Få producenter har gjort sig mere bemærket end Corsair. Derfor tilbyder vi vores kunder et omfattende udvalg af hardware, computerudstyr, samt tilbehør hertil fra Corsair. Med deres sofistikerede sans for design og deres høje kvalitetsstandard har Corsair i årtier været frontløber på hardwaremarkedet. Derfor er det heller ingen hemmelighed, at vi løbende holder os opdaterede vedrørende deres nyeste produkter, så vores kunder får det bedste af det bedste, når de handler hos os. Fra CPU kølere, PC blæsere og strømforsyninger, til RAM, flashdrev og Solid State Drev (SSD) - Corsairs produktudvalg er lige så stort som det er varieret. Du kan også dykke ned i produkter til Corsair iCUE, hvis du vil have fuld kontrol over, hvad der lyser op, og hvordan disse produkter lyser op, når du bruger din computer. Hvad end du står og mangler et nyt headset, et større kabinet, eller måske et rigtigt gamer tastatur med alle de nyeste designløsninger, så bør du tage et kig på disse Corsair produkter her på siden. Har du spørgsmål ang. Corsair produkter, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Resultater:
Resultater: 1085


loader

Corsair tilbyder alt, du har brug for til din gaming PC

Det Californiske firma Corsair blev søsat tilbage i 1994. Dengang fokuserede de på intern computer hardware. I dag har de udvidet deres fokus og producerer forskellig intern og ekstern hardware i høj kvalitet. Er du ved at samle din egen stationære computer, eller mangler du en ordentlig mus eller et solidt headset, så kan du være sikker på, at du ikke går galt i byen når du vælger Corsair. Hvis du trænger til nyt liv i og omkring din gamer PC og tilbehøret dertil, så check Corsair iCUE ud og se om det ikke er noget for dig.

Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af intern og ekstern hardware fra Corsair. Du kan blandt andet finde produkter indenfor:

 • Mus
 • Headset
 • Tastatur
 • RAM

Du kan herunder læse om noget af det Corsair kan tilbyde indenfor hver af disse produktkategorier.

Nogle af de bedste mus på markedet

En ordentlig mus er en essentiel del af dit gaming setup. Med en lækker mus opnår du en bedre oplevelse, når du arbejder eller spiller computer. Her er Corsair langt fremme i feltet sammenlignet med mange andre producenter af computermuse.

Nogle egenskaber du med fordel kan overveje, når du køber en mus fra Corsair, er:

 • Typen af greb: Skal din mus have et symmetrisk eller asymmetrisk design? Her kan du med fordel prøve forskellige typer af mus og lægge mærke til, hvilken type, der ligger bedst i din hånd.
 • Antallet af knapper: Er du til en mus med et enkelt design med bare de tre standardknapper? Eller skal din mus være spækket med ekstra programmerbare knapper?
 • Musens vægt: For at musen føles rigtig i din hånd er det vigtigt, at dens vægt passer til dig. Flere af Corsairs mus kommer med justerbare vægte, så du kan tilpasse vægten præcist til dig.
 • Antal DPI: Dots Per Inch (DPI) angiver, hvor præcist din mus kan gengive de bevægelser, du laver med den. Spiller du computerspil med gang i den, skal du kigge efter en mus med en høj DPI.

Corsair headset - behageligt og med uovertruffen lyd

Hos Føniks Computer finder du et bredt udvalg af de mest populære Corsair headsets. Corsair headsets er designet, så de er behagelige at have på selv igennem lange gaming sessioner, hvilket selvfølgelig er must, hvis du er typen der elsker at game i timevis.

I dag foretrækker mange at spille computerspil online sammen med vennerne. Så er du nødt til at have en ordentlig mikrofon, for ellers er du ikke til at holde ud at høre på. Af denne grund er stort set alle Corsair headsets udstyret med en mikrofon, der har den bedste afstand imellem din mund og mikrofonen. Dette sikrer, at dine venner altid oplever en konsistent og god lydkvalitet fra din ende.

