Føniks Computer Top 10 - Det bedste tech fra 2017

Sidst opdateret: 15-04-2024 10:25:28
Oprettet: 19-01-2018

Føniks Computer Top 10 - Det bedste tech fra 2017

Nu hvor nytåret så småt er ved at blive lagt bag os, og vi er trådt godt ind i år 2018, er det på tide at tage et kig tilbage og kigge på alle de gode ting der kom ud af 2017. 2017 var generelt set et fantastisk år for teknologisk udvikling på PC-produkter, vi har set store og mærkbare opgraderinger på alt fra Smartphones til processorer. Så uden flere dikkedarer vil vi nu præsenterer jer alle sammen for Føniks Computers top 10 bedste tech fra 2017!

Nr. 10 

Logitech MX Anywhere 2S

Det er sjældent vi ser store udviklinger i teknologien bag mus, men med deres nye udgave af MX Anywhere, har Logitech formået at give os et produkt der virkelig sætter skub i produktiviteten. Ligesom dens forgænger, bruger Logitech MX Anywhere 2S en laser sensor der giver dig mulighed for at benytte musen på stort set alle typer overflader og igen, som sin forgænger, kan musen tilkobles op til 3 forskellige enheder via Bluetooth. Det der giver Logitech Anywhere 2S 10. pladsen på vores liste, er dens nye særlige evne til flydende at overføre filer imellem de forskellige enheder du har tilsluttet ved blot at klikke, trække og slippe. Musen er simpelthen perfekt til mennesker på farten der bruger forskellige computere til at arbejde ved- den er let, har en batterilevetid på omkring 2 måneder, kører på alle overflader, og du kan hive de arbejdsdokumenter du har rodet med i toget, direkte ind på din arbejdscomputer på kontoret uden at skulle gøre brug af USB-nøgler eller andre overføringsmetoder.
Skulle du være interesseret i at opgradere din produktivitet kan du finde Logitech MX Anywhere 2S lige her.

Nr. 9 

Brother HL-L8360CDW

Selvom printer teknologi ikke altid er det der finder mest hype blandt befolkningen, føler vi alligevel at dette stærke laser farveprinter fra Brother fortjener en plads på listen. Med HL-L8360CDW modellen har Brother formået at give os det dobbelte i processor kraft og en firdobling på hukommelse, sammenlignet med modellens forgænger. Printeren leverer i toppen på printhastighed, fotos og grafiske billeder bliver leveret flot med masser af detaljer, den er nemt at opsætte og kan forbindes til nettet via enten Gigabit Ethernet eller 802.11.n trådløs, og tilbyder printmuligheder via iCloud, Google Drive, Evernote, OneDrive og Dropbox. Det der virkelig giver Brother HL-L8460CDW fortjenesten til sin plads på listen er dens virvar af sikkerhedsløsninger og brugertilpasning. Med Brothers Secure Function Lock 3 kan du opsætte 200 brugerprofiler og tilpasse deres adgang til sort/hvid og farveprint samt netværksadgang og begrænsninger til antal af sider, fuldstændig efter behov.

Brother HL-L8360CDW er den perfekte printerløsning til kontorer, skulle du være interesseret kan du kigge nærmere på produktet her.

Nr. 8

TP-Link Archer C7

Det er ikke nødvendigvis en revolution i teknologi og funktioner der skaffer en plads på vores liste. Den trådløse router TP-Link Archer C7 AC1750 giver os ikke nogen funktioner vi ikke har set før, men det den giver os er til gengæld absurd meget router for pengene. Denne mid-range router understøtter op til 5-GHz frekvensbånd på 3 kanaler, med antenner der er blevet målt til 5dBi, hvilket er et stort spring fra 3dBi som du finder i de fleste andre mid-range routere. Routeren er utrolig nem at sætte op, via webbrowser og autokonfiguration, og er du en haj til internetopsætning som ønsker at gøre brug af manuel brugeropsætning får du overraskende høj fleksibilitet i dine muligheder. Som tiden går, og flere og flere danske hjem får muligheder for absurd hurtige internethastigheder og fibernet, er TP-Link Archer C7 en fantastisk router der giver dig professionel hastighed, nem opsætning, brugervenlighed samt gode muligheder for personlig tilpasning.
Er du interesseret i denne stærke router kan du finde den på vores hjemmeside lige her.

