Kunne du tænke dig en budgetvenlig gamer bærbar der kan håndtere grafisk krævende spiltitler så bør du tage et kig på vores udvalg af Lenovo Y serie gamer bærbare. Det kendte mærke har længe stået bag adskillige populære gamer bærbarserier og Y serien er i den sammenhæng ingen undtagelse. Med Lenovos Y serie får du hardware og design i topklasse og vi fører flere forskellige modeller i denne serie. Uanset om du vil kunne spille de nyeste spil eller være godt udrustet til film- og fotoredigering så kan du sikkert finde det skal bruge, lige her på siden. Tag et kig på hele udvalget nedenfor.

Resultater: 0Ingen produkter fundet

Komplet multimedie- og gamer bærbar med Lenovo Y serien

For mange er det ikke nok med gaming i hjemmet. Mange gamere ønsker også at kunne tage hjem til en kammerat og spille, samt at kunne blive underholdt under eksempelvis transporttid. Derfor er Lenovo Y serien helt sikkert en oplagt kandidat. Med et stilsikkert og hårdført design og højtydende hardware får du den fuldendte gamer løsning med Lenovos populære serie.

Lenovo Y serien er en komplet multimedie bærbar, der udover højopløste displays, kan prale af lækker surround sound og en subwoofer af høj kvalitet for maksimal spil- og filmindlevelse. Vi kan som nævnt tilbyde flere forskellige modeller i Ideapad Y serien og prisen varierer selvsagt alt efter specifikationer. Du kan blandt få Intel Core processor, højopløst HD skærm, NVIDIA GeForce grafikkort med høj ydeevne, DDR4 RAM og den nyeste version af Windows.

Derudover behøver du ikke at bekymre dig om overophedning, da Lenovo Y serien er udstyret med et internt, termisk nedkølingssystem der hjælper den af med varmen. Derudover byder serien også på baggrundsbelyst tastatur på udvalgte modeller og batteri med op til 5 timers levetid. Med vores filtrering på siden kan du med lethed selv vælge din foretrukne model og dine ønskede specifikationer. Lenovo Y serien er bærbare computere i verdensklasse. Med alle disse funktioner i mente bliver det klart, at Lenovos Y serie er mere end blot en notebook - den er en sand multimedie og gaming central.