På denne side kan du se nærmere på vores udvalg af Ideapad Miix modeller fra Lenovo. Kunne du tænke dig en smart tablet / bærbar hybrid så er dette et oplagt sted at starte.  Lenovo har med deres Ideapad Miix serie skabt en imponerende række af alsidige, avancerede tablets med tastaturdocking funktion og vi fører selvfølgelig et bredt udvalg af disse. Med Lenovo Ideapad Miix har du at gøre med en ideel rejsepartner, der er nem at have med på farten, både til studieopgaver, arbejde og underholdning. Tag derfor et kig på udvalget nedenfor og find den der passer til dine præferencer.

Resultater: 0Ingen produkter fundet

Lenovo Ideapad Miix til dig der er på farten

Lenovo Ideapad Miix er en super lækker to-i-én notebook, med en revolutionerende hængselmekanisme, der giver dig en stilsikker og praktisk tablet og bærbar, i én og samme pakke. Med en lav vægt og integreret batteri der giver dig en sublim batterilevetid, gør Ideapad Miix det muligt at få ordnet alle dine hverdagsopgaver, uanset hvor du befinder dig. Kombineret med et ergonomisk, aftageligt tastatur og hardware med høj ydeevne, får du med Lenovo Ideapad Miix en notebook, der kan lidt af hvert og mere til.

Foruden kraftfuld hardware så er serien også elegant og simpel i dens udtryk og er derfor enhver virksomhedsprofil værdig. Lenovo Ideapad Miix serien kommer i en række flotte modeller og prisklasser og du vil derfor være i stand til at anskaffe dig en næsten uanset budget. Hardware specifikationerne varierer naturligvis fra model til model. Du kan blandt andet få modeller med Intel Core processorer, fuld HD Plus skærme, 4-cellet batterier med op til 9 timers levetid, Windows 10 Home eller Pro styresystem, med mere. Foruden tastatur kan inputenheder såsom digitizers og digital penne også benyttes med Ideapad Miix serien.

Som nævnt kan du finde mange forskellige modeller fra Lenovos populære serie her hos Føniks Computer. Benyt derfor gerne vores filtrering til højre på siden, hvor du kan vælge dine foretrukne specifikationer. Herunder både model, processor, harddisk type og RAM. Har du reservationer i forhold til valg af produkt, eller spørgsmål angående udvalget generelt, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.