Nr. 7

iPhone X

De fleste husker nok Apples knap så heldige præsentation af deres nye iPhone X, hvor deres ansigtsgenkendelses funktion simpelthen slog fejl. Der er dog intet ved det ramaskrig der afspejler iPhone X sande kunden. Apple har revolutioneret deres iPhone design med iPhone X, hele fronten er en stor OLED skærm der giver flotte og klare billeder i alle typer lys. Frontkammeraet benytter sig af Apples ARKit teknologi, der via projektering af infrarøde prikker kortlægger din ansigtsstruktur, der udover at blive brugt som telefonens nem-oplåsning også kan forvandle dit ansigt og dertilhørende bevægelser til animerede figurer du kan sende til dine venner. Apples ARKit software lover masser af nye og spændene muligheder indenfor Augmented Reality, og det er kun et spørgsmål om tid før 3. parts firmaer kommer med på bølgen. Som sine forgængere iPhone 8 og 8Plus benytter iPhone X sig af en kraftig Apple A11 bionic processor, med 6 kerner hvoraf du får 2 højtydene kerner og 4 effektiviseringskerner- samt en spritny GPU. For mange vil det kræve en del tilvænningstid før de er komfortable med iPhone X, men for første gang i mange år er den nye iPhone model ikke bare en lidt forbedret udgave af den forrige, men rent faktisk en renoveret og nytænkende platform hvor der er plads til spænding og nye udfoldelser.

Du kan finde den nye iPhone X hos Føniks Computer lige her.

Nr. 6

Acer Predator Helios 300 17,3"

Når det kommer til Gamer bærbare er de typiske modeller både tunge i vægt og på pris. Hvis du leder efter en mid-range Gamer bærbar til en budgetvenlig pris falder du ofte ned i 15” skærmstørrelser uden særligt spændene hardware at tilbyde. Derfor blev vi meget begejstrede da Acer annoncerede deres Helios 300 modeller, som kombinerer det bedste fra de lette notebooks og de tunge Gamer bærbare. Særligt blev vi begejstret for denne 17” model, da der virkelig er mangel på Gamer bærbare med en stor skærm på mid-range markedet. Helios 300 17” modellen kommer ikke kun med en stor og flot skærm, men også en fantastisk kraftig i7 processor, 16GB RAM, en stor 512GB M.2 SSD og det stærke GTX1060 grafikkort, med indbygget software til overclocking, der foregår nemt og sikkert takket være de patenterede AeroBlade vingeblade der giver optimeret køling og luftstrøm. Og hvad vejer hele herligheden? Sølle 3kg- meget flot for en 17” Gamer bærbar.
Du finder vores Acer gaming laptops lige her.

Nr. 5

Samsung Galaxy S8

Samsung beviser igen, at Apple ikke står alene på markedet om innovative og revolutionerende smartphones. Samsung Galaxy S8 giver dig en kæmpe skærm i en lille formfaktor, på et bragende flot OLED display der viser alle billeder knivskarpt og flot. Modsat Apples iPhone X har Samsung fundet plads til et 3.5mm headphone jack og en USB-C port i deres begrænsede plads. Telefonen er vandtæt og fabrikeret i Gorilla Glas 5, der giver den et solidt skub i holdbarheden. I 2017 var Galaxy S8 også den første telefon med Bluetooth 5, der giver den potentiale til at transmittere til andre enheder på 36 meters afstand. Alt hvad Samsung Glaxy S8 gør, gør den perfekt og klart bedst i sin klasse.

Hvis du leder efter en ny Android smartphone kan vi varm anbefale Samsung Galaxy S8 som du kan finde lige her.

