Philips Hue Tilbehør

philips-hue-smart-home

Her finder du alt smart tilbehør til det intelligente Philips Hue belysningssystem. Hvis du er på udkig efter måder, hvorpå du kan gøre det endnu mere let og simpelt at styre dit lys, kan du med fordel tilføje Hue tilbehør. F.eks. fungerer en Hue trådløs belysningsdæmper som en trådløs fjernbetjening, som du kan placere, lige hvor du vil, og som lader dig tænde, slukke og dæmpe lyset samt skifte mellem dine foretrukne lysscener. Med et Wall switch module kan du styre din Hue belysning med din eksisterende vægkontakt, og Philips Hue smart stik lader dig tilføje ethvert elektrisk apparat til dit Hue system.

Resultater: 11
Resultater: 11


loader

Philips Hue tilbehør – få fuldt udbytte af din intelligente belysning

Det intelligente Philips Hue belysningssystem giver et væld af muligheder for at styre dit lys, så det passer til dit humør og stemningen i dit hjem. Her hos Føniks Computer fører vi et udvalg af Philips Hue udstyr, som gør brugen af dine intelligente lyskilder nemmere og mere praktisk.

Hvis du ikke har udstyret hele dit hjem med Philips Hue lyskilder, kan du stadig få glæde af systemets smarte løsninger med det rette Philips Hue tilbehør. Med et Philips Hue smart stik kan du for eksempel tilslutte en almindelig lampe og styre den på samme måde som en Philips Hue lampe. Du kan forbinde Philips Hue smart stikket til Bluetooth eller tilslutte den til en Hue Bridge, der åbner for et væld af smarte funktioner. Brug Hue appen til at styre lampen eller synkroniser med en smart home assistent som Google Assistenten eller Amazon Alexa, som gør det muligt at styre din belysning med talekommandoer. Nemmere bliver det ikke.

Et meget centralt stykke Philips Hue tilbehør er Hue Bridge. Dette er den controller, du bruger til at tilslutte og styre dine lyskilder. Med Philips Hue Bridge kan du tilslutte op til 50 lys og de forskellige andre former for Philips Hue tilbehør, du måske har installeret. Hue Bridge er nem at bruge. Tilslut den blot og kobl den op med Hue-appen for at definere rutiner, skabe brugerdefinerede lysscener, sætte timere og andet.

Tilbehør fra Philips Hue gør livet lidt nemmere

Med de forskellige typer Philips Hue tilbehør kan du sætte dit belysningssystem op lige efter dit hoved og udnytte de smarte muligheder, som systemet tilbyder. En Philips Hue bevægelsessensor er et smart stykke tilbehør fra Philips Hue. Med en Philips Hue bevægelsessensor tændes lyset automatisk, når sensoren registrerer en bevægelse. I vores udvalg af Philips Hue tilbehør finder du både Philips Hue bevægelsessensorer til indendørs og udendørs brug. Inden for hjemmets fire vægge kan bevægelsessensoren for eksempel sættes op i badeværelset eller entréen. Herved tænder lyset, når du går ind i rummet, og det slukker igen automatisk, når du forlader rummet igen. Udover at du slipper for at tænde og slukke lyset, er en automatisk bevægelsessensor altså et stykke Philips Hue tilbehør, der kan hjælpe dig med at spare på elregningen.

Med en udendørs bevægelsessensor tændes lyset, når du passerer sensoren. Det giver tryghed at have godt lys, når du går gennem carporten eller hen til hoveddøren. En anden fordel ved en Philips Hue bevægelsessensor udenfor er at lyset kan afskrække ubudne gæster og skabe mere tryghed i hjemmet.

Med en Philips Hue trådløs belysningsdæmper slipper du for at rejse dig op for at tænde eller slukke lyset midt i din yndlingsserie. Med dette lille smarte stykke Philips Hue tilbehør kan du skrue op og ned for lysstyrken, skifte belysningsscene eller opnå den optimale belysning i forhold til dagslys osv. Philips Hue trådløs belysningsdæmper er udstyret med magneter, så den kan monteres på væggen eller andre magnetiske overflader. Den kan også tages af og fungere som fjernbetjening i alle rum.

Tag et kig på vores udvalg af Philips Hue tilbehør og se, om der er noget, der passer ind i dit intelligente belysningssystem. 

Få rådgivning til dit Philips Hue setup

Der er mange måder, som mange kan lave et Hue setup på. Du kan nøjes med en pære eller to, men hvis du vil have mest muligt ud af det og lave et større setup, så kan det være svært at overskue mulighederne, hvis man ikke har haft Hue før. Derfor tilbyder vi grundig vejledning til alle vores kunder, så du får bestilt det rigtige hjem første gang. Du kan kontakte os på telefon 70 60 60 64, e-mail [email protected] og chat. E-mail er åben hele døgnet, og de andre to i åbningstiderne.

Hvis du ønsker at se produkterne i virkeligheden, så kan du også komme forbi en af vores butikker. Her har vi ofte et stort udvalg på lager, og vi viser dig gerne, hvordan det virker. Det kan være rart at se, hvordan det hele passer sammen, men ellers så er Hue-serien også designet, så det hele passer sammen - både praktisk og visuelt,

Levering og returnering

Det er to af de ting, som kan være lidt træls, når man køber ting online, Derfor har vi gjort det så nemt som muligt for dig. Det starter med, at vi altid tilbyder dig fri fragt på alle ordrer, så længe du vælger levering med GLS til PakkeShop eller afhentning i butik. Det gælder på ordrer i alle størrelser, så du kan roligt bestille stort og småt.

Vi tilbyder desuden nem returnering, og vi har en udvidet returret på hele tre uger, så du har god tid til at beslutte dig. Varen skal blot være uåbnet, og så kan du nemt og sikkert returnere eller bytte den. Til jul er der endnu længere mulighed for at bytte gaver. Du kan læse mere om vores bytteregler her på hjemmesiden eller kontakte os for endnu flere detaljer. Vi skal nok sørge for en god løsning.

FAQ

Kan jeg spare strøm med Philips Hue?

Ja, Hue er LED-pærer, som bruger meget, meget mindre strøm end klassiske elpærer, så du sparer på strømmen.

Hvad koster levering?

Vi tilbyder fri fragt med GLS til PakkeShop. Så du kan få dine varer leveret helt gratis! Du kan også afhente dine varer i en af vores butikker i Aarhus eller København.

Hvilket tilbehør skal jeg vælge?

Det kommer an på, hvad du gerne vil have af lys. Hvis du er i tvivl, så sig endelig til. Vi hjælper dig gerne med valget. Kontakt os blot på telefon, e-mail eller chat.

Har I fysiske butikker?

Ja, hele to af slagsen! Du finder den ene i Tilst, ved Aarhus, og den anden ligger på Frederiksberg, i København. Du kan købe vores varer online lige her eller i en af de to butikker.

Er appen nem?

Ja, Philips Hue appen er super nem at styre, og med den kan du styre alle dine Hue-pærer og -lamper i huset - inde og ude, så det bliver næsten ikke nemmere. Du kan også programmere dine lamper her.