Skal du bruge en fantastisk julegave til dig selv, eller til gameren i familien? Så er et nyt grafikkort helt sikkert det, som julemanden burde komme i sækken i år. Her er RTX 30-serien fra NVIDIA det helt oplagte valg. Det er nogen af de bedste grafikkort, du finder på markedet, men samtidig kan du få dem til yderst overkommelige priser. Med et grafikkort fra RTX 30-serien får du toptunede gamingoplevelser. Om grafikkortet skal bruges til episke singleplayerspil eller hæsblæsende online action, så kan du være sikker på, at hvis du vælger et grafikkort fra NVIDIA's RTX 30-serie, så bliver julen noget helt specielt i år.

Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Få en god jul og et godt nytår med NVIDIA GeForce RTX 30-serien

Er du en af dem, der aldrig er gladere, end når du sidder og gamer? Eller kender du måske nogen, der passer på den forhenværende beskrivelse? Under alle omstændigheder, så er det et hundrede procent sikkert, at enhver gamers liv bliver betydeligt beriget, når der træder et nyt og bedre grafikkort ind i det. Derfor vil vi gerne hjælpe med at forære kort fra RTX 30-serien her til jul – det er både prismæssigt og styrkemæssigt det fornuftige valg.

Gaming på et nyt niveau

Med RTX 30-serien i computeren åbner de virtuelle verdener sig for dig på ny. NVIDIA Ampere-arkitekturen sørger for at RTX 30-serien hurtigt og effektivt smider krystalklare billeder på skærmen for dig. GPU’en er dermed ikke bare stærk, den har også en vis fart på, så der aldrig er knas i den, når du spiller online spil. Det sker igennem AI-drevet DLSS (Deep Learning Super Sampling), der via Tensor-kerner på GPU’en hjælper med at øge din FPS til samme niveau, som et barns humør på juleaftensdag. Samtidig er raytracingen i RTX 30-serien på et rigtig stærkt niveau, hvilket hjælper med at producere vildt realistisk belysning i dine spil. Er du klar til gaming med julelys i øjnene? Gør noget ved det med RTX 30-serien denne jul.

Streaming og grafiske opgaver klar ved dine fingerspidser

Desuden er disse grafikkort helt fantastiske, hvis du godt kan lide at streame eller udfolde dig kreativt. Der er ingen, der kan lide hak på streamen, og derfor vil du selvfølgelig gerne give dine seere en gave, de kan blive glade for sammen med dig. Her er et godt grafikkort fra RTX 30-serien, hvor NVIDIA Encoder er en del af GPU’en og hjælper med billedkvaliteten på streamen, det helt rigtige valg. Hvis du er mere til at udfolde dig grafisk med videoredigering i høj opløsning eller ved at skabe 3d-scener, så er et godt grafikkort også nødvendigt, og RTX 30-serien vil på alle måder give dig glæde hele næste år, samt mange år fremefter.

Mangler du andet til julehandelen?

Et nyt grafikkort er en stærk opgradering til hver en gaming PC, men et grafikkort alene er ikke meget værd. Det skal sidde i en computer, der kan håndtere det, og du skal have en skærm, der er god nok. For hvis du sidder med et af de lækre kort fra RTX 30-serien, så er det også optimalt, hvis du har en skærm på mindst 144Hz. Samtidig giver det også god mening, at købe en skærm der har G-SYNC, hvis du har et NVIDIA GeForce RTX 30-serie kort. Så kan din skærm og dit grafikkort optimalt synkronisere, så du undgår hvert et problem, der ellers kunne forekomme på skærmbilledet. Alle fortjener et magisk skærmbillede, så sæt dig selv og dem du holder af op til at få det på den mest magiske tid på året.