Skræmmende gode tilbude – Føniks holder Halloween

Sidst opdateret: 27-11-2023 10:04:03
Oprettet: 10-10-2023

Føniks Computer Halloween banner.

Det er den uhyggeligste tid på året

Hos Føniks Computer har vi lagt mærke til, hvad det er for en tid på året. Det er nu at dørene til krypterne begynder at knirke, og hvor gravstenene skælver. Spøgelser begynder at materialisere, så de gladeligt kan hjemsøge børn og voksne. Det er Halloween, tiden på året hvor grumme, grinende gespenster dukker op for at socialiserer med os alle.

Det er ikke kun ude i det ganske danske land, at dette finder sted. Der sker også et væld af spændende ting her hos Føniks. Heldigvis er vores poltergejster ikke kun drillesyge og uhyggelige, de har også deres flinke sider – så længe vi husker at give dem nogle lækkerrier. I løbet af måneden har ånderne rykket rundt på alt muligt, og fundet ting frem, vi knap nok vidste vi havde. Det betyder, at vi har en masse skræmmende gode tilbud at byde på, takket være deres behjælpelige drillerier!

Skræmmende gode tilbud hos Føniks Computer

Vi har mangt og meget at byde på, der vil lyse dit liv op og bringe varme i de mørke, kolde måneder, der er på vej. Så hold godt fast, for hvad end du mangler noget til gaming, til hverdagen eller til de hyggelige stunder, så har vi uhyggeligt gode tilbud til dig denne Halloween!

Få det fedeste gaming rig

Når mørket falder på og vinden hyler udenfor, så er det altid fedt at inde sidde og game. Det kan være, du i passende stil skal i gang med en titel som Alan Wake II, det kan være, du er ved at gøre dig klar til et nyt år fyldt med e-sport – eller måske er det noget helt andet, der giver dig lyst til at game. Uanset hvad, så er de mørke måneder altid et godt tidspunkt til at sidde lidt ekstra indenfor og fordybe sig.

Det kræver dog også, at du har en fed gamer PC. Det kan vi heldigvis sagtens hjælpe med. Vi fuldte en mystisk skygge ned i vores kælder, og her fandt vi et hemmeligt lager af hardware, helt perfekt til at samle de fedeste gaming PC'er. Uanset hvilken type gamer du er, så kan du helt sikkert finde en computer hos os – og der er ingen grund til at blive skræmt, når du ser prisen. Ja, det er meningen, at de skal være så billige!

Knap med link til gamer PC'er.Knap med link til skærme.

Hvis du virkelig skal nyde at game, så er det dog ikke nok med en god gamer PC – selvom den får dig langt. Der skal mere til, hvis man vi kæmpe sig igennem mørket. Her er det perfekte lys en god gaming skærm. Så længe du vælger en model med en høj opdateringshastighed på 144Hz eller mere, samt en lav responstid på under 5 millisekunder, så får du en god gaming oplevelse. Men husk også at holde øje med, om opløsningen er god nok – full HD er helt fint for de fleste, men hvis du virkelig skal nyde et computerspil i den højeste kvalitet, så er quad HD eller endda 4k gode valg.

Vi har virkelig mange godter, når det kommer til gaming monitors, men ligesom nogle kostumer bare får mere opmærksomhed, så vil vi også gerne fremhæve nogle bestemte producenter af skærme. Hvem som helst vil blive glad for en fed skærm fra AOC, og Philips har også masser af lækkerier. Hvis du virkelig vil have den størst mulige lækkerbisken til din gamer hule, så bør du virkelig også overveje udvalget fra Samsung Odyssey eller Alienware.

Sidst men ikke mindst, så er det perifere udstyr også enormt vigtigt, og det kan vi også hjælpe med denne Halloween. Et venligt spøgelse har stillet et par støvede kasser frem, og vi tog det som et tegn. Vi støvede dem af, åbnede for dem og i kassernes dyb fandt vi det fedeste gamer udstyr, man kan forestille sig!

Knap med link til Logitech gaming produkter.Knap med link til Corsair gaming produkter.

Hvis du vil have fedt gamer udstyr, der med cool RGB lyser op og stråler igennem mørket, så har Corsair alt det, du har brug for. Uanset om det skal være en toptunet gamer mus, et avanceret keyboard, et effektivt headset eller noget helt andet, så kan du være sikker på, at Corsair er en af de bedste spillere på gamingmarkedet, og de har helt sikkert lige det, du går og leder efter.

Der er også en anden mulighed, vi har fundet frem fra krogene på loftet. Et stilrent design indenfor gaming udstyr, der er elsket af både amatører og professionelle hele verden over. Logitech G laver hamrende godt udstyr, og hvis du investerer i deres Logitech G Pro produkter, så kan du ligge dig på linje med professionelle hold som G2 Esports. Det er næsten uhyggeligt, hvor gode priser vi finder frem og pynter op med her til Halloween – så det er bare at gøre brug af dem, så længe de varer.

Det herligste hjem

Når spøgelse og gespenster begynder at vandre omkring, og aftenerne begynder at blive lange, så længes man ofte efter hjemmet. Men når man sidder derhjemme og hygger sig, så behøver det hele ikke at handle om gaming. Tværtimod, så kan det faktisk handle om alt andet. Hjemmet er et sted til lys og liv, hvor noget i ny og næ skal fikses, men hvor stemningen altid kan holdes ved lige. Det kan vi hos Føniks Computer også sagtens hjælpe med. Vi har nemlig de helt rigtige producenter på vores side, når der skal ske noget derhjemme.

Om det skal foregå ude eller inde, så har Philips Hue meget at byde på. Det er perfekte smarthome løsninger til både indoor og outdoor, og det handler især om at få lyset til at spille, præcis som du altid har ville. Uanset om du gerne vil have en uhyggelig belysning, der passer sig til slutningen af oktober måned, eller om din fokus er på varme og hygge, så kan det fikses med Philips Hue. Eventuelt kan du også bare skifte fra den ene til den anden til den tredje form for belysning – med Philips Hue er lysets verden din østers.

Knap med link til Philips Hue produkter.Knap med link til Bosch produkter.

Hvis du gerne vil have gæster forbi, eller vil forkæle dig selv eller familien, så har Bosch alt, du går og leder efter. Skal der laves nogle sæsoninspirerede lækkerbiskener, så har Bosch alt hvad du har brug for, når det kommer til smarte køkkenmaskiner. Om det så er græskartærte til Halloween, eller om det er småkager om nogle måneder, så kan I nyde lige det, I allerhelst vil.

Samtidig kan det smarte rengøringsudstyr fra Bosch gøre hjemmet rart og behageligt, så man virkelig får lyst til at sidde indenfor, når det er koldt ude. Det er også en perfekt partner til smarthome udstyret fra Philips Hue, da det tilsammen giver dig både det reneste og hyggeligste hjem. Halloween kan give inspiration til meget mere, end man lige går og regner med – og inspirationen kan sagtens bruges resten af året!

Bliv ikke skræmt over vores tilbud

Det kan godt være lidt skræmmende, hvor gode tilbud vi har her hos Føniks Computer. Men bare rolig, vi lover at intet af udstyret er hjemsøgt, og der er heller ikke støv eller spindelvæv på det. Det er bare gode varer med gode priser, og for at fejre dagene op til Halloween, så vil vi super gerne dele dem med jer. Hvis du gerne vil se på endnu flere skræmmende gode priser, så er vores kampagneside for Halloweentilbud det næste sted, du bør tjekke ud.

- Skrevet af Rasmus