Eizo gaming skærme banner
 

Har du brug for en monitor til både gaming og arbejde? I så fald leder du efter en EIZO gaming skærm. EIZO gaming skærme er specielt udviklede til dig, der skal bruge en monitor til både arbejde og gaming. De er ergonomiske for kroppen, og især skånende for øjnene, så du kan bruge dem i timevis, uden at det giver årsag til gener. En EIZO gaming skærm er desuden udstyret med en masse avanceret teknologi, der alt sammen gør din oplevelse ved computeren endnu bedre, og de er samtidig produceret yderst miljøvenligt, samtidig med at de også er helt vildt energibesparende. Så skal du have en bæredygtig skærm i fantastisk kvalitet? Så køb dig en EIZO gaming skærm.

Resultater: 38
Resultater: 38


loader

EIZO gaming skærme – stort udvalg hos Føniks Computer

Nogen gange kan det godt være svært at jonglere med sin hverdag. Du har travlt med arbejde eller med studier, men samtidig vil du gerne have lov at nyde din fritid som gamer. Der kan være mange problemer indblandet her, det mest oplagte af dem værende tid, men et meget normalt problem er også din skærm. For en skærm til gaming og en skærm til arbejde er ikke nødvendigvis udviklet ens, og så kan ens øjne hurtigt komme i klemme.

Her kommer en EIZO gaming skærm på banen. Der er meget man kan sige om EIZO gaming skærme – ord som kvalitet, alsidighed, bæredygtighed og så videre derudaf kommer let til fronten af ens hoved, og med god grund. Alsidigheden er alligevel noget af det mest imponerende. For en EIZO gaming skærm er ikke bare en skærm til gaming, det er lige så meget en arbejdsmonitor. Firmaet har udviklet deres skærme til at passe dig, der både skal bruge den til arbejde og til gaming. Det handler om, at de har fundet frem til alt det bedste fra begge verdener, og så har de samlet det i ét stærkt produkt: en EIZO gaming skærm.

EIZO FlexScan – et i sandhed alsidigt valg

FLexScan er en i sandhed alsidig type af EIZO gaming skærm. Med en FlexScan får du et krystalklart skærmbillede, der får hvad som helst til at komme til live for øjnene af dig. Om det så er dit favoritcomputerspil, en video du er ved at redigere eller en simpel email – disse EIZO gaming skærme gør det nemt for dig at nyde alle de mindste detaljer i perfekt opløsning. Samtidig har de en hurtig responstid på omkring 5 millisekunder grå-til-grå, og ofte fungerer de også som dockingstationer. Selvfølgelig bliver du nødt til at tjekke hver EIZO gaming skærm individuelt, fordi specs er forskellige imellem hvert produkt, men som en generel regel er FlexScan utroligt fleksibelt.

Funktionalitet på et helt andet niveau

En EIZO gaming skærm er en bred vifte af funktionalitet og avanceret teknologi. Det bliver de nødt til at være, for hvordan skal de ellers være tilpasset både arbejde og gaming, således at du kan bruge enormt mange timer på dem, uden at din øjne tager skade af det? Svaret er, at en EIZO gaming skærm bare bliver nødt til at have meget godt at byde på, og det har de.

Producenten har selvfølgelig sørget for at udgive skærme i mange forskellige størrelser – om du vil have en lille sag på 21 tommer eller en stor skærm på mere end 30 tommer, så står EIZO klar med en bred vifte af monitors. Skærmene fungerer desuden perfekt sammen med en lang række professionelle programmer, og samtidige er de hurtige og effektive nok til, at du uden problemer kan game på dem. De har også arbejdet og forsket i deres produkter i virkelig mange år, og der er derfor ikke noget at sige til, at de har opnået stor ekspertise indenfor deres skærme. For de skal bare kunne meget forskelligt.

Ergonomi

Fordi EIZO gaming skærme er lavet til, at du sidder ved dem hele dagen, så har firmaet slidt og slæbt for at ergonomien er i top. For hvis det ikke er behageligt at sidde foran skærmen i timevis, så fungerer den hverken til arbejde eller gaming – for begge disse opgaver kræver trods alt, at du bruger en vis mængde tid.

For eksempel har EIZO gaming skærme Auto EcoView. Denne funktion lader monitoren automatisk justere lysstyrken alt efter belysningen omkring dig, hvilket hjælper med at skåne dine øjne, samtidig med at det også sparer energi. Med Automatic Colour Mode kan du vælge, hvilket farveskema forskellige programmer skal have. Når du så åbner programmet, din browser eller andet, så skifter skærmen helt automatisk over til det farveskema, du har valgt. Der er også Flicker-free teknologi i EIZO gaming skærme, hvilket også hjælper dine øjne med ikke så hurtigt at blive trætte.

Det er ikke altid nemt at finde en god position foran din monitor. Du kan gøre meget med bord og stol, men ofte er det bare ikke nok. Derfor har EIZO udviklet fleksible skærme, der kan vippes og tiltes præcis som du ønsker det. Det giver dig en unik mulighed for at sidde i lige den position, der passer dig bedst. Med Anti-glare i EIZO gaming skærme bliver irriterende refleksioner i monitoren også reduceret så meget som muligt, hvilket hjælper dine øjne og gør at du slipper for en masse irritation.

Billedkvalitet

For at en EIZO gaming skærm kan fungere både til arbejde og gaming, så bliver billedkvaliteten nødt til at være knivskarp. Det har de sørget for med bravur. Det sker ved, at de vælger de bedste materialer at lave monitors af, samt at de har sofistikeret elektronik i skærmene, som de selv har lavet og testet. En EIZO gaming skærm har også sin egen billedprocessor, så de kan få det bedste ud af deres paneler – for panelerne er vigtige for, hvorvidt monitoren faktisk er god. Deres skærme har også ekstremt god farvekontrol, for som de selv siger, hvis farverne ikke er gode, så er skærmbilledet heller ikke godt.

Bæredygtighed

Der findes ingen elektronik, der er fuldstændigt bæredygtig – det er desværre bare en del af industrien, og af mængden af elektronik der verden over skal bruges. Det betyder dog ikke, at skærme og andet hardware ikke kan produceres så bæredygtigt som muligt, og dette gør sig især gældende for EIZO gaming skærme. De produceres så bæredygtigt som overhovedet muligt, og holder sig til internationale miljømæssige reguleringer. De sofistikerede EIZO gaming skærme er også ekstremt energibesparende med al deres smarte teknologi i henhold til lys. Dette sparer ikke bare på din elregning, det er også godt for miljøet. EIZO gaming skærme er også lavet til at holde længe, og det er altid et grønt valg, når du skal vente flere år med at gå ud og købe nyt. Hvis du er helt vild med grøn teknologi, så kan du tjekke vores refurbished sektion ud – her har vi mange gode og grønne tilbud!

Spørgsmål?

Skal du have dig en EIZO gaming skærm, eller har du spørgsmål til dem? Hvis du er i tvivl om noget som helst, så kan du med fordel tage fat i vores kyndige kundeservice. På telefon, på mail eller på chat – vi sidder altid klar til at guide dig, om det så handler om en EIZO gaming skærm eller noget helt andet. Hos Føniks Computer er det os en glæde at hjælpe og svare på dine spørgsmål.