Ville du også ønske at friturestegt mad var lidt sundere? Det er faktisk muligt - med en airfryer! En airfryer kan give dig sprød mad uden alt den olie, som en frituregryde kræver. Her ved Føniks Computer tilbyder vi et bredt udvalg, når du leder efter en airfryer til dit køkken. Vi har mange kendte mærker, som Philips, og kvaliteten er garanteret høj. Ved os finder du nemt en airfryer i alle prislejer, men fælles for dem er, at de kan spare dig for både tid og kalorier, når det kommer til madlavningen. Se alle vores modeller, og læs mere om dem her.

Resultater: 12
Resultater: 12


loader

En airfryer - hvad er det?

En airfryer er i bund og grund et kryds mellem en frituregryde og en varmluftsovn. De kommer i mange størrelser, men de er alle meget mindre en end traditionel ovn. For nogen vil den faktisk kunne erstatte en ovn, men den har dog stadig sine begrænsninger - især når det kommer til volumen.

Navnet kommer af funktionen: air fryer betyder jo luftsteger. Den steger altså med den varme luft.

En airfryer har en kammer til maden, og her tilføjes blot en spiseske olie i en beholder. Så hjælper den varme luft med at stege maden sprød - med en meget begrænset mængde olie. Maden bliver altså ikke lige så fedtet og mættet af olie som i en frituregryde, men den bliver stadig sprød og lækker.

I nogle airfryers er den endda en slags arm, som løbende vender maden, så den bliver optimalt sprød, hele vejen rundt. Det sikrer den bedste oplevelse, så du kan nyde den knasende, sprøde mad - hver gang.

Hvilken størrelse airfryer skal jeg vælge?

Det kommer an på, hvad du skal bruge din airfryer til, og hvor mange mennesker I er i husholdningen. Er I en eller to, og skal I blot lave en del af et måltid i den, som sprøde pomfritter, så kan I sagtens klare jeg med en lille, som kan være i de fleste skabe.

Er I mange, eller vil I tilberede flere ting på samme tid, så er det smart at investere i en større, så maden stadig kan laves på én gang. Fylder I en lille airfryer for meget, så kan det være svært for den varme luft at komme rundt og stegen maden lækker sprød.

Er du stadig i tvivl, så vælg heller en der er lidt for stor end lidt for lille. Du er også velkommen til at skrive eller ringe direkte til os, og så vejleder vi dig gerne til det rette valg. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig godt i mål, så du får den helt rigtige model bestilt hjem. Det er nemlig også vigtigt for os, at du bliver glad for dit køb.

Sparer man strøm med en airfryer?

En airfryer sættes i stik og kører derfor på strøm. Man kan dog alligevel spare strøm, hvis man bruger en airfryer i stedet for en ovn. Det er en mindre maskine, og den bruger generelt mindre strøm. Udover det, så skal den ikke bruge tid på at varme op, som en ovn skal, og den skal varme en mindre volumen op, så den tilbereder også maden hurtigere. Det betyder igen, at den er tændt i kortere tid, og den derfor bruger mindre strøm. En bonus er, at maden jo så også er hurtigere færdig, end hvis du laver den i ovnen

Du kan også bruge en airfryer til at bage, men det kræver ofte ekstra udstyr. Det kan dog nemt tilkøbes med det samme eller senere. 

Med det rette udstyr kan du både bage brød, kager og meget mere i maskinen, og det er både nemt og sjovt. Her kan børn også være med, da det er nemmere at styre end en ovn.

Findes der airfryer opskrifter?

Du kan lave mange ting i en airfryer, men de skal tit tilberedes kortere end i en ovn, eller længere end i klassisk friture. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, hvad anbefalingen er for din model. Det står for det meste i manualen, og ellers så er det nemt at tjekke maden undervejs.

Du kan tilberede simple ting som grøntsager, pomfritter og kylling i din airfryer, men du kan også lave deciderede retter. Du kan finde specielle airfryer opskrifter online, som er udviklet til maskinen. De fungerer ofte endnu bedre end ovnopskrifter, som er blevet tilpasset en airfryer. 

Der er mange, som deler disse opskrifter gratis online, og du finder også tit forslag i en folder, som følger med din maskine.

Er du eventyrlysten og god til at lave mad, så kan du også prøve dig forsigtigt frem, når du får din airfryer. 

Måske skal du selv til at skrive dine nye opskrifter ned. Man kan udvikle mange spændende ting, som man kan bruge i mange år.

Køb din airfryer og andet køkkenudstyr ved Føniks Computer

Vi har udvidet sortimentet, så vi tilbyder nu et stort udvalg af både airfryers og andre apperater til køkkenet. Du kan se resten af udvalget til køkkenet her.

Du kan supplere din airfryer med andre lækre produkter til køkkenet. Vi har et stort udvalg her ved Føniks, og du får det hele til vores gode priser.

Ønsker du yderligere vejledning til valg af airfryer eller andre produkter, så kontakt os endelig. Du kan fange os på e-mail, telefon eller chat. Vi hjælper dig så hurtigt, som muligt.

Fri fragt med GLS eller nemt afhentning

Når du bestiller en airfryer eller andet ved os, så tilbyder vi fri fragt med GLS. Bor du tæt på vores butikker, så kan du også bestille dine varer til nem afhentning. Så får du dem hurtigt, og du skal ikke tænkte på fragt og pakkebokse. 

Vi har gjort det nemt og billigt at få dine varer hjem, så du hurtigt kan få glæde af dem.

FAQ

Er en airfryer sund?

Den er i hvert fald sundere end friture, da den steger med minimal olie og varm luft. Sundheden kommer også an på dine ingredienser, og det er som altid vigtigt, at man spiser varieret. Er du vant til at friturestege, så er der rigtig mange kalorier at spare på dine måltider.

Hvilken størrelse er bedst?

Det kommer an på, om du laver tilbehør eller et helt måltid. Du skal også tænke på, hvor mange mennesker, du laver mad til. De fleste kan nøjes med en lille, men større familier kan have glæde af de store modeller.

Kan jeg returnere min airfryer?

Ja, fortryder du dit køb, og er din airfryer uåbnet, så kan den returneres i tre uger. Er der problemer med varen, så kontakt os med det samme på e-mail eller telefon.