Shop løs på Blå Mandag

Sidst opdateret: 12-02-2024 11:32:56
Oprettet: 21-04-2023

Blå Mandag 2023 banner

Efter konfirmationen kommer blå mandag – en tradition der for mange er kendt som værende den fedeste dag for enhver konfirmand. Det er en dag, hvor der virkelig skal hygges med ens klassekammerater, venner og veninder – og så skal der selvfølgelig også shoppes alt, hvad hjertet begærer.

Den gode oplevelse en hyggelig café tur eller en tur i tivoli kan give, kan vi hos Føniks Computer desværre ikke levere. Til gengæld finder du en helt masse forskellige gode tilbud på alverdens fedeste computere, hardware og andet lækkert til håret, værelset og meget mere hos os. Så hvis du brænder for at finde noget at bruge dine konfirmationspenge på, så kan du helt sikkert finde det hos os.

Har du brug for en ny gaming computer eller gamer konsol?

Det kan være familien har været ekstra søde i år og givet dig penge i konfirmationsgave, så du kan købe en gaming computer, eller måske en ny gamer konsol, og nu leder du efter den helt perfekte computer til værelset, som du kan spille alle de nyeste og fedeste spil på. Hvis dette er tilfældet, så finder du den selvfølgelig her hos Føniks Computer.

Hos os finder du altid de nyeste og lækreste konsoller på markedet. Vi har altid et godt udvalg af forskellige PlayStation 5 konsoller på lager, så du kan spille de nyeste PS5 titler. Du finder ligeledes et stærkt udvalg af både Xbox Series X og Xbox Series S, hvor du selvfølgelig også kan finde de fedeste Xbox spil til. Er du mere til håndholdte konsoller, så kan du med glæde også kigge vores gode Nintendo Switch udvalg igennem.

gamer konsol knap

Er du mere til at game på en stationær computer, så kan du finde nogle kraftfulde gamer PC'er med fantastisk hardware i høj kvalitet hos os. Med disse kan du drøne derudaf, når du spiller de nyeste computerspil. Er du til stærke computere, men vil gerne kunne tage din PC med dig, så du kan tage hjem til vennerne og game, eller måske af sted til et LAN event? Så finder du også et fantastisk udvalg af gamer bærbare fra brands med de fedeste modeller, såsom Lenovo Legion, ASUS TUF, Acer Predator og mange flere!

gamer pc knap gamer bærbar knap

Er du mere til livsstilsprodukter, der gør hverdagen endnu skønnere?

Er du ikke til gamer computere, men vil du til gengæld gerne sørge for, at din hverdag er helt perfekt, så kan du finde et hav af fede mærkevarer til fantastiske priser hos Føniks Computer. Du kan gøre din Blå Mandag endnu mere lækker med de bedste brands på markedet, blandt andet Apple, Google, Remington, Sonos og mange andre fantastiske brands!

Vil du have fuldt fokus på en stilren hverdag, med de smukkeste produkter af høj kvalitet, så kan du blandt andet gøre hverdagen mere nem og lækker med flere stilrene Apple produkter såsom en smart ny Apple iPhone, så du altid kan holde kontakten med vennerne, tage de skønneste billeder og se de nyeste TikTok videoer. Hvis du vil have det fuldendte Apple look, så kan en MacBook – om den er ny eller refurbished – være helt oplagt. Vi har dem til virkelig formidable priser, hvor du kan være sikker på at spare en masse konfirmationspenge, hvis du køber en af vores smarte refurbished MacBooks: de er billige, men helt som ny!

apple iphones knap apple macbooks knap

Skal der lidt ekstra luksus til i hverdagen, så kan du fylde din Blå Mandag med lækre livsstilsprodukter, der sørger for at blandt andet dit hår altid ser fantastisk ud – uanset dag på ugen! Vi har et større udvalg af Remington og BaByliss hårtørrere og glattejern. Det er den velkendte høje kvalitet, du helt sikkert kender fra deres andre produkter, og så, som altid hos Føniks, til en aldeles god pris.

hårstyling knap

Hos Føniks Computer ønsker vi alle konfirmander en rigtig god Blå Mandag – vi håber I får nogle fantastiske dage, hvor der hygges med alle I holder kære, og hvor I kan få købt alt det, I ønsker jer allermest.

 

- Skrevet af Ania