Black Friday 2022 hos Føniks Computer

Sidst opdateret: 12-02-2024 12:05:23
Oprettet: 20-10-2022

Se vores fede Black Friday tilbud 2022

Så er det igen blevet tid til årets store shoppedag: BLACK FRIDAY, en dag hvor internettet bliver lagt ned, og der bliver handlet for flere milliarder kroner. Du kan helt sikkert spare en masse penge, hvis tilbuddene er reelle.

Vi ved, at mange brancher egentlig ikke har råd til at køre så vilde Black Friday tilbud, som de gør, og derfor sætter de priserne op inden - så ser din besparelse meget større ud. Det er vi slet ikke fan af her hos Føniks Computer, og derfor kører vi ikke Black Friday.

Til gengæld kører vi BLACK EVERYDAY. Du får altså stadig de vildeste Black Friday tilbud - du får dem bare ikke kun på én dag. Vi har valgt at have gode tilbud hele året rundt, så vi kan give vores kunder den allerbedste oplevelse, hele tiden. 

Vi har selvfølgelig også gode Black Friday tilbud i dag

Selvom vi kører med Black Everyday, så har vi naturligvis stadig mange gode tilbud i anledning af Black Friday. Vi kan garantere dig, at det er helt reelle og ærlige tilbud, hvor vi ikke har skruet priserne op forinden. Du kan derfor være helt sikker på, at du sparer en masse penge OG får nogle helt fantastiske produkter.  

Hold øje med vores Black Friday tilbud 

Hver eneste dag har Føniks vilde tilbud, og i anledning af Black Friday har vi selvfølgelig stadigvæk tilbud på blandt andet stationære computere, bærbare og PC skærme.

Nedenfor har vi samlet alle vores tilbud i kategorier, så det bliver nemt for dig, at finde det du mangler 👇

Husk at du altid kan hente hjælp fra vores eksperter, hvis du mangler råd og vejledning, til det du lige står og mangler. 

Kickstart julehandlen på Black Friday

Eller køb din julegave en hvilken som helst anden dag, Føniks kører vilde tilbud. Det fede ved at Føniks Computer holder Black Everyday er, at du ikke behøver shoppe amok den ene dag. 

Du kan købe julegaverne i dit helt eget tempo, fordi du altid er garanteret gode tilbud hos os. Mangler du en ny computer, bærbar eller en mega fed gaming skærm? Så kan du finde det i vores Black Friday tilbud. 

Tjek også vores kategori "tilbehør" ud, og find alle de gode deals, vi har håndplukket specielt til dig. Her finder du blandt andet headsets, keyboards, routere, gamer mus og meget andet. 

Så se vores vilde tilbud, ved at trykke på billederne nedenunder 👇

Stationær PC Black Friday

Black Friday skærme tilbud

Black Friday bærbar tilbud

Lys dit hjem op med de populære løsninger fra Philips Hue

Vi har vilde tilbud på Philips Hue! Du kan nu få de populære smart home løsninger med store besparelser, så glæd dig selv, eller en du kender, med de smarte produkter fra Philips Hue. Synkronisér lysbarren med din musikafspiller, og oplev hvordan lyset ændrer sig i takt til musikken. Har du brug for at spare på strømmen? Så er en bevægelsescensor perfekt til dig - lyset tænder automatisk, når du går forbi, og slukker selv igen.

Philips Hue er bare genialt til dig, der gerne lige vil have det lidt ekstra fedt i hverdagen. 

Se vores udvalg af Philips Hue her 👇

Derfor holder Føniks Computer ikke Black Friday 2022

Hos Føniks Computer er vores største fokus dig - altså vores kunder. Vi kan derfor sagtens sælge dig en eller anden billig pc, og sige du har sparet nogle penge. Men så får du ikke nødvendigvis den computer, der passer til dig. 

Det vigtigste for os er, at du får et produkt, du bliver glad for. Derfor går vores eksperter altid ud fra dit behov og dit budget, når de sælger til dig. 

Hos Føniks Computer har du hver dag mulighed for at få ekstraordinær service. Vores eksperter står altid klar til at hjælpe dig og give dig de bedste tilbud overhovedet. 

Føniks holder derfor ikke Black Friday i 2022 – fordi det vigtigste for os ikke er at sælge alt muligt tilfældigt. Det vigtigste er at sælge det rigtige til dig, til den rigtige pris. 

Typisk stillede spørgsmål angående Black Friday 

Hvornår er Black Friday 2022?

Som altid er Black Friday den 4. fredag i november måned, og derfor er Black Friday 2022 i år d. 25 november. 

Hos Føniks Computer er vi ikke fan af Black Friday, og derfor holder vi Black Everyday - så får du gode tilbud hver dag.

 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er årets største shoppingdag. Det stammer oprindeligt fra USA og er hvert år dagen efter Thanksgiving. 

Black Friday startede sådan rigtigt i Danmark for ca. 10 år siden, hvor de første butikker begyndte at promovere sig ved at have gode Black Friday tilbud. Black Friday er ofte startskuddet til julehandlen, og rigtig mange mennesker i Danmark køber deres julegaver den dag. 

 

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er internethandlens modsvar på Black Friday. Cyber Monday holdes hvert år mandagen efter Black Friday, og i år er det altså den 28 november. På Cyber Monday finder du alverdens gode tilbud - de er bare rykket fra de fysiske butikker over til webshops. I Danmark er der mange, der kører Black Week og endda Black Month, og mange online butikker holder også Black Friday. 

Derfor er der nu ikke særlig stor forskel på de to koncepter. 

 

- Skrevet af Christine

 

KAMPAGNEN ER SLUT!