Halloween hos Føniks - Uhyggeligt gode tilbud

Sidst opdateret: 27-10-2022 07:59:32
Oprettet: 10-10-2022

Halloween hos Føniks Computer – gys og gru til gode priser

Er du interesseret i nogle tilbud, der er så gode, at det nærmest er skræmmende? Så læs endelig videre – du skal bare ikke blive forskrækket! De gale videnskabsmænd har travlt med at genbruge og bygge nyt i vores kælder, og på loftet flyver flagermusene for en tid til siden, så du kan se, hvad vi går og gemmer på.

Halloween tilbud banner

Velkommen i kælderen

Hos Føniks Computer har vi lagt mærke til, at vinden hyler, og at kulden prøver at trænge ind. De kolde måneder står for døren, så derfor vil vi gerne skrue op for temperaturen med nogle brandvarme tilbud direkte fra bålet på vores værksted. Teknikerne fra upcycle it er blevet inspireret af Frankenstein, og de har derfor været på computerkirkegården for at finde friske elektronikdele, de til din fordel kan skabe ny IT med.

Det betyder, at vi vil ligge fokus på vores refurbished sektion. For hvis der er noget, der er mere uhyggeligt end monstre og zombier, så er det fremtidens potentielle klimaforandringer. Vi foretrækker, når uhyggen er skæg og løjer, og derfor gør vi vores for en grønnere fremtid. Vores udvalg af refurbished produkter fra upcycle it er den miljøvenlig løsning til IT og elektronik.

Så er du klar til at putte dig under dynen med en bærbar, tablet eller iPhone? Vi har stillet godterne frem i vores refurbished sektion, så der er ingen grund til at lave ballade hos os! Tryk på banneret til refurbished kælderen herunder og køb en brugt iPhone eller en brugt iPad – der er skræmmende meget at spare, samtidig med at du får et grønt produkt i ekstremt god kvalitet.

Link til tilbud på refurbished produkter

Tjek tilbuddene på loftet

Er du klar til at fejre halloween den 31. oktober? For det er Føniks Computer. Vi står parate til at trække i kostumet og stille græskarrene ud foran døren. Der er ingen slik at finde hos os, men det stopper os ikke fra at byde dig på gode sager.

Link til halloween tilbud

Halloween fejres den sidste dag i oktober måned. Vi vil dog gerne opbygge spændingen til allehelgensaften, så derfor pynter vi op ugen forinden. Det betyder, at du har en hel uge fyldt med uhyggeligt gode tilbud fra Føniks Computer! Har du mod til at se, hvad vi tilbyder? Så følg ovenstående link til loftet med vores tilbud. Vi lover, modsat Dracula, at vi nok skal lade være med at dræne dig helt for saft og kraft!

Vi har ryddet op og fjernet spindelvævet og støvet, så der er plads til alle vores skræmmende gode tilbud. Leder du efter en ny computer, så er du trådt ind i det rigtige rum. På samme måde har vi masser af skærme og andet hardware, du kan købe til billige priser. Godt nok er det halloween, men vi lover alligevel, at ingen af produkterne er hjemsøgte – vi sørger altid for, at du kan købe produkter i god kvalitet.

Happy halloween fra Føniks Computer

Hermed ønsker Føniks Computer dig en god halloween. Fandt du en upcyclet computer i vores kælder, der passede til dig? Eller faldt tilbuddene på loftet mere i din smag? Ligegyldigt hvad, så håber vi ikke, at vores uhyggeligt gode tilbud har skræmt dig væk. Har du spørgsmål til produkter eller andet, kan du altid ringe eller skrive til vores kundeservice – vi lover, at de ikke bider!