Gaming og Lenovo

Der er masser af små computerspil, du uden problemer kan spille på en Lenovo Yoga – mange af dem kræver trods alt ikke så meget. Med det sagt, så er det ikke en god gaming computer. Lenovo Yoga er en serie, der mest af alt er lavet til arbejde, underholdning og de gængse hverdagsopgaver. Vi foreslår derfor ikke at købe en Lenovo Yoga, hvis gaming er højt på din liste – medmindre gamingen kun består af Candy Crush og lignende apps.

Hvis du rigtig gerne vil game, men også gerne vil have at det skal ske på en bærbar PC, så har Lenovo heldigvis nogle andre valgmuligheder, som er blandt de allerbedste på markedet. Lenovo LOQ er det perfekte valg til dig, der gerne vil have en stærk men budgetvenlig gamer PC. Her er prisen holdt godt i bund, samtidig med at hardwaren stadig er noget af det bedste på markedet. Vil du til gengæld gerne have en af de mest avancerede gamer computere på markedet, og nægter du at gå på kompromis med noget som helst, så er Lenovo Legion et rigtig godt bud. Her finder du de bedste gaming laptops på markedet, og de er ofte lige så stærke, som var det en stationær PC!

Har du brug for råd og vejledning fra vores eksperter?

Hvis du har brug for ekstra vejledning eller information, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ved en helt masse om Lenovo Yoga serien, da vi helt generelt er eksperter indenfor computere – både stationære og bærbare. Vores eksperter sidder derfor altid klar med et godt råd, vejledning til Lenovos bærbare eller hvad end du ellers har behov for. Du skal være meget velkommen til at skrive en mail, en chatbesked i chatten eller til at ringe til os, så skal vi nok få svaret indenfor vores åbningstider.