Black Friday 2020 - hvorfor kun fredag?

Sidst opdateret: 31-10-2022 12:57:02
Oprettet: 04-11-2020

 

Black Friday hos Føniks Computer - hvorfor kun fredag?

Hos Føniks Computer har vi valgt en anderledes tilgang til Black Friday - vi deltager ikke i fænomenet på samme måde som mange andre butikker, og det er der mange gode grunde til.

Vi ville gerne, men det er simpelthen ikke muligt. Elektronik markedet er i så høj konkurrence om hvem der har markedsdominans at man ikke kan have store marginer, for så handler kunder bare andre steder. Det betyder så at når fænomener som Black Friday kommer at der ikke er mulighed for at lave amerikanske tilbud hvor man spare op imod 50%-70% desværre.

Der er ingen grund til at lave noget specielt på Black Friday når der intet ekstraordinært vil være at vise alligevel. Derfor er vores tilgang centreret omkring at lave de bedste priser muligt gennem hele året. Det betyder at kunderne der handler i oktober, november og december alle får de samme gode priser, fantastisk rådgivning og en endnu bedre serviceoplevelse.

Og misforstå ej - vi elsker skarpe priser og lækre tilbud!

Hvor vi distancerer os frem andre elektronikforhandlere er ingen af vores sælgere er provisionslønnet. Det betyder at de ikke er sultne efter et stort salg men kan fokusere på at lave en grundig behovsanalyse for at finde den rigtig løsning til dig i stedet. Ofte ser vi vores kunden forventer de har brug for en meget større maskine end hvad reelt er nødvendigt så der bliver mange overrasket over vi anbefaler en billigere løsning fordi vi har afdækket behovet og finder den mest passende løsning.

Vi sætter en ære i ærlig rådgivning, så hvis du er i tvivl om, om det du har set dig lun på, rent faktisk er det bedste køb til dine behov, så tøv ikke med at kontakte os!

Vi håber at kunne hjælpe dig, enten via chatten, telefon eller mail. Du er også naturligvis også velkommen i butikken, husk at passe på dig selv og os. Hav gerne mundbind på og gør gerne brug af vores spritdispenser i butikkerne.

Vi glæder os til at betjene dig - både på Black Friday og alle årets andre dage.