Konfirmation 2024 - Føniks gaveguide til de bedste konfirmationsgaver

Sidst opdateret: 01-03-2024 07:29:55
Oprettet: 01-03-2024

Konfirmation 2024 gaveguide banner

Find inspiration til konfirmationsgaven hos Føniks Computer

Nu er konfirmationstiden snart over os. Tiden hvor de unge mennesker træder ind i de voksnes rækker, og hvor der bliver fejret og festet med den helt store konfirmations- eller nonfirmationsfest. Det vil vi gerne fejre hos Føniks, og derfor har vi en helt masse gode priser og en hel masse tilbud på alt de unge hjerter begærer af gaver.

Konfirmationen er en stor dag for konfirmanden – og nonfirmanden – og derfor er konfirmationsgaven også noget helt særligt. Vi har derfor samlet alt til den perfekte gave i vores konfirmationskampagne. Her finder du alt lige fra fede gamer computere til de nyeste smartphones. Vil du gerne have inspiration til gaven, så kan du dykke ned i vores konfirmationsunivers eller læse videre forneden, hvor vi kommer med lidt gaveideer til konfirmanden.

Se vores tilbud på konfirmationsgaver her

Udforsk vores univers af gaver til gameren

Hvis konfirmanden er en ægte gamer, så er den bedste konfirmationsgave som du kan give noget fra vores gamer univers. Her finder du alt lige fra high-end gamer computere til budgetvenlige gamer computere der stadig har en masse power bag sig. Skal konfirmanden have hele baduljen, så kan du med fordel se på et af vores gaming bundles.

Det er dog ikke altid, at det er en ny gaming PC der lokker. For nogen er en gaming laptop endnu bedre, og hvis konfirmanden allerede har en god computer at game på, så er det ofte noget fedt gaming udstyr der trækker.

Vi byder på et enormt udvalg af fede gamer skærme, som konfirmanden der gamer vil blive ellevild over at få. Ellers er en god gamerstol ikke bare lækker, men også et ergonomisk godt valg, og vi har en masse tastaturer, mus, headsets og meget mere, der alle passer perfekt ned i en konfirmationsgave.

Nogle gamere har dog nærmest alting, og det kan være svært at finde på en god konfirmationsgave til dem. Hvis du er på udkig efter gaven til gameren der har det hele, så har vi tre gode gave tips:

  • VR Headsets: Den perfekte gave til gameren der gerne vil prøve hænderne med virtual reality og opleve spillet som var man til stede der fysisk. Se vores VR headsets her
  • Videospil: Måske har konfirmanden allerede en PC eller konsol, måske er planen at købe en Føniks Gamer PC, og så kan et videospil være en fed ekstra gave oveni det andet. Find vores mange spil her.
  • Merchandise: Hvis konfirmanden har et yndlingsspil, så kan merchandise fra spillet være en god gave og vi har alt lige fra LEGO figurer, til amiibo, til konsoltilbehør fra populære spil serier. Kig vores spil franchises igennem for fedt merchandise her.

 

Se vores gaver til gameren her

Gaver der giver ekstra glæde i hverdagen

Er konfirmanden en ægte livsnyder, der vil sætte pris på en gave, der giver en masse værdi i hverdagen, samtidig med at den har et lækkert design? Så har vores lifestyle univers en helt masse lækre gaver at byde på. Her finder du alt lige fra smarte men funktionelle bærbare computere, der er perfekte til skolen men også til streaming af favoritserierne – og vi har både MacBooks men også prisvenlige bærbare fra bl.a. Lenovo, HP, ASUS og flere!

Hvis det er en tablet eller en ny mobiltelefon der ønskes mest, så finder du også en masse af disse på tilbud eller til en fantastisk pris! Vi har både de nyeste Samsung Galaxy modeller på lager, men også en del iPhones og iPads.

Er der andet som måske kan skabe en luksuriøs tilværelse for konfirmanden? Her er vores tre tips til flere luksuriøse konfirmationsgaver:

  • Stemningsfuld belysning: Der er ikke noget bedre end den rette belysning til at give en hyggelig atmosfære på teenageværelset, og med Philips Hue kan konfirmanden helt selv bestemme belysningen lige fra styrken til farven. Se vores Philips Hue udvalg her.
  • Hold mobilen i gang hele dagen: Teenagere har om nogen travlt, og dette gælder især konfirmanden på den helt store dag. Derfor kan en powerbank være en gave sendt fra himlen, når mobiltelefonen er ved at løbe tør for strøm. Find vores prisvenlige powerbanks her.
  • Style det perfekte hår: Hvis konfirmanden går op i sit hår og at bruge det rette udstyr, så kan de populære Dyson Airwraps eller Remington glattejern være den perfekte gave. Du finder begge og mere i vores hårstyling kategori.

 

Se alle lifestyle gaver her

Mangler du mere inspiration? Så kig med her!

Hvis du fortsat mangler inspiration til konfirmationsgaven, så har vi en hel kategori dedikeret til alt mellem himmel og jord, der med stor sandsynlighed kan skabe glæde ved konfirmanderne. Måske er det ikke en gamer PC eller den nyeste iPhone du leder efter som gave, og derfor har vi også samlet en helt masse andet som for eksempel højttalere, bluetooth speakers, headsets, kameraer, og meget mere!
 

Der er altså rigeligt at vælge imellem, og vi har samlet en helt masse inspiration til gaver i vores gaveinspirationshjørne. For god ordens skyld har vi også tre gode tips til inspiration forneden:

  • Snacks og lækkerier til den sultne konfirmand: Som ung er man hele tiden på farten, lidt småsulten, og ofte har man brug for lidt lækkerier i løbet af dagen. Du kan derfor give den lækkersultne konfirmand muligheden for at lave sine egne snacks med en toaster, et vaffeljern eller måske en elkedel til kopnudler.
  • El-løbehjul til teenageren på farten: Til teenageren der er på farten dagen lang og som gerne vil gøre transporttiden lidt kortere, kan et el-løbehjul være en fantastisk gave. Du kan se hele vores udvalg af el-løbehjul her.
  • Sjov med LEGO: Er konfirmanden den kreative type, der elsker at bygge, samle og kreere, så kan LEGO være vejen frem. Du kan vælge LEGO indenfor alt – lige fra populære film, serier og populære sæt. Køb LEGO til konfirmanden her.

 

Find flere gaveinspirationer lige her

Udvidet bytteret til konfirmationen 2024

Du kan trygt købe dine konfirmationsgaver online hos Føniks Computer. Vi har nemlig sørget for udvidet bytteret, hvilket vil sige at de gaver du køber fra og med den 1/3-2024 kan byttes til og med d. 1/6-2024, så længe at emballagen er ubrudt. Læs mere om vores udvidet bytteret for konfirmationsgaver ved at følge linket for mere information.

 

- Skrevet af Ania