Føniks Computer Top 10 - Det mest ubrugelige tech fra 2017

Sidst opdateret: 12-02-2024 11:22:52
Oprettet: 19-01-2018

Føniks Computer Top 10 - Det mest ubrugelige tech fra 2017

Når det kommer til teknologisk udvikling byder verden hvert år på nye, spændene, fantastiske og nogen gange knap så heldige opfindelser. På et marked hvor alle løber hurtigt og kæmper med næb og klør om at skabe den nye selfie-stang og idéer bliver svunget ud til højre og venstre i brainstorming lokaler verden over, falder man nogen gange over opfindelser der mildest talt nok skulle være blevet ved idéfasen og aldrig haft lov til at se dagens lys. Med et smil på læben vil Føniks Computer gerne præsentere jer alle for de mest ubrugelige, men humoristisk fascinerende gadgets og opfindelser fra 2017.

Nr. 10

U by Moen Digital Shower

Ja du læste rigtigt, et digitalt brusebad der via enten kontrol panelet, en smartphone app eller stemme kommandoer via Alexa, tillader dig at slippe for alt det besvær der hører med til selv at skulle skrue og dreje på vandhanerne. Aldrig igen skal du stå og vente hele 5 sekunder på at vandet bliver varmt nok inden du stiller dig under bruseren, nu kan du simpelthen installere dit foretrukne badeprogram og så skal U by Moen nok fortælle dig når vandet er varmt nok. Til fodnote skal det nok lige nævnes at du selvfølgelig også er nød til at købe smarte brusehoveder fra Moen før systemet virker.

Idéen bag et brusersystem der kan aktiveres via stemmekontrol er da smart nok, men der må herskes en del tvivl om hvor mange mennesker denne opfindelse rent faktisk kommer til at gavne, og hvor går grænsen i forhold til hvor dovne vi mennesker har lov at blive.

Opfindelsen får dog point for endelig at give os muligheden for at råbe ”Alexa! Giv hende den kolde tur!” mens kæresten er i bad.

Hvis du alligevel føler at du gerne vil effektivisere lidt mere, men ikke føler det er på vandhanerne tiden skal spares, kan vi hos Føniks Computer anbefale at anskaffe en ordentlig bærbar computer der leverer på præcis dine behov. Hos os finder du et kæmpe udvalg af bærbare computere og vores dygtige medarbejdere er altid klar til at give råd og vejledning så du kommer hjem med præcis det produkt der passer bedst til dig. Du kan se hele vores udvalg af bærbare computere lige her

Nr. 9

Hushme Voice MaskSå kom den endelig! Den menneskelige mundkurv. Det moderne svar på et holdkæft bolsje. Hushme Voice Mask beskriver sig selv som en personlig akustisk enhed der beskytter dine private telefonsamtaler. Du forbinder ganske enkelt Hushme til din smartphone via Bluetooth, og så er du klar til at foretage alle dine pinlige samtaler i åbne rum uden frygt for at nogen skulle overhøre dig. Skribenten her, vil gerne understrege at det til hver en tid vil være at foretrække at blive overhørt i en pinlig samtale med sin mor, end begive sig rundt i offentligheden med dette makabre instrument fastspændt til ansigtet. Udover selve mundkurven fungerer opfindelsen ved at maskere din stemme ved at afspille forskellige lyde der kan variere fra vind og regn, til Darth Vader og R2D2, ja så er man da 100% sikret imod at gøre sig selv til grin.

Opfindelsen har dog sine fordele- du kan jo fx have en klar i tasken til at tilbyde den meget højtsnakkende person i toget, det vil jo ligefrem være en samfundstjeneste. Her på kontoret har vi alle sammen splejset om en til chefen, så vi slipper for at høre på alle hans telefonmøder.

Hvis du er bekymret for dit privatliv, har du så husket at få opdateret og sikret din computer? Hos Føniks Computer tilbyder vi et bredt udvalg af sikkerhedssystemer til PC som du kan finde lige her

Nr. 8

Invoxia NVX 200

Niks, det her er ikke noget vi har gravet frem fra Mormors kælder. Invoxia NVX 200 er en docking station til din smartphone der tillader dig at foretage dine telefonopkald præcis som mor gjorde i gamle dage på sin fastnet telefon. NVX 200 beskriver sig selv som den perfekte kontorløsning der kombinerer det intelligente ved en smartphone og det komfortable ved en fastnet. Om man finder det mest behageligt at holde sin mobiltelefon eller et telefonrør op til øret, skal vi ikke gøre os til dommere for, men hey- NVX 200 har jo også højtalerfunktion! ”Se mor! Uden hænder!”

Skulle du være mere interesseret i at gå frem i skoene, i stedet for tilbage til 80’erne kan du lige her finde hele vores oversigt over 4G smartphones, så du kan få en ny og drønhurtig telefon!

Nr. 7

Optisk USB-mus med digital vægt, fra Brando

Når det kommer til opfindelser som ingen havde bedt om, slår denne USB-mus hårdt ud på skalaen. Ganske enkelt en USB-mus med en digital vægt der kan veje fra 0-500g. Vægten befinder sig lige under den aftagelige håndfladestøtte, så du altid er klar til… Ja… veje en blyant? Mens du sidder foran computeren. Hvis vi havde sådan en på kontoret her, ville den utvivlsomt blive brugt til at sikre at alle havde fået et lige stort stykke kage.

