Her hos Føniks Computer fører vi en bred vifte af kvalitets computer højtalere med rigtig lækker lyd. Med mærker som bl.a. Sony, Logitech og Edifier leverer Føniks Computer fantastisk lyd til skarpe priser. Vi mener, at god lyd er centralt uanset, om du lytter til musik, gamer eller ser film, og derfor har vi de bedste computer højtalere på markedet. Hvad end du er interesseret i trådløse funktioner, centerkanal-højtalere, højtalerdock, eller noget helt andet, finder du her på siden et stort sortiment til aldeles konkurrencedygtige priser. Find den højtaler, der passer til dine behov, her på siden, og nyd lydkvalitet i absolut verdensklasse.

Resultater: 130
Resultater: 130Henter filter data indhold...
Visning:

Stort udvalg af computer højttalere fra kendte producenter

Dine spil- og filmoplevelser bliver kun bedre af ordentlig lyd, hvor alle detaljer kommer med i knivskarp kvalitet. På samme måde fortjener god musik i høj grad at blive afspillet på de allerbedste højtalere. De indbyggede højtalere i ens PC kan hurtigt blive for små, hvis man er en kræsen lyd- entusiast. Det kan derfor være en rigtig god investering at købe et par computer højtalere, der kan dække ens behov for god lyd.

Dette er vi her hos Føniks Computer meget bevidste om, og vi har derfor gjort os meget umage med at samle et stort udvalg af uovertrufne computer højtalere i alle prisklasser. Ved at alliere os med de dygtigste fabrikanter i verden, er vi i stand til at tilbyde dig computer højtalere med lyd i verdensklasse. Derfor finder du hos os computer højtalere fra producenter som Acer, Apple, Creative, Edifier, og mange flere.

Inden du lægger dine nye computer højtalere i indkøbskurven, er det en god idé at bruge lidt tid på at overveje, hvad du vil bruge dem til, hvilken konfiguration de skal have, hvordan de skal forbindes med din computer osv. Hos Føniks Computer mener vi, at det er helt centralt med god lyd, uanset om du lytter til musik, gamer eller ser film. Vi har derfor lagt os i selen for at kunne byde på computer højtalere, der er specielt byggede til at få mest ud af de forskellige medier.

Vi sælger PC-højtalere til gaming, musik og udendørs hygge

Er du på udkig efter gaming-højtalere med en imponerende subwoofer, der fuldender gaming-oplevelsen med en dyb og krystalklar lyd? Det er efterhånden sjældent, at man ser gaming-stationer, der ikke er udstyret med et par lirede computer højtalere. Din gamingoplevelse bliver bare sjovere, når du kan høre dine fjender omkring dig, og alle lydeffekter virkelig kan høres i spillet. Hvis du er på jagt efter et par computer højtalere til gaming, skulle du tage et kig på vores modeller fra Logitech, Trust eller Edifier. Udover at give den fedeste lyd, er disse mærker kendetegnet ved flotte design og rene linjer. Du har ved nogle modeller ovenikøbet mulighed for at vælge den helt rigtige farve til at fuldende dit gaming-set-up.

Skal du en tur til stranden eller i parken? Hos os finder du smarte, transportable computer højtalere i forskellige størrelser, så du nemt og hurtigt kan have dem med dig overalt. Oven i et fint og stilrent design kommer disse computer højtalere ofte med trådløs forbindelse eller dock-funktioner. På den måde bliver det ikke nemmere at få god lyd på farten.

Find dine nye PC-højtalere eller lydbarer til hjemmebiografen hos os

Elsker du også surroundsound, når du ser film på computeren? Med et godt sæt PC-højtalere, der understøtter surroundsound, er du så tæt på den store biografoplevelse, som du næsten kan komme. Skal der ekstra dybde på lyden, kan du kombinere med en subwoofer. Den bringer alle nuancer frem i bassen og sørger for, at du får fuld fornøjelse af eksplosioner og biljagter i dine film.

Leder du efter et smart alternativ til de større surroundsound-systemer, kan en lydbar være en god løsning. En lydbar kommer i et elegant, slankt design, der ikke fylder meget. Du kan placere den under dit fjernsyn eller på væggen. En lydbar er diskret og elegant og fylder ikke meget i landskabet. Til gengæld kan den give en virkelig flot og livagtig lyd til dine film. Tjek vores udvalg af lydbarer, for eksempel fra Sony eller Dell, og se, hvad de kan byde på.

Tilslutning af dine højtalere til computeren

Det er langt hen ad vejen smag og behag, der afgør, på hvilken måde du tilslutter dine højttalere til computeren. Vores modeller kan tilsluttes med et klassisk jackstik bag på den stationære eller bærbare computer. Andre modeller kan også tilsluttes til computerens USB-porte, hvis du foretrækker dette.

En smart og praktisk løsning kan være et sæt trådløse højtalere, som forbindes til computeren via Bluetooth. Med et sæt trådløse computer højtalere slipper du for kabler på skrivebordet, og de er nemme at flytte rundt med. Vælger du et sæt transportable computer højtalere er du sikret god lyd på farten uden at skulle bøvle med stik og kabler.

Konfiguration af computer højtalere

PC-højtalernes konfigurationer hænger sammen med det antal af dele, de indeholder. Begrebet dækker også over, hvor meget surroundsound, de kan frembringe. Når du vælger en bestemt konfiguration i dine højtalere, vælger du groft sagt, hvor meget eller lidt surroundsound, du vil have ud af dem.

I vores udvalg kan du finde computer højtalere med 2.0, 2.1 eller 5.1 kanaler, og der er forskel på de forskellige typer. Højtalere til computere med 2.0 kanaler omfatter almindelig stereo, det vil sige to højtalere uden subwoofer. 2.1 omfatter to højtalere og en subwoofer. 5.1 højtalere består af fem computer højtalere med en subwoofer. Et 5.1-højtalersystem kan sættes op lige efter dit hoved, men den bedste surroundsound opnås typisk ved, at man placerer tre højtalere forrest og to ude i siden eller bagest i dit set up. Subwooferen står bedst ved siden af din skærm, eller der hvor du sidder, afhængig af, hvordan du bedst kan lide lyden.

Vi tilføjer jævnligt nye modeller i takt med, at de kommer på markedet, for at sikre at vores kunder altid har de nyeste computer højtalere at vælge mellem, når de besøger os. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du har spørgsmål i forhold til udvalget. Du finder vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden.

Her hos Føniks Computer fører vi en bred vifte af kvalitets computer højtalere med rigtig lækker lyd. Med mærker som bl.a. Sony, Logitech og Edifier leverer Føniks Computer fantastisk lyd til skarpe priser. Vi mener, at god lyd er centralt uanset, om du lytter til musik, gamer eller ser film, og derfor har vi de bedste computer højtalere på markedet. Hvad end du er interesseret i trådløse funktioner, centerkanal-højtalere, højtalerdock, eller noget helt andet, finder du her på siden et stort sortiment til aldeles konkurrencedygtige priser. Find den højtaler, der passer til dine behov, her på siden, og nyd lydkvalitet i absolut verdensklasse.