Nr. 4

Dell XPS 13 9365 2-in-1

Dell har med deres XPS 13 9365 2-in-1 smidt en bølge af forkælelse ind over alle os der ikke magter at skulle skaffe både en bærbar computer og en tablet, men sådan set godt kan se, og gerne vil gøre brug af det smarte ved begge dele. XPS 13 2-in-1 modellen giver os en super solid og lækker bærbar, og en absolut stærk tablet samlet i en enkelt maskine. Dells innovative flipdesign gør denne bærbare computer i stand til at bøje hele vejen bagover og simpelthen gå i tablet mode. Computeren er i forvejen papirstynd og vejer kun 1.22 kg så man kan hurtigt glemme at det faktisk er en bærbar pc mens du bruger den som tablet. Det lækre InfinityEdge display giver dig maksimal skærm, og minimal rammekant og touch teknologien fungerer flydende og ubesværet. Der har igennem årene været mange forsøg på at lave hybrider af tablets og bærbare computere, men det er først med Dell XPS 13 2-in-1 det virkelig rammer plet.

Hvis du er interesseret i at blive den lykkelige ejer af denne lækre maskine, kan du finde den lige her på vores hjemmeside.

Nr. 3

AMD Ryzen processorer

2017 har været et fantastisk år for computer processorer, og som en solstråle fra en regnfuld himmel er AMD endelig kommet på banen med et stærkt modspil til de ellers meget dominerende Intel processorer. AMD Ryzen processorer er AMD’s nyeste skud på stammen i processor teknologi, og for første gang i mange år har de leveret et utroligt konkurrence dygtigt produkt til almene PC-brugere. AMD Ryzen fås helt fra budgetmodellernes 4-kernede processorer op til de vanvittige Threadrippers 16 kerner. Uden at gå for meget i nørdede detaljer, satte AMD et mål om at nå en hastighedsøgning på 40% over deres tilsvarende modeller fra forrige generation, og de har simpelthen formået at nå over det mål. Flere og flere computer entusiaster, specielt Gamere, har over årene svoret sig til Intel men måske det nu er på tide at give AMD endnu en chance.

Hvis du er interesseret kan du finde hele vores udvalg af AMD Ryzen processorer lige her.

Nr. 2

ASUS ROG Strix Z370-F Gaming

2017 bød på en helt ny generation af computer processorer og med det medfølger naturligvis en ny generation af bundkort med chipsæt til at understøtte den nye hardware. Asus har længe stået blandt de bedste producenter af bundkort på markedet, og med deres Asus ROG Strix Z370-F Gaming bundkort beviser de endnu engang at du ikke behøver punge ud til det dyreste og tungeste bundkort for at kunne bygge en computer der understøtter det bedste hardware. Asus ROG Strix Z370-F Gaming benytter et, som navnet hentyder, Z370 chipsæt der understøtter alle nye 8. generations Intel Coffee Lake processorer. Med Asus AI Suite 3 Utility får du total kontrol over din computers drift og fungeren- du kan bl.a. ændre i spændingsforhold, justere overclocking, indhente system information og meget mere, enten manuelt eller via de smarte ét-kliks profiler. Med sin øgede understøttelse af overclocking, fantastisk bruger tilpasning og et virvar af interface muligheder, får du med Asus ROG Strix Z370-F Gaming virkelig et fantastisk bundkort for dine penge.

Hvis du er interesseret kan du finde det smarte bundkort lige her.

Nr. 1

Intel 8. Generation "Coffee Lake" processorer

Vi kan ikke snakke om 2017 og nye processorer uden at give en kæmpe omfavnelse til Intel. Med deres nye Coffee Lake arkitektur har Intel taget et stort spring, og ændret fundamentalt i strukturen ved deres processor modeller. 8. generation i3 er nu en 4-kernet processor og ikke en 2-kernet, og 8. generations i5 og i7 er nu 6-kernede processorer og ikke 4-kernede, hvor i7 modellerne også kommer med hyperthreading. I et intenst opgør med AMD har Intel bragt processorkraft der før kun var tilgængeligt for entusiaster og PC-byggere med dybe lommer, frem til mainstreammarkedet- det fortjener dælme en klapsalve!

Hvis du er klar til at opgradere til fremtiden med Intels Coffee Lake processorer kan du finde hele vores udvalg lige her.

 

2017 har været et utroligt spændende år, med mange stærke og innovative produkter. Nu ser vi frem til et endnu mere spændende år 2018 og venter med sommerfugle i maven på hvad dette år måtte bringe af ny udvikling.

I ønskes alle et fantastisk år 2018!

Mvh Føniks Computer.