Klar til fars dag?

Sidst opdateret: 26-05-2023 13:22:59
Oprettet: 24-05-2023

Fars dag banner

Find den bedste gave til fars dag

Fars dag nærmer sig, og her ved Føniks vil vi gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til din far. Der er selvfølgelig nogle ting, som de fleste fædre nok ville blive glade for, men ikke to fædre er ens, så vi har her lavet en guide, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til fars dag - lige meget om han er gamer, grill-entusiast eller noget helt tredje.

Udvalget er stort, og har du stadig brug for vejledning til valg af gave, efter du har læst denne blog, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

I vores guide finder du gaver til både det lille og store budget, så alle kan være med.

fars dag billede 1

Stort og småt til gaming-entusiasten

Her ved Føniks Computer er vi jo eksperter i gaming og gamingudstyr, så har du en gamer-far, så er vi lige stedet til at købe den perfekte fars dag-gave. Vi har et kæmpe udvalg af de fedeste gamercomputere, som vil gøre enhver gamer lykkelig.

Har far allerede en lækker gaming PC, så kan det være, at hans gamer skærm skal opdateres? Her er det vigtigt, at du går efter en skærm med mindst 144Hz, når den skal bruges til at game. Tallet kan godt være højere, men fra 144Hz får man den gode gamingoplevelse, da det betyder, at skærmen har en god opdateringshastighed.

Lad far få fart på fingrene til gaming med et effektivt gamertastatur, som er nemt og ergonomisk at bruge til spil. Det er selvfølgelig også vigtigt med en gamermus, som reagerer lynhurtigt, når man spiller spil, som kræver hurtige reaktioner. Er din far ikke gamer endnu, så kan det være, at det er noget du skal lære ham, så I kan game samme. Det er altid hyggeligt og sjovt.

fars dag billede 2

Sommertid er grilltid

Danskerne elsker at grille, og man ser ofte fædrene stolte ved grillen, så snart solen titter frem i foråret. Her ved Føniks fører vi også et bredt udvalg af grill, fra de små til havebordet, til de helt store, som har plads til en hel mad til hele flokken af sommer gæster.

Vi har også fedt udstyr til grill, hvis den allerede er i hus. Nyd sommeren i fulde drag med lækker grillmad med familie og venner.

Prøv både dine klassiskere og nye opskrifter af. Glæd din far med en ny grill, så grillmesteren rigtig kan komme i gang her til sommer.

fars dag billede 5

Frisk hans look op

Synes du, at din far trænger til et nyt look, eller ved du bare, at det er noget, han ønsker sig, så er en klassisk gave til fars dag en barbermaskine. Vi fører et bredt udvalg af typer og modeller, så der er noget til alle fædre.

Find en god maskine, som passer til din fars behov. Det er almindelige og elektriske, så det er bare med at vælge. Du finder noget fra alle de kendte mærker, som er kendt for god kvalitet.

Giv din far lidt selvpleje-luksus i hverdagen. Det er noget, som de fleste glemmer, men som de virkelig sætter pris på.

fars dag billede 4

Giv huset et nyt look

Hvis det ikke er far selv, der trænger til et nyt look, så er det måske hans hjem? Med smart belysnings fra Philips Hue kan man selv styre lyset i hele eller dele af huset.

Med fjernbetjening eller app kan du justere lystone, farve og intensitet, så man kan skabe lige den stemning med lyset, som man ønsker. Det er super smart og lækkert, og det kan i øvrigt også se mega fedt ud sammen med et gaming setup, hvis han allerede har det. 

Vi håber, at du og din far har en dejlig fars dag med en fed gave fra Føniks.