Står du og mangler en ny gamer computer, og håber virkelig at få en ny i julegave? Jovist en rimelig dyr julegave, men man kan jo altid håbe. Her på siden finder du Føniks udvalg af de populære stationære og bærbare med dedikeret grafikkort fra NVIDIA. NVIDIA 30-serien er, indtil i sidste måned, de allerbedste grafikkort fra NVIDIA du kan få. Du får et vanvittigt kraftigt grafikkort, men til meget fornuftige priser. Så er dit allerhøjeste ønske en ny gamer computer, så er produkterne på denne side helt oplagt.

I denne kampagne sætter vi fokus på NVIDIA 30-serien, så på denne side kan du finde alle de stationære og bærbare med et dedikeret NVIDIA grafikkort. 

Resultater: 18
Resultater: 18


loader

Køb en PC med NVIDIA grafikkort hos Føniks

Så er julen her endelig, og den er vi mange der har ventet på. Julemad, juleslik, æbleskiver og hygge - hvem kan ikke lide det? Og nu kan vi gøre din jul endnu bedre med vores julekampagne fra NVIDIA. Du finder her de fedeste computere og bærbare med dedikerede grafikkort fra NVIDIA, så du kan være helt sikker på, at du kan spille alle de nyeste spil.

Er du klar på en vaskeægte gamerjul? Så skal du slå til nu.

I julen 2022 sætter vi her hos Føniks fokus på NVIDIA 30 serien, så hvis du ikke vil være social med din familie, så skal du da have en PC med grafikkort fra NVIDIA. Du finder nogle af de bedste gamer computere på markedet, og med et dedikeret grafikkort fra NVIDIA, kan du spille de vildeste spil.

3 årsager til, hvorfor du skal vælge en PC eller en bærbar med NVIDIA grafikkort

Der er garanteret mange flere årsager, men de 3 vigtigste skal fremhæves, så du er helt sikker på, hvorfor du ikke kan gå på kompromis med valg af gamer computer. 

1# Uden et godt grafikkort, er der mange spil du ikke kan spille

Hvis du prøver at køre nogle af de helt tunge spil, kan du simpelthen ikke få det til at fungere, hvis du kun har et almindeligt basic grafikkort. Dette er nok den væsentligste årsag til, hvorfor du skal sætte en PC eller bærbar med grafikkort fra NVIDIA på din ønskeliste til jul. 

2# Du skal ikke selv tage stilling til, hvilket grafikkort der (måske/måske ikke) passer i din PC

Som gamer ved du jo nok alt om, hvilket grafikkort der passer til hvad - men er du ikke ekspert, og nærmest ligefrem nybegynder, så er det klart en fordel for dig at købe en samlet pakke. På den måde er du sikker på, at du får den computer, du skal bruge. 

3# Du får grafikkortet med det samme, og risikerer ikke udsolgte produkter

Har du lige glædet dig til en juleferie med mange timers gaming, men kan ikke få fat i et NVIDIA grafikkort, så bliver det nok en kedelig omgang. Når du køber en PC, der i forvejen er udstyret med et af de bedste NVIDIA grafikkort, så kan du gå i gang med det samme. 

Få den bedste gamer bærbar med NVIDIA grafikkort

Mange gamere foretrækker en stationær gaming PC, men du kan faktisk også få en mega fed gamer bærbar, som kan trække de samme spil som en stationær. Har du derfor brug for en computer, som du kan tage med frem og tilbage, og bruge til andet end gaming, så er en gamer bærbar med et NVIDIA grafikkort vejen frem. Her hos Føniks kan du finde de populære computere med grafikkort, så du nemt kan komme i gang med dit nørderi. 

Ønsker du dig en gamer computer i julegave? Sæt Føniks på din ønskesky

Som du kan se på siden her, så finder du et stort udvalg af de bedste gamer computere på markedet. Du får her muligheden for at se udvalget af stationære computere specielt til gaming. Har du en ekstra sød familie, kan du sætte den stationære PC på din ønskesky, og håbe på en ekstra stor pakke under juletræet. 

Mangler du en gamer skærm eller bare et enkelt grafikkort, kan du se vores udvalg af hele NVIDIA 30-serien kampagne lige her.