Det er både muligt at finde et Corsair headset, der er trådløst og et Corsair headset, som tilsluttes med kabel. Hvilken type der passer bedst til dig kommer an på, hvilke egenskaber du ligger vægt på. For nogle er det essentielt, at opnå friheden et trådløst headset byder en. Et trådløst headset kræver dog, at man af og til oplader dem. Ofte holder en enkelt opladning af dit headset flere dage, og det er let blot at oplade dit Corsair headset om natten, eller når du er væk fra computeren. Et headset med kabel betyder til gengæld, at du aldrig behøver tænke over opladningsperioden, samt at du opnår en lidt bedre lydkvalitet.

Corsair keyboard med programmerbare taster og RGB lys

Corsair har designet deres tastaturer, så de passer til både din arbejdscomputer og din gaming computer. På mange af deres tastaturer finder du masser af ekstra funktionsknapper, heriblandt programmerbare taster og rullehjul til at kontrollere lydvolumen. Alle Corsair keyboards er også udstyret med RBG lys, så du ikke har problemer med at se tasterne, når det er mørkt. I de fleste tilfælde medfølger Corsair iCUE software til at kontrollere RGB lysene, så tastaturets farvetema kan tilpasses lige din smag. Corsair keyboards giver dig også mulighed for, at vælge imellem både trådløse modeller og modeller med kabel. En sværvægter som Corsair er udmærket klar over, hvad der er nødvendigt ved et tastatur, og hvad du gerne vil kunne vælge til eller fra på et tastatur. Ellers var branded aldrig kommet så langt, som det er.

De fleste Corsair keyboards er installeret med mekaniske taster. Denne type taster er den fortrukne type blandt mange, da de giver en meget præcis fornemmelse af, hvornår man trykker på tasterne. Mekaniske taster giver et klik, når du trykker på dem, og de reagerer lige idet klikket høres. Dette giver dig en bedre fornemmelse for, hvornår tastaturet reagerer, når du benytter det – en egenskab der er en stor fordel, hvis du spiller computerspil, hvor det ofte går stærkt for sig. Desuden føles det generelt bare rigtig lækkert, når man trykker på et mekanisk tastaturs taster, og ofte kan tasterne tages af, så man kan rense både taster og tastatur.

Corsair RAM til at øge hastigheden på din computer

En let, og ofte nødvendig, måde at øge din computers hastighed på er ved at sikre dig, at du har en tilpas mængde RAM (Random Access Memory). Det er antallet af RAM i din computer, der sørger for, at tunge programmer kan køre i et nogenlunde tempo. Hvis du har det med at køre mange programmer samtidigt, er det også essentielt, at du har en tilpas mængde RAM. Er der ikke nok RAM i din computer, risikerer du, at dine programmer ikke kan køre, eller at de kører i et langsomt tempo. Hvor mange RAM du har brug for afhænger af, hvad du benytter din computer til.

Her er nogle retningslinjer for, hvor meget RAM du har behov for, alt efter hvad du bruger din computer til:

 • 8GB Corsair RAM: Til det basale computerbehov. Hvis du ikke har særlig mange programmer eller browser-faner åbne på samme tid, og du ikke spiller AAA titler, så har du ikke brug for særlig meget RAM.
 • 16GB Corsair RAM: Et passende antal RAM for de fleste. Med 16GB RAM kan du sagtens have flere programmer og browser-faner åbne på samme tid. Derudover kan du sagtens køre de fleste moderne computerspil.
 • 32GB Corsair RAM: Hvis du skal være helt sikker på, at du har nok RAM til, at computeren ikke bliver langsom. Hvis du er en hardcore gamer, så er det især en nødvendighed, at du sørger for at have nok RAM.

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring produkter fra Corsair, så tøv ikke med at kontakte vores venlige kundeservice. Du finder kontaktoplysninger på Føniks Computer øverst og nederst på siden. Ellers kan du mageligt kigge dig omkring her på siden, og se om der er noget du kan bruge til dit Corsair iCUE, eller om et nyt Corsair headset eller Corsair keyboard måske er sagen til dit gaming setup.