Black Everyday 2023 hos Føniks Computer

Sidst opdateret: 27-11-2023 10:04:09
Oprettet: 20-11-2023

Black Everyday topbanner

Black Everyday 2023 er skudt i gang

Black Friday er blevet en årlig tradition, som vi i Danmark har adopteret fra Amerika. Efterhånden har danskerne dog luret, at selvom en fredag med gode tilbud er en kærkommen mulighed, så er det bare endnu bedre, hvis der i stedet er en hel uge med fantastiske tilbud!

Se vores Black Everyday tilbud her!

Derfor har Føniks Computer de fedeste tilbud startende fra mandag den 20. november og hele ugen ud! Vi har et utal af lækre produkter til gode priser, så det er bare at se dig omkring i vores kampagne. Og husk at tjekke igen Black Friday den 24. november, for her har vi nogle helt specielle deals.

Du vil dog ligge mærke til, at vi hos Føniks kalder det for Black Everyday. Det er fordi, at vi altid kører så gode tilbud, at man skulle tro, at det var Black Friday hos os! Det stopper os dog ikke for lige at finde et par ekstra gode tilbud frem her i løbet af Black Week.

Alt til gaming

Mangler du noget til gaming sessionerne, eller kender du nogen, der fortjener verdens bedste julegave? Vi har et enormt sortiment, når det kommer til gaming, og selvfølgelig har vi Black Everyday tilbud, der gør sig gældende her.

Deals på færdigsmalet PC'er.  Deals på bærbar!

Hvis det skal være en stærk gamer PC, så bygger vi hos Føniks de fedeste maskiner på markedet. Deres priser var gode før Black Week startede, men nu er de næsten ikke til at tro på! Mangler du derimod en laptop, enten til hverdagen eller gaming, så har vi også her et bredt og billigt udvalg.

Selvom en gaming PC kan meget, så kan de alligevel ikke meget, hvis man ikke har noget passende gamer udstyr. Uanset om det er et keyboard, en mus, en monitor eller noget helt andet, så har vi noget for alle og enhver.

Gamer skærme tilbud.  Gaming tilbud!

Noget af det fedeste gaming gear på markedet kommer fra Corsair, og derfor vil vi ikke snyde nogen for alle de gode tilbud, som de byder på i løbet af Black Week! Hvis du elsker at game, så tjek alt hvad vi byder på fra Corsair.

Black Everyday Corsair tilbud.

Black Everyday byder på det hele

Vi er gode til gaming hos Føniks, men vi kan også meget andet. Skal stemningen sættes i huset her til jul, nytår og fremefter? Så kan du belyse dit liv med Philips Hue! Det er smart home belysning, når det er bedst.

Philips Hue tilbud.

Derudover har vi også Black Everyday deals på en hel masse andet. Der er effektive produkter fra Ninja, ASUS, Logitech og mange andre! Det er et rent slaraffenland af gode tilbud hos Føniks hele ugen ud.

Black Everyday er lige begyndt, og vi har virkelig meget godt at byde på, som vi gerne vil dele med jer alle sammen. Husk også at kigge forbi Black Friday den 24. november, hvor de gode priser også går helt amok!

Endnu flere Black Everyday Deals.

 

- Skrevet af Rasmus