Hvis du leder efter en god mus, så fører vi hos Føniks Computer et fantastisk flot udvalg, og vi lover vi ikke har gemt en køkkenvægt i nogen af dem. Du kan finde hele vores sortiment af computer mus her

Nr. 6

POP-i Backpack

Det er præcis ligeså horribelt som billedet fremviser. En rygsæk med et display der via deres smartapp tillader dig konstant at projektere din nyeste instagram selfie ud til omverdenen. Åbenlyst markedsført til ”Generation Selfie”, men ærligt talt må der herskes mere bekymring for om Farmor for nys om det her, og begynder at tage ud og handle med billeder af ”sine små skattebasser” på ryggen.

Vidste du at vi hos Føniks Computer ikke kun fører bærbare og alskens computer hardware? Vi har også et flot udvalg af tilbehør og tasker. Du kan finde hele vores oversigt af moderne og smarte computer tasker lige her, men hvis du gerne vil have din Selfie på ryggen af en af dem her, er du nok nød til at finde en saks og noget tape frem...

Nr. 5

Prophix by Onvi

Var du også fan af teatershowet Karius og Baktus da du var lille? Nu kan du få lov at gå komplet i dybden med din tandbørstning og følge med i Karius og Baktus vilde flugt når bisserne skal have den store tur. Prophix by Onvi, er en elektrisk tandbørste med et tilkoblet kamera der filmer hele herligheden i din mund og fremviser det på din smartphone. Der er utvivlsomt masser af tandlæger der jubler af begejstring for denne opfindelse, men for os normale dødelige er interessen nok stærkt begrænset.

Et godt kamera har mange funktioner, og fungerer som et vigtigt værktøj til at forevige de vigtige øjeblikke. Hvis du står og mangler et godt kamera til at dele dine gode minder (altså ikke dit tandsæt) så fører vi hos Føniks Computer et bredt og stærkt udvalg af digitale kameraer

Nr. 4

Sensorwake Oria

Selvom den er flot, er Sensorwake Oria stadig en noget tvivlsom opfindelse- en duftdispenser der skal hjælpe dig med at sove ved at sprede dufte ud i dit værelse ved regulere intervaller mens du sover. Hvem kunne vide at alt hvad der skulle til for at få en bedre søvn, var at blive pruttet i ansigtet en gang i timen? Sensorwake Oria påstår at deres patenterede dufte til at hjælpe med søvn, er et resultat af skillevejen mellem neurologisk og parfume forskning. Ærlig snak; hvis dit værelse lugter så grimt at det forstyrrer din søvn så skulle du måske hellere se at få vasket de sokker.

Hos Føniks Computer mener vi at den bedste vej til en god og rolig nattesøvn er at være 100 procent sikker på at din computer virker som den skal. Hvis du går rundt med bekymringer omkring din computer så tilbyder vi services i form af eftersyn, reparationer, installationer osv. på højt niveau og til skarpe priser

Nr. 3

Hypersuit

De kalder den selv for et VR eksoskelet. Med dette monstrum kan du få lov til at lægge dig fladt på mavsen og få oplevelsen af at flyve igennem luften ligesom i et Wing-Suit via VR teknologi. Ser vi bort fra de praktiske foranstaltninger omkring hvem i verden der har plads til sådan en i dagligstuen, må vi give en stor hånd til de mennesker der har overbevist andre om at det at flyve med et Wing-Suit føles næsten ligesom at lægge sig på maven på en metal-bænk og ruske i to håndtag.

Selvom dette eksoskelet måske ikke fungerer fantastisk til daglig brug af VR Gaming, så er der stadig masser af gode oplevelser at hente. Her kan du finde VR headset fra diverse producenter, så du med fordel kan benytte dig af det mere og mere stigende VR katalog til PC.

Nr. 2

Utopia by Tournaire fra Focal

Focal har i samarbejde med Tournaire formået at skabe et headset der sprænger alle grænser for ekstravagance og overflødig lir. Headsettet er belagt i 18 karat guld monteret med seks karats diamanter. Headsettet er sat til en værdi af 120.000 Amerikanske Dollars – Her må selv Kanye West da tænkte det er lige i overkanten. Hvis du nu tænker at det her headset kunne være noget for dig, men det bare ikke er helt bling nok, så kan du da også få en stander i ren bronze med til 12.000 Amerikanske Dollars ekstra.

Hvis du gerne vil være ejer af et stærkt headset, så kan vi afsløre at Føniks Computer er samarbejdspartnere med Sennheiser, og derfor fører en bred linje af fantastiske headsets der ikke koster det hvide ud af øjnene. Du kan finde vores oversigt af Sennheiser headsets lige her

Nr. 1

Tinda Finger

På vores ubestridte førsteplads har vi år 2017’s absolut mest ubrugelige, men givet også sjoveste opfindelse. Damer og herrer, må vi præsentere Tinda Finga! Denne fantastiske konstruktion kobles direkte ind i din smartphones ladeport, og med et tryk på en knap kører møllen og giver dig over 6000 højre-swipes i timen. Aldrig har det været nemmere at tage apatisk afstand til sit eget dating liv, men med 6000 højre-swipes i timen må der da være en eller anden der hopper på krogen!

I stedet for at have en skør finger fastspændt til din telefon, tror vi at du vil få flere point hos din date, ved at udstyre din telefon med et moderne og smart cover. Hos Føniks Computer har vi et solidt sortiment af smartphone covers til stærke priser.

 

Vi håber at du har nydt vores lille indslag og fundet disse 10 opfindelser lige så makabre og sjove som vi selv gør. Hvilken gadget var din favorit, og hvordan ville din top 10 se ud? Tag et kig forbi vores Facebook side og vær med i snakken om nyheder og meget mere.

Vi ønsker jer alle derude en god dag.

Mvh. Føniks Computer