Leder du efter en skærm til dig selv eller en julegave, som er kompatibel med Nvidia G-SYNC? Er du en af dem, som elsker, når grafikken er i orden? Hvis du gamer eller laver ting som grafisk design, så er det vigtigt, at din grafik er i orden. Det er ikke en selvfølge, at din skærm og dit grafikkort kan arbejde sammen. Derfor kan man bruge NVIDIA G-SYNC, som sørger for, at det hele fungerer optimalt. Her ved Føniks Computer sælger vi et stort udvalg af skærme med indbygget NVIDIA G-SYNC kompatibilitet, så du undgår fejl i grafikken, som stopper din gaming.

 

Resultater: 13
Resultater: 13


loader

Køb en skærm med NVIDIA G-SYNC, og oplev forskellen

Hvis du eller en anden skal forkæles rigtigt her til jul, så tag et kig på en skærm med NVIDIA G-SYNC. Der er masser af fedt udstyr, som man kan investere i og få glæde af, når man er gamer. Hvis man alligevel skal ud og investere i en gamerskærm, så vil man få stor glæde af at vælge en af disse NVIDIA G-SYNC skærme, som vil give dig den bedste gamingoplevelse.

Det er især visuelt, at NVIDIA G-SYNC kan forbedre din oplevelse, og her kan du læse mere om, hvorfor det er et godt, grafisk valg at vælge en af disse skærme.

Når julegaven skal skabe glæde i mange år

Har du en gamer i familien? De hardcore gamere vil kunne fortælle det selv, men til alle andre, så forklarer vi lige her, hvad NVIDIA G-SYNC bringer til en monitor.

Det er vigtigt, at alle dele kan arbejde sammen, når man skal game eller lave andre grafisk krævende ting på din computer og skærm. Det er ikke nok, at din computer er god og din skærm er god. De skal være gode sammen. Når din skærm har NVIDIA G-SYNC, så sørger den for, at din skærm snakker ordentligt sammen med dit grafikkort, så du får den ultimativt bedste oplevelse med din grafik. Mangler du også et godt grafikkort, så kan du se NVIDIA grafikkort, som også er med i kampagnen, lige her.

Du slipper for, at der sker ting som screen tearing og stuttering, som er forstyrrelser i dit skærmbillede. Det er både grimt og irriterende med striber og andre skæve ting, men det kan også have konsekvenser for dit spil.

Invester i en NVIDIA G-SYNC skærm denne juleperiode, og slip for visuelle lags, når du gamer. I nogle spil kan skærmforstyrrelser koste dig sejren, og det er jo træls.

I tvivl om hvilken skærm, der skal under juletræet?

Så lad os hjælpe dig! Her ved Føniks Computer er vi eksperter i gamingudstyr, og vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige skærm med NVIDIA G-SYNC, hvis den skal under årets juletræ. Du kan få rådgivning på e-mail kontakt@fcomputer.dk, og i vores åbningstid kan du også chatte med os, ringe på 70 60 60 64 eller møde op i en af vores butikker i Tilst eller på Frederiksberg.