Black Friday 2021

Sidst opdateret: 14-11-2022 15:03:02
Oprettet: 04-11-2021

 

Black Friday hos Føniks Computer - hvorfor kun fredag?

Hos Føniks Computer har vi valgt en anderledes tilgang til Black Friday - vi deltager ikke i Black Friday på samme måde som mange andre butikker, og det er der mange gode grunde til.
Vi ville gerne, men det er simpelthen ikke muligt. Mange tror der er store fortjenester på elektronik, men det er ikke tilfældet. Der er ikke 40-50-70 procent man lige kan skære af i en håndevending. Skulle vi lave ægte amerikanske Black Friday tilbud, ville vi hurtigt tabe millioner af kroner.
Samtidig ønsker vi heller ikke at skuffe dig som kunde - for hvis vi slår på trommer og spiller fanfare for "mega-crazy tilbud", "helt sorte priser" eller på anden måde hyper fænomenet, men samtidig godt ved at tilbuddene ikke er ekstraordinære i forhold til hvad vi normalt kan tilbyde af gode tilbud, så skuffer vi jo dig som kunde. I stedet vil vi hellere fokusere på, hver eneste dag, at levere gode produkter, fantastisk rådgivning og en endnu bedre serviceoplevelse. Alt sammen til den bedst mulige pris, til enhver tid.

Og forstå os ret - vi elsker gode priser og ægte tilbud, og har altid super skarpe priser på et stort udvalg af varer.

En anden grund til at vi ikke deltager i Black Friday, er fordi vi har en lidt anderledes tilgang til salg.
Vores sælgere får f.eks. ingen provision for at sælge en dyrere løsning. Vi anbefaler tit en billigere løsning til vores kunder, da vi rent faktisk spørger ind til kundens behov – noget der tit overrasker. Det skal, efter vores mening, ikke handle om den største besparelse – det skal handle om det rigtige produkt til den rigtige pris. Du kan sagtens købe en bærbar til 7.000 kr. hvor førprisen har stået til 10.000 kr., men det gør det ikke nødvendigvis til det bedste køb til 7.000 kr.
Vi sætter en ære i ærlig rådgivning, så hvis du er i tvivl om, om det du har set dig lun på, rent faktisk er det bedste køb til dine behov, så tøv ikke med at kontakte os!

Vi glæder os til at betjene dig - både på Black Friday og alle årets andre dage :)

 

Billederne er ikke længere aktive! Kampagnen er overstået!